Fotóink

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ RX7
Esetleg az enyémre még valaki? 😄

:3

Caligo
Az elsõ képen túl sok, és igénytelen az utómunka. Szerintem amire figyelj oda az a fényviszonyok kiegyenlítése. Túl nagy a kontraszt a képeken, fõleg az épületfotókon. Említetted hogy lightroomot használsz, ajánlom figyelmedbe a "fill light" és a "recovery" használatát. A második képnek különösen jót tenne, fõleg a fill light.

norbre
hát a magam részérõl engem nem igazán fog meg egyik kép sem.. az egyetlen "valamire való" kép sztem a 8-as
azonkívül nem tettek jót a képeknek hogy iso640-el készültek.. az idõjárás sem kedvezett a fényeknek, de a legtöbb képen kiégett az ég, a 13-ason az erdõ beégett az ég meg ki..

ez persze csak a saját véleményem..

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

DJ RX7
Igen ott valójában kiégett.

DJ RX7
+ ráadás

Szerintem alapvetõen nem rossz talán az úr mögötti jobb fal kicsit ki van égve azaz túl fehér nem tudom, hogy ezt ff ben lehet e mondani😊 és talán a feje fölött én még pár cm-t hiányolok de amúgy tetszik!

Grat.

Páran írhatnátok az én képeimrõl is...Köszönöm!

Forza Ferrari!! Forza Schumi Pes!!

DJ RX7
Vélemény?

norbre
jaaa.. a második 😊😊😊 nem tok számolni 😊😊😊<#idiota>

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

norbre
tx.. pont belerohant a pirosruhás csaj a képbe és elõször azt hittem hogy szar lett a kép, de itthon vettem észre hogy "menthetõ" 😊 mákom volt vele 😊

The Garrett
az ilyen képekért akartam lemenni mint a második 😊 <#eljen><#eljen>

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

norbre
no én is megmutatom a párnacsatás képeimet 😊

Tudom majd kijavítom és megmutatom de kösz, hogy szóltál!

The Garrett
jo ebbol semmit nem értettem 😄

én egy függõleges törésvonalra gondoltam a képben

kösz, hogy szólsz valamiért az Adobe Light room mikor tölti be a képet és rákattintok egy másikra akkor tönkreteszi azt amit betöltött és pl ettöl is lehet, hogy ilyen zajos volt már olyan mert az eredeti nem volt ilyen zajos...

The Garrett
a kép9 en mi az a vágás/fuggoleges vonal a jobb oldalon<#fejvakaras>?

DJ RX7
<#eljen><#eljen>

Sziasztok!
Csütörtökön és pénteken a felvidékén voltunk gyönyörû táj kár, hogy lecsatolták tõlünk de készítettem pár fotót az utómunkálat és a minõség javítás még folyik de azért linkelek párat!

Kép1
Kép2
Kép3
Kép4
Kép5

norbre
jójak 😊 18.teccik beszt 😊

Garf
na én mostmár nem töltöm fel máshova.

akit érdekel. utolso bejegyzés.

Párnacsatanap

http://www.flickr.com/photos/bubue/

Garf
szerkesztes alatt 😄

Timber
majd kerunk kepkt!

~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~

The Garrett
akakrtam enis menni, de azthittem elmaraad a havazás miatt 😄

norbre
egy óra van kezdésig szal sztem nagyot nem változik 😊

Garf
ha ilyen idõ marad pesten, mint most van, akkor énis.

norbre
párnacsata..

asszem kimegyek kattingatni 😊😊😊

Már régóta próbálom elcsípni a nagyhangút 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

😊

Roger6
Egy kis baktérium kell a szervezetnek ennyi vegyszer mellett...

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Pistike 007
Ezek a mai csapok eléggé rozsdásak😄

hasonló. 😊

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Semmi gond 😄

kaki maki
azt mondanám: basztakurva.

a lányok akik szart esznek: köztünk járnak

Pistike 007
Nekem tetszik😊

DJ RX7
Szar lett, de azért megmutatom a szart is. <#idiota>

A400 <#zavart1>

Cujo01
150-160 elvileg van rá, csak gondoltam, ha nem számit annyit, akkor inkább az olcsóbb 😄
de a tesztekbõl úgy látom, számit.

Kérdés, hogy mennyi pénzed van rá?
Nekem kevés volt de bõven elvagyok a tamronnal. Igaz, én csak amatõr amatõr vagyok! 😄DD

Cujo01
köszi, nézegetem ott is... ezt a 70-200-at nagyon dicsérik.

The Garrett
akkoris. 😄

Cujo01
olvasgatom ott a véleményeket. mindenki azt irja, hogy odaveri az IS-es 70-300-ast...
akkor valószinûleg õ lesz 😊)

DJ RX7
300mm-re gondoltam.

Tomo15
Ez hülyeség😊
DJ RX7
Fix F4-es, 5.6-on már nem mûködnem megfelelõen az AF-ek. Maximum épületet fotózhatsz állványról.

Cujo01
na ez komoly 😄
mire megirtam...

Cujo01
köszi, én is Canon felé hajlok.

na igen, de ami 300-on is tûéles, az fél milla 😄

még esetleg 70-200/F4 EF-L
de ebben nincs képstabilizátor, ami nekem azért kéne, mert nem akarok mindig állványt cipelni.

DJ RX7
Én ezt az obit ajánlom, árban majdnem annyi mint az utóbbi, de a rajzolata 200-on kitûnõ.

DJ RX7
CAnon, de ezeknek az obiknak 300mm-en nagyon gány a rajzolatuk.

Caligo
canon

norbre
itt elég egzakt módon össze tudod hasonlítani az értékeket:
photozone