23748
-
Aspyrin #14100 Örülök, hogy tetszenek :) -
Aspyrin #14099 Ajaj, az éveket még csak értem, de a gép és a tapasztalat már sántít ;)
A képeket egy kompakt fuji s5600-zal készítettem, kemény egy év amatőr próbálkozással a hátam megett :)
Troodosban egészen véletlenül sikerült a fotó: egy csoport utolsó tagjaként jutottam be a kapun, és már túl későn szóltak, hogy tilos a fényképezés ;) -
#14098 A 9. oldalon a Cyprus - XLIX nagyon jó lett, tetszenek az ilyenek. Ill. a "Két, bottal kalimpáló manus a parton (Cyprus - XLI)" kép is jóság. -
#14097 Hinye, de szép képek:) Hát igen, az évek, a gép és a tapasztalat:)
Látom Troodosi kolostorban te is ellőttél egy sunyiképet:) -
Aspyrin #14096 Szia!
Tavaly mi is jártunk cipruson, képek erre :)
(ha érdekel a többi, lapozz visszafelé) -
#14095 184-esen szalagokat/zsebkendőfecniket aggatnak szerencsétlen fára, mert akkor kívánhatnak hármat jól. Egyébként valami püspöknek van ott az emlékműve, tehát amolyan vallási dolog. Én csak a tájat néztem, arról az óráról lógtam:)
Csomó képem ferde és még lusta voltam utólag elforgatni őket. Ez a gáz a könnyű kis gépekkel. Nagy masinával képtelen lennék túrázni. Víz, kicsi gép, pénz és napszemüveg. Zsebben elférjen minden. Ennyi:) -
#14094 174-es fotó ami még nagyon jó. Kis PS mehetne rá és voálá.
184-es képnél mit aggatnak az emberek a fára? -
#14093 Jah, nem vagyok egy blogos típus, csak írtam egyet munkaidőben és belehánytam a régi hülyeségeimet időrend szerint:) Most úgyis az a menő ha van blogod..:) -
#14092 Inkább gyere fel msnre. :| -
#14091 Blogod. :) -
#14090 Nem értem a kérdést:) -
CUCLI #14089 tyű, a linkelt adag elég gyomorforgató D:
mintha bebaszva nézném, vagy nemtom. szerintem rém idegesítő -
#14088 Hol voltál 6 évig? :D -
#14087 Ha érdekel a többi kép is -
#14086 Nekem? :D
Készül, mégpedig ezzel. Nagyon jó kis cucc. Itt egy sample. -
#14085 1974-ben mikor kikiáltották Ciprus függetlenségét, másnap (még ünnepelni sem volt idejük) a Törökök megtámadták őket és elfoglalták észak-Ciprust, Famagusta városával kezdve. A képen a lebombázott házak láthatók - azóta is érintetlenül. Az egész partszakasz le van zárva, hiszen életveszélyes.
Úgyhogy most Ciprus északi részén Törökök élnek, és ami "érdekes", hogy közös a fővárosuk Ciprussal - Nicosia. Gyakorlatilag sétálsz a "Váci utcában, majd egy ponyvás folyosó végén kérik az útleveledet/vízumodat"
Ciprusi görög utca:
50 méterrel odébb, a másik oldalon már "Törökország":
-
CUCLI #14084 tényleg. van neked online galériád valamerre? -
#14083 1. Kihoztam belőle amit lehetett kicsi gépnek vannak határai:)
2. Ha bementem volna lelőttek volna:) (Ciprusi-Török-Angol/ENSZ "háborús"zóna)
3. Gondolkodtam hol vágjam meg, de sehogy sem tetszett, ezért maradt így:/
4. Igen, ez is jogos, ezt már itthon vettem észre, hogy rossz helyen kezdtem "pörögni".
A három ciprusi kép az amolyan turistás csoportos rohanós volt, nem volt sok idő kattintgatni, a többi kép hibáit nem tudom másra fogni, én vagyok a hunyó:) Szerintem a #14074-es kép sikerült a legjobban.
Hobbi-hobbifotós vagyok, saját örömömre, csak kíváncsi voltam a véleményekre, és köszönöm:) -
#14082 Miért is szellemváros? Érdekelne. :D -
#14081 Jó kis hely ez a Görögország.
1. nagyon zavaró az a fa és szerencsétlen már be is kékült. Gondolom ez már a gép hibájából adódott. De amúgy: Jól meg van komponálva.
2. A kerítés nagyon zavara. A mögül kellett volna készíteni a fotót.
3. Jobb oldalon túl sok van. Zavaró a poros BMW és a dzsip ami mind a 2 szét van vágva. Bal oldalon kevés a ház oda kellett volna több részlet.
4. Engem kicsit zavar, hogy nem látom a talaj. Emberek nélkül pedig még jobb lenne. -
#14080 Linkeltem:)
Még pár panoráma nyárról, aztán befejeztem:)
Kréta - északi látkép
Ciprus - famagustai szellemváros
Ciprus - Keryneia kikötőváros
Ciprus - Aphrodite sziklája -
#14079 elnézem* -
#14078 Ahogy lenézem jó kis hely szívesen elmennék én is egyszer ide. :DD
Legközelebb készíts egy kisebb felbontású képet és nagyobb felbontásban pedig mellékeld oda. (link-el)
-
#14077 Itt a hajó is, kicsi gépemmel 9 képbe (se) fért bele:)
-
#14076 mekkora hajó... -
#14075 aaazigen -
#14074 Egy kis panoráma Krétáról:
-
#14073 Tartom a véleményem, hogy túl sok ps-t használsz. Jó ez a kép így, egy kicsit megmanipulálva, de mint fotó - ergo ps nélkül - szerintem ez egy átlagos kép lenne. -
CUCLI #14072 3. vh fíling :D -
#14071 Vélemény?
-
#14070 Ócsó kompakt Fuji FinePix:)
-
#14069 -
#14068 -
#14067 -
#14066 igen valóban átszeli de ez is azon sokat hangoztatott "szabályok" közé tartozik amit nem kell kőbevésettnek tekinteni szerintem..
ha ránézek a képre nekem nem az jut eszembe hogy: hmm vajon mi lehet a képen? egy "félbevágott" madár?.. hanem hogy egy madár ül egy ágon
szerintem hangulatában itt semmit nem zavar az ág.. nekem akkor valóban zavaró lenne ha mondjuk a fején menne át vagy nem sziluettes kép lenne
és lehetne máshonnan fotózni de akkor az már nem ez a kép lenne.. -
#14065 hát pedig az nagyon is egybe van nőve. keresni kellett volna egy olyan helyet ahol nem szeli át a madarat egy faág vagy legalábbis kicsit távolabb van tőle. -
#14064 nekem nem tűnik egybenőttnek vagy nehezen kivehetőnek -
#14063 sínesről hirtelen nem jut a fejembe értelmes vélemény de a madárkás határozottan tetszik és sztem így jobb mint ff-ben.. jó a képarány meg a a dof is.. teccik, grat -
#14062 manuális beállítással próbálkozz. használd a vakut és 1/10 alatti záridőt. ekkor már kicsit észlelhető ez a "hatás". persze ez csak ilyen olcsó falusi módszer. -
#14061 madarat más irányból kellett volna komponálni.