Fotóink

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

norbre
jóhogy hiába nyomod ha nem makró objektív van rajta :S

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

The Garrett
a problemadnak semmi koze a gépvázhoz. :|

Amugy felesleges kerdezgeni hogy mi a hibája, ha neked semmi gondod nincs vele akkor ne keress benne hibákat. 😊 Amugyis inkább hiányosságai vannak mint hibái. ( nikon szal hibás nem lehet 😄 )

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

schorby
Mi a bajotok a D40x-el?
nekem nagoyn bejön, nem találok negatívumát.
Max annyi hogy hiába nyomom makroba (igaz teleobjektívvel) a max megközelítés olyan 20-22 centi
amit igazábol ki lehet játszani avval, ha rányomom a 10 megapixelt, szal 3800xvmennyi, és utólag kivágom belõle a lényeget.
Na szal mi a hibája?
Akkor ritkulnak a kérdések 😊

Igen =)

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Igazából sejtem a helyeslésetek. Errõl sok jót olvastam a tesztben (eltekintve a portalanítás alacsony hatásfokától, a kényszeres szûréstõl és a Moiré-mizériától).
Azt jól tudom, hogy sok olyan K-bajonettes használt, manuális objektív kapható boltokban, amelyek jók erre a gépre? Mert így nagyon megérné.

Mit szeretnél hallani? 😊

DJ RX7
Timber majd megmondja 😄

:3

Sziasztok!

Folytatatva a fényképezõgép-vásárlás kapcsán kezdett érdeklõdésem: szerintetek jó vétel egy Pentax K10D gép egy DA18-55mm objektívvel?

DJ RX7
semmi extra csak úgy 😄

Tomo15
Az nem oszt nem szoroz, elsõre észre sem vettem. Kit pedig jelen esetben még mindíg csak részletgazdagabbnak mondható, nem "szemcsesebbnek"😉
DJ RX7
nézd csak meg jobban 😄

Tomo15
17-40 backfokuszos a kit meg nem. Körülbelûl ennyit lehet levonni a képekbõl szvsz.
DJ RX7
1.17-40
2.kit
Én ezekbõl indultam ki...

Tomo15
Az obinak nincs köze hozzá😊
DirtyGab3sz
nem

http://www.flickr.com/people/46265283@N06/

DirtyGab3sz
jah...én ilyeneket már észre sem veszek...sajnos

The Garrett
szerintem lehet bármit, de a zsûri az exiffel kezdi az értékelést😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

DJ RX7
kitobi miatt szemcsés szvsz.

norbre
csak canonnal készült képeket lehet beküldeni? 😊😊

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

Garf
400D egy iszonyat jo gép, ahogy én látom. Egy ismerösömnek van az, már 2 éve, és idáig semmi baja nem volt. Tökéletesen müködik(pedig elég cudarul bánnak vele néha), szép képeket csinál... és Canon. Nekem pentax k100d-m volt 3 honapig, az is egy jo kis gép, de a kezelésével nem voltam kibékülve. 400Dt ajánlom én is. Ráadásul most elég olcsó lett, hisz jön a 450D...

http://www.flickr.com/photos/bubue/

Persze, csak van egy régrõl hozott rossz attitûdöm a Canonhoz. Valamint azt is olvastam, hogy a képei szemcsések meg idõnként nem egészen színhelyesek. Mindenre tudnak rosszat írni 😊 Lehet, nem kéne a szõrözõs teszteket olvasgatnom.

DJ RX7
Ha van 150 pénzed akkor 400D kitobival. Említette Dani is, hogy még vissza is fizetnek neked egy összeget.

Az Olympusról azt is olvastam, hogy a képminõsége nem a legjobb (túl élesítettek, hot-pixelesek stb.).
A Nikonról pedig, hogy drága és nem kompatíbilis más objektívekkel (a beépített AF miatt).
Azt nem tudom, hogy az automatikus érzékelõ-tisztítás mennyire létszükséglet. Az pl. ugyen a Nikon D40X-ben nincs, de a D60-ban van. Ugyanakkor képstabilizátor nincs az Olympus E-410-ben, míg az 510-ben van.

Loál János
A baj azzal van, hogy Magyarországot nem éppen jól írták.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

DirtyGab3sz
Nem értelek...
Ha csak a magyarországi versenyben veszel részt(választható) akkor is egész komoly zséértékû cucc a díj,ráadásul választhatsz vagy 4 opció közül!
Ha megméretteted magad nemzetközileg,persze komolyabb a kihívás...

Timber
Olympus a 4/3 rendszerevel nalam alapbol felejtos. Kezdi veszesen kozeliteni a koNpaktok erzekelomeretet 😄

~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~

DJ RX7
Médijamárkt az egy sz@r hely. Pl.: a Sigma 70-300 APO DG 100k míg az E.D.-nél 60k.

fotótörténelmi dokumentumfilm sorozat, np

http://gaborszantai.co.uk/

Csak a linket kaptam emilben, mivel a munkahelyen nem tudok videózni nyilatkozni sem tudok róla. Sry ha fals.

"fotótanfolyam"

<#conf><#fejvakaras><#confused>

Hétvégén meg autóvezetési tanácsadó kezdõknek Kimi Räikkönentõl az RTL Klubon...?

http://gaborszantai.co.uk/

Ha esetleg valakit érdekelné: spektrum/bbc fotótanfolyam videón.

tugyiti
Magyrország <#szomoru1>
DirtyGab3sz
Versenyre fel népek!!!
Gyerünk...kukk meg!

nem, ezeket a képeket nem így csinálják...

Netgear
ma kora reggel "lõttem" az S7000 -mel

HP Elitbook 8730 IntelCore&#8482; 2Quad | 4x2,5GHz 2x6MB cache | 4GB RAM | 500GB SSD | Blu-Ray | NVIDIA&#174; Quadro&#8482; FX3700M 1GB |

DirtyGab3sz
Szerintem a D40x felejtõs......
Én a 410-est választanám...

Olyval nincs semmi gond, ha megtudod szokni a fogását 😉

30Dani
120-ért van 400D, amibõl kb 18 visszajön kessbekkel. Szerintem az a bestbuy.

thank you for helping us help you help us all

Ezek szerint Olympusban ne gondolkodjam? Mi az ok, amiért inkább a Nikont ajánlod?
A Pentax nagyon drága.

Timber
"...kimegyek a szabadba, ott egy repkedõ ló..."

Hubazze! Hol elsz te? Roxfortban? 😄

Timber
Szia!

Szerintem a mostani very best buy az a Canon EOS 350D ~120e forintert 18-55os obival es 2 GB-os kartyaval. Ezt a Media Marktban lattam lehet mashol olcsobb... nezd meg a www.digitcam.hu oldalt.
Ha mindenaron a ket gep kozul akkor Nikon D40x 😄
De erdemes megnezni a Pentax K100D Super-t is... abban kepstabi is van 😄 Ar/Ertek aranyban keves jobb gep van. 160-ert viszont mar K10D-t kapsz ami viszont tenyleg a very best buy mostanaban 😄

Roger6
Mikor villan lassan a vaku?! <#guluszem1>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

schorby
És a vakut olyankor ha automatán hagyom akkor õ tudja hogy most gyorsan kell villannia?
meg kimegyek a szabadba, ott egy repkedõ ló és számít ott vmit a vaku? mikor a nap is süt, nincs mirõl visszaverõdjön.
Szervusztok!

Kezdõ amatõr fotós vagyok. Régen volt egy Practicám, amivel sokat fotóztam, akkoriban konyítottam is valamit a fotómûvészethez. A gép tönkrement, és nagyjából nyolc éve nem nyúltam épkézláb fényképezõgéphez. Gondoltam, most felveszem a fonalat egy digitális, tükörreflexes masinával, fotózgatni és fotózni tanulni egyaránt szándékomban áll. Körülbelül 150 ezer forintot szánok erre a vásárlásra.
Két gépet néztem ki eddig: Olympus E-410 (ehhez plusz objektívet is adnak), illetve Nikon D40X.
Kérdésem, melyiket javasoljátok inkább? Fontos a jól használhatóság, a gép tudása, a képminõség, valamint a tartósság és a megbízhatóság. Hosszú távra tervezek vásárolni, és nyilván hamar válok zöldfülübõl valamennyire kompetens fényképezõgép-felhasználóvá.
Amennyiben más tippetek van, arra is kíváncsi vagyok.

Segítségetek elõre is köszönöm.

norbre
hdr? amúgy niceos <#eljen>

Tudom :|

Roger6
Igazad van, csak nem hagyhattam ki.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

hátööö a technikai oldalát kérdezte....

Roger6
Biztos rengeteg kolibrit fog lekapni a kertben... <#nyes>