23748
-
#13908 Üdv lehet h már valaki látta az írásom, de topicot tévesztettem, úgyhogy már ittvagyok és nyomom is a Ctrl+C Ctrl+V-t
Sziasztok, régi álmom valósult meg kaptam egy fotózás, mivel kaptam egy Nikon D40et, tudom nem egy profii gép, de nekem amatőr szinten jó! Tehát gépem már van, de nem tudok semmit amit egy "fotósnak" tudni kell. Azt szeretném kérdezni, mit tudtok ajánlani, milyen olvasmányt vagy tanfolyamot BP kközelébe, ahol meg lehet ezeket a dolgokat tanulni. A Spektrumon volt a Fotósuli c dok. sorozat, annak az összes része meg van, de még nem néztem meg.
Remélem kedvesen fogadtok majd itt :D ahogy elolvastam az első oldalt, nem sokat értettem belőle :D
Köszönöm
néhány fotóm
http://www.flickr.com/photos/goruckdesign/ -
#13907 bocs igy keprol a taltenkiosztasat nem tudtam megallapitani :) :) :) -
#13906 őő ortodox pap, nemrabbi. ^^ -
#13905 Neeem, Főmufti. :) -
#13904 omg az a rabbi-smiley :) -
#13903 Loááál! -
#13902 Nájzesz! -
#13901 koszonom szepen -
G_ArchAngel #13900 ...enjoy! -
#13899 Sziasztok nem tud nekem valaki mondani egy olyan weboldalat ahol jo kis helpek vannak a kezdo DSLR felhasznaloknak?? Vagy esetleg valami konyvet. Koszi :) -
CUCLI #13898 óbazmeg ma volt a tali. tökre kiment a fejemből |: -
#13897 hat nem ertem haza, de ahogy visszaolvasok... ti is ide postoltatok délután a tali helyett. ^^
Pár kép viszont akkor hetvegerol, idejet se tudom mikor raktam be utoljara kepet ^^:
itt meg az egesz napi 'adag'. (igen a lilafelsos lanyrol is tobb kep^^) -
#13896 Corrado Cattani, arcszőrzettel -.- -
G_ArchAngel #13895 egy renCCer vaku, meg egy feher fal... -
#13894 en sem szeretem magam fotozni de most kivetelt tettem :D
Azokra a kepekre emlekszem... akkoriban neztem is, hogy de jo lenne ilyeneket csinalni... szoval ha neked az a sorozatod jutott eszedbe akkor nekem ez most kulon dicseret :D amugy neked is 2 monitor volt a fenyforras? :D :D -
#13893 vannak. tobb fele "elohivast" mentettem ki es utana egy ket reszt photoshopban maszkolgattam ossze. -
#13892 jóak.. van olyan módosítás rajtuk ami csak a kép egyes részeit érinti? -
G_ArchAngel #13891 a felso nagyon tetszik, az alsohoz hasonlot csinaltam egy londoni egyuttes tagjairol... (en nem szeretem magam fotozni...) -
#13890 Minimalis photoshop... nagyja munka Lightroomban tortent mind a ket kepnel :D
-
#13889 bocs, nem jutottam gépközelbe tegnap délután, reggel meg csak telóról idenéztem és aludtam is vissza...
ja ja, majd legközelebb :) -
#13888 jok a kepek, megkerdezhetem hogy milyen optikat hasznaltal?? -
#13887 koszi megvan lightroom is de photoshophoz jobban ertek :) meg meglesem azt a nikonos convertort koszi szepen meg zolo-nak is -
#13886 Gomba jo csak az utomunka szerintem kene ra. -
#13885 3. -
#13884 Jaaaj leesett... deviansmuveszet :) -
#13883 mijaza a DA? -
Aspyrin #13882 Nagyszüleimnél, Komlóskán jártam. Néhány kép onnan:
Többi kép a da-n, ha valakit érdekel. -
G_ArchAngel #13881 elvileg ez a Nikon RAW konvertere, azaz a Canon DPP megfeleloje...
Amugy Lightroom a legelterjedtebb talan, van belole 30 napos trial verzio - eppigy a tobbibol is - toltsd le es probald ki, melyik jon be jobban... -
G_ArchAngel #13880 de igen -
#13879 Aperture 2 csak Mac-en haszálható nem? -
#13878 Adobe Camera Raw amire te gondolsz, de a D90-hez valóhoz valszeg CS4 fog kelleni :/ -
#13877 Nikon D90 -em van valamit adtak hozza de meg nemneztem nem volt idom :) Olvastam hogy van valami pluginfeleseg photoshophoz is majd meg azt is meglesem koszonom az informaciokat :) -
#13876 aperture 2
milyen géped van? általában adnak hozzá valamilyen editort, canon és nikon biztosan.... -
#13875 Adobe Lightroom 2 -
G_ArchAngel #13874 Apple Aperture2 vagy Capture One 4 Pro -
#13873 ok ok csak erdeklodok :) es mit hasznaltok az editalasara?? -
#13872 Szerintem a legtobben errefele azt hasznalnak. -
DecenS #13871 igen. -
#13870 Sziasztok lenne egy kerdesem hasznal valaki fenykepezesnel raw formatumba mentest?? -
#13869 Amugy meg szerintem jo ha valaki felrak mas kepet megmaskepp csinalitva. Igy lehet tanulni :)