Fotóink
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Olyan érdekelne engem hogy monnyuk egy repülõmadarat aharok elkapni, vagy egy zümmögõ légy szárnyát.
Mi az igazi teknika? A gépparkomat már ismeritek, sztem tudnia kell. De hiába allítom lehetõ legkisebb záridõre, nem elég.
Elõre is kösz.
http://www.flickr.com/people/46265283@N06/
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Forza Ferrari!! Forza Schumi Pes!!
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Télleg jók egyébként!
http://www.flickr.com/people/46265283@N06/
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

http://thenamelessphoto.com/
Vagy nemtudom, én szeretném látni azt a kezet. 😊
Mondjuk én is utálom ezeket a dolgokat(mûanyag köröm,cigi-sose értettem mire kell ez eggyeseknek) de úgy a téma és az ötlet tetszett meg jónak tûnt.
Köszi mindenkinek a véleményeket 😄
Ránéznétek a galériámra is?itt
Kellenének a profi vélemények mert gõzöm nincs hogy mit csinálok jól meg rosszul,csak néhány hete kezdtem...
Technikailag engem kicsit zavar, hogy a kéz nagyon sötét és ha már ff-ben van akkor nagyon könnyen tudnád már világosítani azt a részt....
Amúgy én is egyet értek | #11735 ezzel....
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
a kép is kicsit rosszul szerkesztett.. belelóg egy tábla sarka balról.. a kéz szinte beleolvad a tájba.. jobboldali fehérr foltok zavaróak..
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Az olympus táska vizállo amugy?
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
nem a gépen múlik hogy egy kép jó lesz-e vagy sem... lyukkamerával, régi eldobhatós filmes géppel és digitális kompaktokkal is láttam már olyan képeket amitõl leesett az állam..
én azt gondolom hogy a gép eszköz.. mit egy hangszer pl.. amikor a kezée vesz az ember egy gitárt és elkezdi megtanulni használni az egy hosszú folyamat míg úgy szólal meg ahogy õ szeretné.. és míg idáig eljut valszeg nem is tudja hogy hogyan szeretné megszólaltatni, pedig ez mindenkiben ott van csak vannak akik nem elég türelmesek elõcsalogatni..
ha nem csinálsz jó képeket akkor próbálj meg rájönni hogy miért nem jók, próbáld meg másképp.. ezerféleképpen lehet variálni egy témát.. ha jónak itélsz egy képedet vedd elõ hónapokkal késõbb és nézd meg újra.. lehet nem is fogod már jónak találni annyira.. meg kell tanulni magunkkal szemben is kritikusnak lenni és elfogadni a kritikákat is mert másképp nem tudsz fejlõdni..
Szinte mindig nalam van a gep (azaz minden nap cipelem melohelyre aztan haza ... hatizomra gyurok 😄) es nagyon kenyelmesnek tartom ezt a taskat.
panasonic dmc-ls60
nagyban
van valakinek jótanácsa az ilyen "makró" fotózással kapcsolatban