Fotóink

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Roger6
A D40-ben nincs fókuszmotor? Vagy rosszul tudom? (Asszem csak olyan objektíveknél használható az autófókusz, aminek saját motorja van - ez nekem nem gyerebe...)

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Szabi84
Nekünk d40-ünk van, nem vagyok profi fotós, elég nagy kedvezménnyel adták, táskával minden egyébbel, elég szerethetõ gép, és kicsit is😄

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Cuchulainn
Nekem az elsõ tetszik, de a másodiknál jobb lenne ha az egész fej benne lenne sztem.

Sooner or later all our games turn into Calvinball...

Tomo15
Mielõtt felraksz egy képet, alap dolog hogy leméretezed. Elsõ nem rossz, de szerintem vágással lehetne még rajta javítani. A második nekem kevésbé tetszik az erõs vakuzás(?) miatt.
The Garrett
ami engem zavar, hogy dõl a kép + pohár meg a mûanyag flakon se kéne baloldalon, meg a néni kerülhetett volna a kép baloldalára (pohár felöli baloldal<#zavart1>), nem középre.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Két kép véleményeket várok.

Másik csak linkelve mert túl nagy.ITT

Forza Ferrari!! Forza Schumi Pes!!

Az a baj, hogy asszonyt nehéz rábeszélnem használt dolgokra..
Elmentem mediaba és edigitalba "összefogdosni" gépeket, és szerelmes lettem a kis d40-be. Az e-400-at sajnos nem az én kezeimnek készítették..

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

miért nem ugrasz egy használt, de még garis D80-ra?
nem hinném, hogy sokkal drágább lenne, mint a D40x és lényeges elõrelépés minden téren az E-400-hoz..., a D40x is elõrelépés, csak lehet észre sem veszed annyira apró😊

http://gaborszantai.co.uk/

D40x-et vagy dupla kittel, vagy 18-135-el.

30Dani
Milyet, milyen obival?

thank you for helping us help you help us all

Kinéztem magamnak egy Nikont, és úgy néz ki Jézuskára össze is jön rá a pénzmag 😊
*reméli*

norbre
méé?

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

tugyiti
????
30Dani
Praktica, Zenit?

<#fejvakaras>

30Dani
:C

Azt én egy darabig nem fogok tudni, mivel megváltam a gépemtõl <#shakehead>

Roger6
Nekem is csak át van húrozva egy jobbkezes. De elég az OFF-ból, lökjetek képeket! 😊

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Én is balkezes vagyok de hagyományos jobbkezes gitáron tanultam, és így utólag szerintem nem is jártam rosszul 😉

Roger6
Igen, balkezes vagyok, és elszakadt a D húrom pár napja. 7 éves már szegény spanyolgitárom, ezért kopott egy kicsit. Majd egyszer felújítom, ha lesz zseton.

norbre
amúgy ezen a gitáron nem sokat jáccotok? 😄 vagy a D húr mitõl ilyen girbegurba? 😄 (balkezes gitár?)

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

Roger6
Rohadjak meg, elõször barnára festettem a falat, csak aztán maradtam az eredetinél (sajnos). Köszönöm a tanácsokat, megfogadom õket! Kisebb mélységélesség kellene? Januárban lesz egy 1.4-es 50-es fixem, azzal talán javul a helyzet. A vágást meg gyakorlom. Tényleg köszönök mindent! <#integet2>

kevés esetben szerencsés meleg színvilág (gitár, lány haja, szeme barna) mellé egy hideg zöld fal - ha a lány szeme, vagy sminkje zöldes, akkor már jobb lenne a helyzet

szvsz

a zöld maradhat, de desaturáld, vagy legyen barnás, mint a lány szeme, és nyugodtan tolj át rajta egy surface blur-t, mert porténál zavaró az ilyen mértékû élesség, nekem a vágás bejön, ha az orra közepénél vágsz

Roger6
Ok, köszi a véleményt. A háttér pedig a szobám fala, talán át kellett volna PS-elni kicsit. Sajnálom, hogy a vágás nem tetszik nektek, de ezek szerint velem van a baj. Majd legközelebb.

norbre
baaahahahaaa..<#falbav><#banplz>
sry.. valamiért egy lepukkant gyárépület rácsos ablakára asszociáltam.. (pedig van girátja)
ez javít a dolgon.. de valamiért akkor sem ragad meg a kép.. lehet túl szûk.. nem tom

esetleg gitár?

norbre
fura.. fura a háttér is.. fõleg a nagy zöld folt.. meg mintha a haját levágná a rács vagy mi..

Roger6
Egy barát:
(Tudom, hogy a hajszál belelóg a szájába, de ezért tetszik nekem...)

DirtyGab3sz
Igazán nem kellene részegen, este a sötét utcán egy fényképezõvel császkálnod....még kirabolnak a végén!<#hehe><#nevetes2>
Félre a tréfát, nekem bejött!!<#eljen>

http://www.flickr.com/people/46265283@N06/

VRSDM
valamit csináltál a képpel utólag hogy ilyen szép világítós szõre lett? mert tetszik :$

u dont have to listen anybody else but me

Cuchulainn
Már 8 pókom van 😊
Õ egy Grammostola rosea RCF (Red Color Form) nõstény

Most végre van mûködõ fényképezõgépem és állványom is, úgyhogy elkezdem majd fotózgatni az állataimat, az eddigi képeim sajnos nem sikerültek túl jól. Köszönöm a kommenteket, kritikát is szívesen veszek! 😊

<#wow2>

BaliBoy
Ez a 7 pókod közül melyik? 😊

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

ZSIZSKO
<#vigyor> ejha.szép kis állat.

Cormamin niuve tenna\' ta elea lle au\'

Barney Tech
<#wow3>

Cuchulainn
Hi

Ezt pár napja csináltam

30Dani
ferdén tartottad véletlenül :|

Barney Tech
Az utca:

Darkon
Tomorites-meretezes tonkrevagta amugy eles😮

Born to win

Darkon
Egy par regebbi (ez lenne az alommunka csak a LA LIGA-ban ha lehetne valasztani😛)

Born to win

Barney Tech
Bocsika a nagy képért.

Barney Tech
Na megtörtént! <#zavart1>
Kimentem, és sikerült lekapni a Holdat. Sajnos gagyi minõsége lett kevés neki a 300mm, de hát ez nem egy profi gép én egyelõre megelégszem ennyivel is. MEglehetõsen szét is fagytam.

norbre
ja.. teccik.. lehet csak kevesebbet hagynék belõle.. de nyilván csak vélemény..

Roger6
Kompzíció 5, fehéregyensúly 1.

Akos 001
ez csak olyan próbálkozás volt...londonban a towernél...a kép

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Barney Tech
De akkor azt állítod, hogy a feketeségen kívül jó a kép. <#beka3>

Barney Tech
Nekem az a feketeség, valahogy tetszett oda.

norbre
good.. alja túlfekete.. nekem.. inkább kát..

Barney Tech