23748
-
#14060 1: kicsi túl van erőltetve. mondanivalója nem nagyon van. ez inkább egy ilyen túlfotoshoppolt képnek számítana.
2: próbáld meg ff-ben. kicsit zavaró, mert a madár formája nehezen vehető ki. mintha egybenőtt volna az ággal. -
#14059 Véleményeket kérnék ezekről a képekről PLS!
Nem nagyon jutott időm mostanában fotózni, ezért ezeket a képeket is csak félve teszem be. Mert, amikor legutóbb fotózni voltam, alig született normális kép. Egyik fotó a sín volt, és most nekiestem rendesen utómunkával. Hogy milyen lett a végeredmény, azt döntsétek el ti!
A másik meg csak simán a kertben volt:D
-
#14058 aha.... -
#14057 Déhéccá is megteszi. -
#14056 meg egy öddé :C -
#14055 Jobb híján az lesz. Fényerős obi és külső vaku lenne ideális. -
#14054 aham értem...de mégis...még jó hogy nem azt írtad hogy az én tudásomon :)
meg gondolom nem a beépített vaku kell hozzá... -
#14053 Ez szerintem túlmegy a technikai lehetőségeiden. -
#14052 csajok, egy kérdésem lenne: holnap valószinüleg egy buliba leszek hivatalos és fotózásra kértek fel, segtséget szeretnék kérni, mit ajánlotok, hogy ilyen vagy ehez hasonló képeket kapjak, na most pont nemjó képek vannak :S:S
tehát
ilyesmi minőségűt
és nem ilyesmit :S
ne a kép tartalmát nézzétek, mert amelyik topicból linkelten... -
#14051 Atika, ve lehet állítani, hogy a addig legyen nyitva, míg mégegyszer le nem nyomod és szerintem akkor az lehet akár 7 perc is.... -
#14050 hat nikonhoz is ajanlott :) mert ugyan ugy van :) -
#14049 Nemtom nikonnál hogy van, canonnál ehhez nem árt egy kioldó ha nem akarod nyomni folyamatosan az expógoNbot. -
#14048 Na megtalaltam manualban hogy lehet az 30 perc is csak akkor a M (manual) modot kell hasznalnom ez zavart meg engem :) Koszi mindenkinek -
#14047 en meg nem :D -
#14046 2 kompakt után vettem egy belépő tükröst, tehát egyébként: igen. -
#14045 mer mikor te megvetted az elso dslr geped rogton tudtad hogy mire kepes??? -
#14044 Már miért hinné azt bárki is a záridőről hogy a legnagyobb=legrövidebb? Ez nem rekesz, ahol a nagy szám szűk nyilást jelöl. Mondjuk D90-el ilyet kérdezni szintén erős. -
#14043 Olvasgasd a manuált. -
#14042 igen a leghosszabbra gondoltam es azert erdekel mert lattam neten egy kepet es az volt hozza irva hogy 7 es fel perces zaridovel keszult. Nekem Nikon D90-em van es hat ahogy neztem 30 masodpercet tudtam beallitani. -
#14041 Ezt a kérdést ugye nem gondoltad komolyan?
Milyen nikon gépre gondoltál? Nem mind1 ám. Nem ugyanaz az összes nikonnál a záridő.
Jah, és mellesleg a legnagyobb záridő a leghosszabb záridőt akar jelenteni ugye?
Csak mert sokan azt hiszik, hogy a legnagyobb=legrövidebb, de pont az ellenkezője. -
#14040 Hello hasznal valaki Nikon gepet??? Ha igen mekkora a legnagyobb zarido amit be tud allitani rajta?? -
#14039 ez nekem már too much :) -
#14038 frankó lett igy hdr-rel -
#14037 érdekes hatása van, mint a falamon a lézeres tájképnek -
#14036 persze ezt most túlhúztam...finomítani kéne -
#14035 színesben nekem jobban tetszene, vagy hdr-rel -
AranyKéz #14034 újabb HDR abuse
-
#14033 Na akkor próbálkoznék egy "portréval":D
A teljes fehér háttér,a nagyon kis mélységélességnek, a brightness/contrast állításnak, és a fekete-fehérnek köszönhető.
De legfőképpen inkább a helyes képkivágásról, és a kompozícióról kérdeznélek titeket, mert ebben az esetben nem vagyok annyira biztos a dolgomban, ugyanis kicsit hülyén állt be a galamb:D
-
#14032 fafej
-
#14031 -
#14030 Emberek, viselkedjünk!
kis Casioval:
-
1000600 #14029 NA HÚZZÁL INNEN A JÓ KURVA ANYÁDBA SHADOWGECI
-
#14028 Fav-ban van a topik ha értetlenek lesznek továbra is akkor közéjük csapok 1-2 banamai üdülőjeggyel. -
Aspyrin #14027 Flém törölve.
Innentől kezdve nem leszek hajlandó már sz.rját takarítani, moderátor segítségét kértem.
Htx. -
#14026 3,4,5 rox (Y) -
#14022 Ez szép kép lett ismét Tomo! Nekem a vágás kicsit túl tág, de ez legyen a legkisebb gond ;)
De miért ide linkeled? Nem ide való! -
#14020 koszi nemreg vettem :) tanulgatom kezelni :) -
#14019 D90-ed van?
Grat hozzá! Brutál jó gép! -
#14018 Sziasztok tudna nekem valaki ajanlani valami jo macros optikat Nikon D90-re aminek az ara is turheto ;) ?? -
#14017 én meg válaszoltam :):) remélem kielégítő volt .. :)