23748
-
#12987 nekem az 1. tetszik jobban :) -
Cat 02 #12986 Lenne egy kérdésem, szerintetek ez vagy ez jobb ? -
#12985 ma készítettem :D
-
#12984 megint próbálkoztam párat :/
Ebben kicsit sok a PS szerintem, :S
-
#12983 Ez egy kb 2 hete a viharokkor készült kép...
viharos naplemente -
#12982 Amúgy köszi!:) -
#12981 Igen, 30sec. expo "mosta el".
Aspyrin: Nem tudom miért sok, hiszen pl. az éghez hozzá sem nyúltam, csak alulról raktam rá egy gyenge narancsszűrőt, és megvágtam. Ízlések és pofonok:]] -
#12980 Valami akkor nem klappol....az én telefonom ad átfedőképet,hogy összeillesztesd!Tiéd nem?
Nekem SE W580-asom van..... -
Garga Pitic #12979
-Valami gond van, emlősfajzat?
-Rájöttem, hogy makróobi nélkül csak maszatolok!
-Naazé'! -
#12978 Aspyrin: Jó kis makró felvételek, csak nekem az 1. háromra ráférne egy kis szín erősítés.
zolo: köszi szépen!
Cat 02: izéé szerintem hanyagold a telefonos dolgot. -
Cat 02 #12977 3 képből álló panoráma, csak mivel a közepe a jobb és bal kép szélén is rajta volt, duplázta :D -
#12976 Nem akarlak elkeseríteni, de ez egy össze sem rakott panoráma...inkább 3X egy kép egymás mellé rakva! -
#12975 Csodaszép!!
Hosszú záridő miatt ijen a vízfelület??
Bocs a láma kérdés miatt,még alapszinten gondolkodom.... -
Cat 02 #12974 Sajna nincs fényképezőm, szal maradt a mobil, vicces benne a panoráma :D [link]
Ez meg sztem szép :)
-
Aspyrin #12973 Nekem ez már sok, sry. -
Aspyrin #12972 Htx :) A flickeres nickket még olympusos időszakomban nyitottam, azért volt aspyrin400. Már rég nem használom, el is felejtettem, hogy még ott is van regem ;) -
-
#12970 hmmmm majdnem szalonképesek az enyémeim ehez képest XD -
#12969 Karaj!!
A flickr-rel mi a stájsz??Stornóztál mindent.....
Remélem nem végleg!! -
Tucker Case #12968 -
#12967 Ez fantasztikusan jó lett(Y) -
Aspyrin #12966
-
#12965 1 lemaradt
-
#12964 tűrhetők (számomra!) :)
-
#12963 Ebben egy csepp ps sincs :) -
#12962 szerintem túl sok a ps benne -
#12961 Legközelebb írd oda az, hogy "darab" akkor jobban megértem -
#12960 Arra gondoltam, esetleg 2 képből van összerakva....ezekszerint nem!:D -
#12959 "Ez egy kép??" - ezt a részét nem értem :D
egyébként köszi! :D -
#12958 Ez egy kép??
Szép!Természetesek a szinek....gyönyörű felhők,nyugalmat áraszt..... -
#12957 [center] -
#12956 Szia!
Fogalmam sincs, hogy hány blendésnek felel meg, de tájképhez ezt elfelejtheted. Ezt csakis a nap fényképezésére/tanulmányozására fejlesztették ki, más célra alkalmatlan (nem hiába olcsó). -
#12955 Sry dupláért, Canon Powershot S5 IS teszt... -
#12954 Netes munka , hehe, szép álmokat :DDD Én Kecskeméti vagyok, de még itt is alig van elérhető meló, pedig ez 100ezres város :SSS Tesco miért nem? Én most Metroba járok... -
#12953 Igen, csak egy faluban nem igazán, ahol csak 70 kilóméterre van munka :)Tescoba meg nem megyek :-) Valami netes munkát kéne találnom. Az S5 csak ronda, vagy tényleg rossz is? Vagy mindkettő? :D -
#12952 Szerintem kifejezetten ronda az S5 :DDD Ez meg székp (L)
Ahogy mondod, annyi gép fölösleges. Igazából DSLR-nek és Ultrazoomnak is megvannak az előnyei, nemtudnék egyértelműen javasolni, mert nemismerem a terveid. Én is hasonló dilemmával fárasztottam itt a kollégákat, csak nálam DSLR v FZ50 volt a két választás, és hosszú távra terveztem.
Így lett belőle Sony Alpha A200, bár kicsit tágabb volt a keretem, 140-ből átalakítókkal és memkarival jött ki, és tudom rá használni apa filmes gépének objektíveit is. És most egy ideig nem kell már költenem. És 18 éves vagyok, iskolába járok ;) 16 évesen pedig már lehet nyárilmelózni :DDD -
#12951 Körbenéztem a neten egy kicsit. 5 gépet néztem.
Canon S5IS: 69 995 Ft- nem sok jót mondanak róla, de úgy külsőre bejön :D
Panasonic DMC-FZ18 - 79 990 Ft
Olympus Sp-550 US - 65 990 Ft... Háát, mivel csak xD kártyával megy, ez kilőve.
Canon S3 IS - 96 000 -drága :D
Sony H9- Nem igazán jön be nekem :S
Canon S5 IS fogott meg a legjobban, bevallom őszintén :D
Olympus is, de az xD kártya elvette tőle a kedvem. -
#12950 IGazad van. Csak az a baj, hogy még csak 16 vagyok, így nincs önálló keresetem :)Ha lenne, nem gondolkodnék, hogy melyiket vegyem meg. És mire összegyűjteném egy DSLR-re a pénzt, lehet, hogy már nem is lenne forgalomban. De viszont nem akarok úgy tenni, hogy most megveszek egy kompaktot, utána pedig megint másikat, mert azért 4 fényképező mégiscsak luxus lenne... Egyenlőre a kompakt felé hajlok, nincs más lehetőség. -
#12949 Azt döntsd el először, hogy hajlandó vagy-e kicsit több pénzt befektetni, lemondani az élőképről, ezt hosszabb távon megtérül, de nem rövid időn belül. Mert a D40-hez biztosan venned kell majd még 1-2 objektívet, hogy ki tudd használni, és ez sem kevés pénz.
Ha kompaktnál maradsz, mint pl Panasonic, vagy a Canon amit néztél, azt is örömmel fogod használni, de ha korlátokba ütköznél, akkor nemigazán tudod majd hova fejleszteni, hanem újat kell venni.
Meghát a Nikont milyen csomagban vennéd és mennyiért? -
[center]