23748
  • Jagumo
    nekem az 1. tetszik jobban :)
  • Cat 02 #12986
    Lenne egy kérdésem, szerintetek ez vagy ez jobb ?
  • II Rocky II
    ma készítettem :D
  • Jagumo
    megint próbálkoztam párat :/

Ebben kicsit sok a PS szerintem, :S

• DirtyGab3sz
    Ez egy kb 2 hete a viharokkor készült kép...
    viharos naplemente
  • Tomo15
    Amúgy köszi!:)
  • Tomo15
    Igen, 30sec. expo "mosta el".

Aspyrin: Nem tudom miért sok, hiszen pl. az éghez hozzá sem nyúltam, csak alulról raktam rá egy gyenge narancsszűrőt, és megvágtam. Ízlések és pofonok:]]
  • DirtyGab3sz
    Valami akkor nem klappol....az én telefonom ad átfedőképet,hogy összeillesztesd!Tiéd nem?
    Nekem SE W580-asom van.....
  • Garga Pitic #12979

-Valami gond van, emlősfajzat?
    -Rájöttem, hogy makróobi nélkül csak maszatolok!
    -Naazé'!
  • DJ RX7
    Aspyrin: Jó kis makró felvételek, csak nekem az 1. háromra ráférne egy kis szín erősítés.
    zolo: köszi szépen!
    Cat 02: izéé szerintem hanyagold a telefonos dolgot.
  • Cat 02 #12977
    3 képből álló panoráma, csak mivel a közepe a jobb és bal kép szélén is rajta volt, duplázta :D
  • DirtyGab3sz
    Nem akarlak elkeseríteni, de ez egy össze sem rakott panoráma...inkább 3X egy kép egymás mellé rakva!
  • DirtyGab3sz
    Csodaszép!!
    Hosszú záridő miatt ijen a vízfelület??
    Bocs a láma kérdés miatt,még alapszinten gondolkodom....
  • Cat 02 #12974
    Sajna nincs fényképezőm, szal maradt a mobil, vicces benne a panoráma :D [link]

Ez meg sztem szép :)
  • Aspyrin
    Nekem ez már sok, sry.
  • Aspyrin
    Htx :) A flickeres nickket még olympusos időszakomban nyitottam, azért volt aspyrin400. Már rég nem használom, el is felejtettem, hogy még ott is van regem ;)
  • Tomo15

• Jagumo
    hmmmm majdnem szalonképesek az enyémeim ehez képest XD
  • DirtyGab3sz
    Karaj!!
    A flickr-rel mi a stájsz??Stornóztál mindent.....
    Remélem nem végleg!!
  • Tucker Case
  • zolo
    Ez fantasztikusan jó lett(Y)
  • Aspyrin

• Jagumo
    1 lemaradt

• Jagumo
    tűrhetők (számomra!) :)

• DJ RX7
    Ebben egy csepp ps sincs :)
  • Bexter
    szerintem túl sok a ps benne
  • DJ RX7
    Legközelebb írd oda az, hogy "darab" akkor jobban megértem
  • DirtyGab3sz
    Arra gondoltam, esetleg 2 képből van összerakva....ezekszerint nem!:D
  • DJ RX7
    "Ez egy kép??" - ezt a részét nem értem :D

egyébként köszi! :D
  • DirtyGab3sz
    Ez egy kép??
    Szép!Természetesek a szinek....gyönyörű felhők,nyugalmat áraszt.....
  • DJ RX7
    [center]
  • Roger6
    Szia!

Fogalmam sincs, hogy hány blendésnek felel meg, de tájképhez ezt elfelejtheted. Ezt csakis a nap fényképezésére/tanulmányozására fejlesztették ki, más célra alkalmatlan (nem hiába olcsó).
  • zolo
    Sry dupláért, Canon Powershot S5 IS teszt...
  • zolo
    Netes munka , hehe, szép álmokat :DDD Én Kecskeméti vagyok, de még itt is alig van elérhető meló, pedig ez 100ezres város :SSS Tesco miért nem? Én most Metroba járok...
  • Jana93
    Igen, csak egy faluban nem igazán, ahol csak 70 kilóméterre van munka :)Tescoba meg nem megyek :-) Valami netes munkát kéne találnom. Az S5 csak ronda, vagy tényleg rossz is? Vagy mindkettő? :D
  • zolo
    Szerintem kifejezetten ronda az S5 :DDD Ez meg székp (L)

Ahogy mondod, annyi gép fölösleges. Igazából DSLR-nek és Ultrazoomnak is megvannak az előnyei, nemtudnék egyértelműen javasolni, mert nemismerem a terveid. Én is hasonló dilemmával fárasztottam itt a kollégákat, csak nálam DSLR v FZ50 volt a két választás, és hosszú távra terveztem.

Így lett belőle Sony Alpha A200, bár kicsit tágabb volt a keretem, 140-ből átalakítókkal és memkarival jött ki, és tudom rá használni apa filmes gépének objektíveit is. És most egy ideig nem kell már költenem. És 18 éves vagyok, iskolába járok ;) 16 évesen pedig már lehet nyárilmelózni :DDD
  • Jana93
    Körbenéztem a neten egy kicsit. 5 gépet néztem.
    Canon S5IS: 69 995 Ft- nem sok jót mondanak róla, de úgy külsőre bejön :D
    Panasonic DMC-FZ18 - 79 990 Ft
    Olympus Sp-550 US - 65 990 Ft... Háát, mivel csak xD kártyával megy, ez kilőve.
    Canon S3 IS - 96 000 -drága :D
    Sony H9- Nem igazán jön be nekem :S

Canon S5 IS fogott meg a legjobban, bevallom őszintén :D
    Olympus is, de az xD kártya elvette tőle a kedvem.
  • Jana93
    IGazad van. Csak az a baj, hogy még csak 16 vagyok, így nincs önálló keresetem :)Ha lenne, nem gondolkodnék, hogy melyiket vegyem meg. És mire összegyűjteném egy DSLR-re a pénzt, lehet, hogy már nem is lenne forgalomban. De viszont nem akarok úgy tenni, hogy most megveszek egy kompaktot, utána pedig megint másikat, mert azért 4 fényképező mégiscsak luxus lenne... Egyenlőre a kompakt felé hajlok, nincs más lehetőség.
  • zolo
    Azt döntsd el először, hogy hajlandó vagy-e kicsit több pénzt befektetni, lemondani az élőképről, ezt hosszabb távon megtérül, de nem rövid időn belül. Mert a D40-hez biztosan venned kell majd még 1-2 objektívet, hogy ki tudd használni, és ez sem kevés pénz.

Ha kompaktnál maradsz, mint pl Panasonic, vagy a Canon amit néztél, azt is örömmel fogod használni, de ha korlátokba ütköznél, akkor nemigazán tudod majd hova fejleszteni, hanem újat kell venni.

Meghát a Nikont milyen csomagban vennéd és mennyiért?
  • DJ RX7

[center]