Fotóink
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha például makrózni szeretnél, akkor számolj rá a dslr-ek árához még pár ezret a megfelelõ gyûrû/lencse megvásárlására. Ha telézni szeretnél ugyanez a helyzet: a drágább kompaktoknál általában adott a 1x optikai zoom, dslr-nél ez már külön objektívet igényel, mivel a kitobik csak 40-55mm-ig látnak, szóval szintén nem két fillér a történet. Videofelvételi lehetõség csak kompaktnál létezik.
Szóval fontold meg a döntésed, mielõtt kidobsz(dobatsz) egy valag pénzt.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Esetleg Nikon D40 kit objektívvel = 116.900 Ft
Vagy egy Canon EOS 400D kit objektívvel = 166.900 Ft
De vannak szerintem itt a fórumon olyanok, akik jobb gépeket tudnának ajánlani nálam. Azért nézd meg õket.
...és szerintem a második sem.
Sokat rágódtam, hogy milyen gépet vegyek, rengeteg szempontot vettem figyelembe, így a Pentax K100D Super mellett voksoltam alap obival. Tesztképekkel holnap szolgálok 😊
On
azért nem szidom a kitobit sem, egy kompakthoz képest elég durva képet rajzol, de mikor megláttam, hogy mire képes egy másikkal... hááát... rögtön elkezdtem gyûjteni 😊
ha minden jól megy Cannon 100-as makro lesz a kövi rá, azzal már lehet vitézkedni 😊)
És most nem tudok dönteni, mivel nagyon szeretek macro módban fotózni, de E-400-al mindezt nem tehetem meg, míg nem veszek egy macro objektívet, ami persze nem olcsó.
amúgy jó boltot csináltál. obival, tokkal-makkal-vonóval együtt adtad tovább annyiért, amennyiért...?
csak mint lehetõség merült fel (elég jó áron tudnánk hozzájutni e-400-hoz + 14-45-höz) a párom számára. a vázzal magával nem hiszem, hogy adódnának gondok, hiszen nõi kéz... az életlenség már jobban elgondolkodtat, bááár a hírek szerint a zuiko objektiveknek nincs párja (legalábbis ha a kitobik között vizsgálódunk). de 80% hoy maradunk az eredetileg kigondolt k100d supernál.
köszönöm az infókat. (amugy ha nem indiszkrét mennyiért adtad el?)
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C