Fotóink

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A hozzászólásod töröltem, legközelebbi reklámodnál moderátori segítséget fogok kérni..

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

norbre
ezt inkább reklámnak mondanám

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

nem tetszenek?
norbre
<#kocsog> ?

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

Roger6
Hold képek (tudom, zajosak):

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

30Dani
Hát a felhõt megvárod, amíg elmegy, nem hosszúexpózol, mert közben elmászik a Hold, és ehhez képest jelentõsen alulexponálod (kézbõl is kitartható), lehetõleg manuálban lõdd, a fénymérõ nem tud vele mit kezdeni.

thank you for helping us help you help us all

Barney Tech
Eddig csak egy ilyen paca jött össze...
Mit csinálok rosszul? Egyébként a felhõk eléggé intenzíven mozgolódnak.

30Dani
Tekerd tele állásba :o
Állvány nem feltétlenül kell, de 300mm nem sokra elég.

Barney Tech
Tudnátok segíteni abban, hogyan tudnám lefotózni a holdat? Természetesen álvánnyal, és ezzel a géppel. Egyeltalán le tudnám, vagy komolyabb gép kellene hozzá?

Darkon
2. Vatikan😄

Born to win

30Dani
Benéztem 😄
Mindkét kép tiszta Párizs.

Darkon
Being processed...

Sony center, talan az egyetlen hely ami tetszett Berlinben

Born to win

30Dani
Felsõt nagyobban, esetleg tágabb vágással nem tennéd be? Ez valami új cucc lehet, pár éve nem láttam.

GregSB
Felsõ az independence daybõl van? <#hehe>

Darkon

Born to win

De nagyon szép hely...

!!HALA MADRID!! Egyszer élünk, de akkor nagyon! ;)

igen mi is voltunk h.o-ban és szinte mindenhol csak ezek a feliratok voltak: Danger!!

!!HALA MADRID!! Egyszer élünk, de akkor nagyon! ;)

bizony bizony .. elmentunk mi is par szellemfalu mellett, volt egy 20km-es dugo az autopalyan, gps-el neztem egy masik utat, es ilyen terepen vezetett vegig, ellenben gyonyoru volt !!! nemtudom a kepen mennyire latszik,de a hegy tetejere raultek a felhok 😊

asus p5k se, c2d [email protected], 4gb ddr2, 1.7TB hdd, leadtek 8600gt extreme, LG M228WA MSI s270, 30d,,85/1.8,50/1.8mk1,430ex,tamron 28-75/2.8,sigma 18-50DC,cokin szurok,m42 uvegek

The Garrett
nyáron meg is lepõdtem mikor el akartam menni tekerni egyet a dombok között, ha már magammal vittem a jó öreg MTB -t... mire a szálloda tulaja felvilágosított hogy elég sok arrafelé a tapsóakna, tehát inkább nem kéne <#wow2>

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

horvatorszag, par km-re az autopalyatol, haboru sulytotta ovezet, egy elhagyatott valoszinuleg radiokozpont fent a hegyekben.

asus p5k se, c2d [email protected], 4gb ddr2, 1.7TB hdd, leadtek 8600gt extreme, LG M228WA MSI s270, 30d,,85/1.8,50/1.8mk1,430ex,tamron 28-75/2.8,sigma 18-50DC,cokin szurok,m42 uvegek

30Dani
"Have no fear of perfection - you'll never reach it." - Salvador Dali, pyx

gyász, de nem fotóztam semmit, egyszerûen felemelem a gépet, átfut az agyamon, hogy "ez is egy közhely" és elveszem az ujjam az expógombról...

http://gaborszantai.co.uk/

GregSB
Rakj be londoni képeket! Persze amiket Te csináltál 😉

Jut eszembe egy városban vagy Phil Askey-vel! Amikor tavasszal teszteli az 5D Mk II-t csak annyit dolgod lesz hogy bevárd õt az egyik helyszínen ahol sample képeket csinál (pl hadtörténeti múzeum asszem?), és kicsavarhatod a kezébõl a gépet 😄

képt!

(ffxi archívuma is lemerült?)

Cujo01
köszi, majd meglesem úgy is 😊

norbre
ez egész jó.. baloldalt levágnám a nádat és a hajót középre.. sztem..

Cujo01
jah-jah kiégésnek én sem örülök...
de vagy 1 órát vadásztam rá, ez az 1 piros volt. 😄

norbre
kár hogy kiégett a valami amin kapaszkodik nekem bántja a szemem.... amúgy tökj piros még nem láttam ilyt

Cujo01

Cujo01
piros vs zöld

keret -
ötlet +
kár, hogy nem maradt kraft az akksiban😊

Papirzacsi
Sziasztok!

Egy kép régrõl.(Ha jól rémlik nem szúrtam be korábban.)

Erre az próbálkozásra volt szufla az aksiban.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Pistike 007
Szerintem ez inkább... Áh, mindegy, szerintem nem vicces...:I

DirtyGab3sz
Elõre is bocs, de OFF
Egy ifjú házaspár lemegy a Balatonra nyaralni, de a szúnyogok már este 8 körül bekergetik õket a házba.
Látják, hogy a szomszéd nyaralóban nagyban megy a kerti-party, ezért átmennek megkérdezni, hogy miért nem csípik õket szét a szúnyogok.
A házigazda válaszol is:
- Bekenjük az anyóst mézzel, és kiültetjük a kert közepére.
Mire a másik férfi értetlenül:
- De nem kaparja magát széjjel???
- Á, dehogy! Béna.

Nem tudtam kihagyni annyira jó....sry

ON

http://www.flickr.com/people/46265283@N06/

Örülök, hogy tetszenek 😊

norbre
hát itt azért sokkal természetesebb a bõr..

Esrohnoil
Holmes üstökösrõl nincs véletlenül vkinek saját képe?

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

VRSDM
ez volt az alap kép, amit fotóztunk, aztán csak egy erõs zajszûréstõl lettem ilyen csudiszép meseszerû. de nekem tetszik szvsz

u dont have to listen anybody else but me

Falconer
Mintha renderelve lenne a fejed 😄

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

VRSDM
#10261/2 <#eljen> - #10262/3 szintén <#eljen>

Sziasztok!

Ma délután betértünk a Vácrátóti botanikus kertbe ebben a csípõs hidegben. Megosztanék veletek pár képet:

VRSDM
a vakut azt igen elrontottuk (haverral gondoltuk hogy megpróbáljuk tudunk-e olyat mint a profi tablósok)

GregSB
Tablókép minõségtõl nagyon messze van a bevilágítása, és bármeddig csúrheted-csavarhatod PS-ben nem lesz jobb. Egyrészt szépen pofán van vakuzva az alany, és ebbõl következõen cúnya kemény árnyékot vet a feje + nyaka a jobb oldalon a falra. Nem hiába járkálnak a tabló fotósok (legalább) 3 lámpával: (legalább) kettõt használnak az arc bevilágítására a harmadikkal pedig a hátteret derítik be.
Ha komolyabban érdekel a téma és ezt akarod csinálni akkor javaslom merülj el a vakuzás és különbözõ vakutechnikák világában!

Roger6
A Photoshop Munkák topicban te nagy mágus vagy, csak a fényképekhez nem kell ennyi PS. De azért nem rossz a kép.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

VRSDM
hát. tény hogy túlzások vannak (ugyan szándékosan) no mind1. olyan akart lenni eredetileg, ami elférne egy magazin címlapján is. aztán abból lett több verzió (szépia-ff-barnított stb) és ez úgy megtetszett. mind1.

köszönöm az észrevételeket.

norbre
szigorúan csak a fotóra szorítkozva.. hát ahogy ránézek az arcodról ami elsõre beugrik hogy "rajzolt?".. kicsit úgy tûnik mintha túlzásba ment volna a bõrjavítás.. persze ez csak az én "véleményem"

VRSDM
nöhogymá' a tablón borostás legyek meg bõrhibás 😛 😄

ergó gáz vagy sem?

norbre
mintha kicsi ps-t vélnék benne felfedezni 😊

VRSDM
porté kategben ez mennyire álja meg a helyét? mint " tablókép szerûség? 😄"