23748
  • DirtyGab3sz
    Hmmmmm
    pofás......
    van a vaterán egy jópár régi obi...óccsóé:D
  • DJ RX7
    helios 44 f8
  • DJ RX7
    itt kérdezd.
  • DirtyGab3sz
    26ért meg....általában 32-35 között van az ára, aztán mint masina megéri-e, az attól függ mijen elvárásaid vannak a fényképezővel kapcsolatban!:D
  • Sly9119
    sziasztok a véleményetek kellene, Fuji FinePix S5800 erről a ketyeréről, 2hónaposan venném használtan, 10hó gar. minden tartozék 28 000 ért megéri?Magyar forint ... várom válaszotokat köszi
  • DirtyGab3sz
    Kösz, átgondolom.....
  • Bexter
    ilyet vettem csak 175 cm esben, asszem pont tőle. Én azt mondom magasabb legyen mint itt a 135 nél.
  • DirtyGab3sz
    Srácok!!
    Ez megéri az árát??
    Állvány
  • DirtyGab3sz
    Mesélj!!!
  • Crokin
    Nekem régen szorult be a fejem, nem állatkertbe... jól jött volna egy ilyen tábla :D
  • Jagumo
    ilyet énisfotóztam mostanság :))
  • Garga Pitic #13056

30éves Nikkor 200mm f/4, pesti Duna-part, tavaly július, valamikor reggel.
    Fénymérés dötvennel nincs, a kézi fókuszálás további gyakorlatot igényel mozgó célponthoz, ezek mind látszanak a képen, de nekem tetszik a hangulata.
  • DirtyGab3sz
    Nekem a Fuji A370-em halt meg....természetesen a gari lejárta után 2 héttel....
    12-ért csinálnák meg...na annyit az egész vas nem ér!!
    Ha érdekel valakit, akkor alkatrésznek elviheti egy jelképes összegért!!:D:D:D:DCsak az obija xar csak....
  • Garga Pitic #13054
    Másik márka hasonló kategóriájú gépén ez rekesz+zárhiba.
    Ha vonatkozik rá szavatosság (sztem igen, és Panánál legalább 1+1 éves garik rémlenek), hagyd bent javításon.
    Ha nem verted földhöz és nem esett tengerbe, valszeg megcsinálják ingyé.
  • redbull0304
    Sziasztok!

Másfél éves Panasonic Lumix LS3 készülékem iszonyat rossz képeket kezdet el készíteni egyik napról a másikra! Olyan lesz a kép mint amikor pl. TV-t vagy monitort fotóz az ember, azaz ilyen össze-vissza csíkos! Mi lehet a hiba? Beállításokhoz nem lett nyúlva, meg vissza is állítottam mindent a gyári beállításra!

Most egy kép kedvéért bekapcsoltam most meg full sötét a kép, alig látszik valami, a vakú természetesen működik...

Mi baja lehet? Érdekes megcsináltatni vagy inkább vegyek egy újat?

• Aspyrin
    Nekem tetszik :)
  • DirtyGab3sz
    Ezt ma csináltam......próbálgattam magam a PS CS3-mal.....
  • DirtyGab3sz
    Jöhet kép!
    Bár mostanában egyre jobban érdekel a spontán portré dolog...utcai fotózás,simán a történéseket elkapni.....annyimindent csinálnék szivesen...nemcsak a naplementéket!:D:D
  • DJ RX7
    ja amúgy meg párszázas-ba fáj az obi.
  • DJ RX7
    nekem van.

én csak Gabesz-nek ajánlottam ha portrézni akar, bár elég nehéz vele főleg a megfelelő fókusz belőni. ja és nekem végtelenre képtelen beállni szóval tájfotózás vele ki van lőve.
  • Aspyrin
    Ja, jó móka bogarazni, kicsit kilépni a szürke napokból..
    De lesz ez még így se :)
  • Timber
    Ha madarakat akkor meg manualban ott a fotopuska. kepminosegre szerintem (igy lattatlanban) veri a DA 55-300-at (meg ugy atlag az olcsobb 300asokat)
  • Timber
    ha erdekel adok egyet kiprobalasra (te is bpesti vagy ugye? :) )
  • DirtyGab3sz
    Az a helyzet, hogy ha pölö portréhoz használom akkor manuál...csakis....
    De volt példa rá,hogy ha madarakat akarok fotózni, akkor jól jön.....de kösz,átgondolom....végülis igazadvan!
  • Loál János #13043
    Nade pont azé mondom, hogy akkor felesleges a DA 55-300 is, vaterázol egy régi manuál telét, és harmadáron megúsztad.
  • DirtyGab3sz
    Bazz....elütöttem.....Janónak szól a desénós hsz!Szorri!
  • DirtyGab3sz
    Ha D80-am lenne énse nagyon cserélném le,de itt az első dslr-ről volt szó!

Deséno!
    Az a helyzet, hogy nem használok drága AF-es obikat (sajna),a kitobikat nem nevezném se drágának, se túl jónak!Mondjuk arra amire tervezték tökéletesen megfelelnek(nekem), de valahogy jobban esik sajátkezűleg beállítani a dolgokat az obin......
  • DJ RX7
    ha érdekel mutatok vele készült fotókat.
  • DJ RX7
    helios 44-et vegyél olyan bokeh-t tud amire a többi ojjektív képtelen. orosz remekmű.
  • Tomo15
  • Jano
    Ha nem igazán használsz AF-et, akkor minek a drága AF-es obi?
  • The Garrett
    én semmiresenem cserélném a d80 -t. ha sokpénzem lenne inkább obikat vennék hozzá jókat.
  • DirtyGab3sz
    Hehe...igen,ha jobban belegondolok...
    A kéccázdé......nem bántam meg,sőt!!!Nagyon tuti kis masina...a mélységélességgel akadnak még gondjaim,de jól haladok szerintem!Jah...AF-t nem használok...csak ha nagyon szükséges....
    Van egy cimbim,megszálott Nikonos....egy D80assal terelgeti a fényt....azt mondta,ha most venne első gépet valszínűleg 200d, vagy 20d lenne...
    Kezdem szokni a gépet....már sok dolog rutinból megy,a mostani spontán-portréim sikerén felbuzdulva tervezem egy DA 55-300mm f/4-5.8 ED obi beszerzését,most egész baráti áron kapható....csak tapasztalati beszámolóra lenne szükségem ,hogy érdemes-é befeccölni a zsét!
    Látom a makró lett a vezérfonal Nálad!
  • Aspyrin
    Tábla? Van olyan emberszabású, akinek még ez is túl összetett infó :|
    200D hogy tetszik?
  • DirtyGab3sz
    Ez miafene??
    "nedugdbeafejed" tábla....ami egyértelmű azt is kitáblázzák??Hmmmmm állatkert ugye??:D:D

Mai képem:

portugál néptáncos
  • Tikal #13032
  • DirtyGab3sz
    Szeretem a ff képeket...van valami sejtelmes hangulatuk.....
    Prímák lettek!:D
  • cenobite
    Néhány kép a mai napról:

Elnézést, ha flood...
  • DirtyGab3sz
    Az utcazenész
    Bár lehetne a címe : figyelemre várva
  • Pistike 007
    Második nagyon tetszik