Fotóink

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CA hegyek...

Madár szárnyát megfogja a 1/2000, vagy 1/4000. Mondjuk kolibrit nem biztos. Rovar szárnyát általában vakuval fogják meg. Mert az sokkal rövidebbet villan.

Roger6
Ez naggggyyon jó lett! Már mentettem is a kedvencekhez.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

schorby
Jók a képek, mindenkié.
Olyan érdekelne engem hogy monnyuk egy repülõmadarat aharok elkapni, vagy egy zümmögõ légy szárnyát.
Mi az igazi teknika? A gépparkomat már ismeritek, sztem tudnia kell. De hiába allítom lehetõ legkisebb záridõre, nem elég.
Elõre is kösz.
DJ RX7
<#eljen>

:3

Timber
Just... 😄

~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~

DirtyGab3sz
énis azért gondoltam rá.....nemcsak a zümi szárnya olyan

http://www.flickr.com/people/46265283@N06/

Roger6
A kromatikus aberráció nem zoom-függõ, a nagy kontrasztú éleknél látható. A lencse tulajdonsága.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Különösen csendes vagy mostanában😊 Mire készülsz?😊😊😊

Forza Ferrari!! Forza Schumi Pes!!

30Dani
😊

thank you for helping us help you help us all

Szerintem is ca mert ha megnézitek a sziklás részt alul a széleken az is kékes.

Falconer
Nemhiszem. Az csak nagy zoomnál jön elõ, és a tárgyak széleinél keletkezö színeltolódás. Itt egyszerüen csak igy néz ki.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

DirtyGab3sz
az a kromatikus aberráció nevû bigyó asszem....sajna 😞
Télleg jók egyébként!

tamron 70-300

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Timber
milyen obival? 😄 a mehen a lila az csunya 😛

Timber
<#eljen><#eljen><#eljen>

norbre
teccik..

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

Zõderdõbe jártam 😊

Egy kés, meg néhány vízcsepp. (beletelt egy kis idõbe mire összehoztam mindezt 😊)

E!

http://thenamelessphoto.com/

ivjoe
Lelógó kézzel csináltam volna, bw konverzió meg nem nagyon jött össze. :C
Vagy nemtudom, én szeretném látni azt a kezet. 😊
Helicsoffer

DirtyGab3sz
ehhe...ehhe....

Tomo15
<#vigyor3>
olvassátok el nagyon jó Vicc!!

Sephirot T
Nem csajé amúgy,anyám keze az <#crazya>
Mondjuk én is utálom ezeket a dolgokat(mûanyag köröm,cigi-sose értettem mire kell ez eggyeseknek) de úgy a téma és az ötlet tetszett meg jónak tûnt.
Köszi mindenkinek a véleményeket 😄
Ránéznétek a galériámra is?itt
Kellenének a profi vélemények mert gõzöm nincs hogy mit csinálok jól meg rosszul,csak néhány hete kezdtem...

Tehát szerintem az alap ötlet nem rossz ami szerintem hibás vagy nekem nem tetszik, hogy a cigi és ez a köröm már nagyon sok.
Technikailag engem kicsit zavar, hogy a kéz nagyon sötét és ha már ff-ben van akkor nagyon könnyen tudnád már világosítani azt a részt....

Amúgy én is egyet értek | #11735 ezzel....

norbre
amúgy ha már mûköröm.. nem tudom mit látnak a csajok ebben szépnek.. ha pl megnézed ezen a képen.. van egy szépnek tekinthetõ kéz, szép újjakkal és a végén ott egy szemmel láthatólag is természetellenesen álló mûanyag karomdarab.. sztem borzasztó 😊

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

norbre
egyetértek az elõttem szólóval.. benyomás: karmok!, mû, cigi, büdös..

a kép is kicsit rosszul szerkesztett.. belelóg egy tábla sarka balról.. a kéz szinte beleolvad a tájba.. jobboldali fehérr foltok zavaróak..

Tikal
szerintem nem jo ránézni, de ez az én nagyon szubjektiv véleményem, elõszor is utálom a cigit és a körömre festett rajzokat és nálam már itt megbukott, amugy nem tudom... 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
ne rossz ötlet, de mikor épp kéne a gép akkor ugye hátizsák le, váltáska elõ, kibont kivesz gép... 😊 persze nem azt mondom bringázás közben mindig tettre készen lesek ez más mufaj, de pl az enyémbol egy zipzár huzással kiveszem a gépet, mert van rajta elol egy kis gyors "ajto" ahol rogton ki tudom kapni a gépet...

Az olympus táska vizállo amugy?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Am én tudok nah jó nem álllesesõs de nem rossz a mai manó (nyugi nem ....vagyok....)- házban voltam egy fotó kiállításon és ott láttam pár jót de ha arra jár valaki feltétlen nézze meg az alsó szinten a kiállítást mert van egy srác maga csinált egy gépet és azzal készített egy fantasztikus képet már csak ezért is érdemes elmenni+ott vannak kiállítva az OPNI-s képek amivel az egyik magyar Srác nagyon szépen szerepelt a World Pressen....

Sephirot T
Véleményt kérek<#help>

norbre
több kép is volt..

30Dani
Mi volt rajta?

norbre
sajna nem mert pár éve szegeden a hidi vásáron láttam és nem tom van-e neten található kép a sráctól..

30Dani
Tudsz mutatni álleesõs likkamerás képt?

norbre
#11726..
nem a gépen múlik hogy egy kép jó lesz-e vagy sem... lyukkamerával, régi eldobhatós filmes géppel és digitális kompaktokkal is láttam már olyan képeket amitõl leesett az állam..
én azt gondolom hogy a gép eszköz.. mit egy hangszer pl.. amikor a kezée vesz az ember egy gitárt és elkezdi megtanulni használni az egy hosszú folyamat míg úgy szólal meg ahogy õ szeretné.. és míg idáig eljut valszeg nem is tudja hogy hogyan szeretné megszólaltatni, pedig ez mindenkiben ott van csak vannak akik nem elég türelmesek elõcsalogatni..

ha nem csinálsz jó képeket akkor próbálj meg rájönni hogy miért nem jók, próbáld meg másképp.. ezerféleképpen lehet variálni egy témát.. ha jónak itélsz egy képedet vedd elõ hónapokkal késõbb és nézd meg újra.. lehet nem is fogod már jónak találni annyira.. meg kell tanulni magunkkal szemben is kritikusnak lenni és elfogadni a kritikákat is mert másképp nem tudsz fejlõdni..

ivjoe
miért vagy ebben olyan biztos?

köszi, próbálkozom majd.

ivjoe
Odaadjam az enyém? Azzal sem fogsz. :C
én a gpéemmel nem tudok jó képet csinálni :_)

Timber
Nekem egy Lowepro Slingshot AW 200 van es abba szinte minden belefer 😄 (na jo a fotopuska nem...)
Szinte mindig nalam van a gep (azaz minden nap cipelem melohelyre aztan haza ... hatizomra gyurok 😄) es nagyon kenyelmesnek tartom ezt a taskat.

ivjoe
Kevesebb túlexpozíció, több szaturáció. 😊
tegnap megvettem életem elsõ digitális gépét
panasonic dmc-ls60

nagyban

van valakinek jótanácsa az ilyen "makró" fotózással kapcsolatban

norbre
tehetsz be képet nyugodtan 😊

ezen az oldalon nincs kép 😞 (pedig a topik arra van)

norbre
dettó

ivjoe
Well, nekem egy szál válltáskám van, mikor kirándulni megyek ezt belerakom egy hátizsákba. 😊