23748
-
Dénes é #15277 -
Aspyrin #15276 Finom cirke -
Aspyrin #15275 3. -
Dénes é #15274 biztos lehetett -
#15273 Oldtimer Szuperkupa 2009 - Hungarian Classic Kecskemét
-
#15272 Vasárnap reggel, otthon, udvar, új lakó:
-
#15271 Első két bemozdult fasza. -
#15270 Voltam fotózni múlt héten színházban a Ez ilyen direkt sajtós embereknek, irodalmi és egyéb kritikusoknak, és hobbifotósoknak tartott főpróba volt. A jegy ingyenes volt, csak kellett ember, aki be tudjon szervezni:D
A jegyárat leszámítva minden ugyanolyan volt, mint a normál előadás, de gondolom ezt nem kell ecsetelnem:D
Bartók Béla: A csodálatos mandarin
A helyszín:Szeged:
A zenekar:
És az előadásból néhány részlet:
Majd még lesz erről az előadásról néhány kép, és egy másikról is. Addig legyen elég ennyi. Egyébként nekem személyes kedvenceim a két panoráma, de ez titeket ne befolyásoljon:D -
#15269 annyira nem unaalmas :D
London? -
#15268 nesztek egy dögunalmas esti látkép:
-
#15267 A flame-előknek meg: ne offoljatok, hozzatok képet. :)
Aspy teljesen jogosan töröl BÁRMIT, ami nem kép.
Főleg ami még csak nem is a képekről, hanem a másik személyéről szól.
Itt senkit nem érdekelnek a személyes ellentétek, ide a képek miatt jönnek az emberek.
-
#15266 ejjj, irigyellek a teraszodért :)) -
#15265 dehogynem. De van felolvaso szoftverem. -
Aspyrin #15264 Ennek szívből örülök, Pumba! :)
Titkon reméltem, hogy nem okoz gondot az olvasás ;) -
Pavone #15263 Hévíztől 3 km-re...
Azért áll meg ennyire a köd a berekben.
-
#15262 hol laksz hogy ilyen a teraszodról a kilátás vaze? :D -
Pavone #15261 Sziasztok!
Tehetek pár napfelkeltéset?:)
A teraszról fotóztam még ősszel.
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG][IMG][/IMG] -
#15260 Piri ez gyönyörű volt. Egy százas zsepi csomag sem elég a könnyeim itatására :D -
#15259 +fav -
#15258 Látom megy a fighting :)
Kek sarokban..
:) -
#15257 :CCC -
Aspyrin #15256 Ne is haragudj, de nem vetted ki a szereped ebből az epizódból. Sajnálom. -
#15255 gyász :-| -
Aspyrin #15254 A sztori a következő (hátha lemaradtál róla):
Berényi "G" Miklóst kitiltották a Fotó-Rózsa talponállóból, aki ettől lebetegedett (meg is műtötték, de sajnos úgy tűnik, reménytelen – vagyis, eredménytelenül). Kedves barátai rögtön a segítségére szaladtak, Vili "nachtwey" bácsival az élen, hogy felelősségre vonják a gonosz Bartha "J" aspyrint! Mivel az éjszakába nyúló hosszú huzavona után sem jutottak egyről a kettőre, fogták magukat, és kikérték a számlát, jelezve, hogy többet nem óhajtanak itt semmit fogyasztani (a jelenet közben Novákék is berontottak: Temesvári „Lullaby” Noémi és Balassa „Decens” Imre is leköszönt – vajon lesz újabb szereplő helyettük?-). Bartha "J" magába is roskadt, hiszen szívesen látta itt kedves vendégeit, de egy halvány mosoly azért elhagyta szája szélét.
-
#15253 -
Dénes é #15252 köszönöm mindenkinek a feliratott majd leszedem. -
Aspyrin #15251 "Barátok közt" rajongó vagy? -
#15250 Így van, a szignó túlságosan vonja a figyelmet. Egyébként tetszenek a képek. (amióta azt írtam, hogy -fav a topic nálam, egyre többet jövök erre ) -
#15249 Az első tényleg szép!
A felirat belerondít ezerrel.....tedd legalább 50%-os átláthatóságba! -
Bala10 #15248 az nagyon szép lett szerintem is, csak a felirat... -
#15247 Az első nagyon tetszik! Grat -
Aspyrin #15246 Nálam is -fav a topik, csak, hogy tudjátok. -
Dénes é #15245
-
#15244 igazából csak szárnypróbálgatás, de szerintem megvan a maga kis hangulata, azt nem mondom hogy jó :)
a másik meg hogy sokat nem lehet kihozni a kis konica minoltámból, vagy legalábbis nem nagyon értek az utómunkákhoz :( de bármilyen segítséget elfogadok, amikkel szebb színeket lehet elérni, és a többi :) -
#15243 Biztos kellett ide a HDR? Nem kötekedésből kérdezem... -
-
#15241 Szerintem beszéljétek meg ezt MSN-en, esetleg sörözés közben. Itt írogattok az OFF-okról, aztán az utolsó 50 hsz csak OFF.
Nálam is -fav a topic, jó szappanoperázást. -
Aspyrin #15240 Csak ismételni tudom magam: valótlant állítasz, sértegetsz, észre sem veszed magad. Nem bánom, ha nem kell veled folytatnom a diskurálást!
További jókat neked is. -
nachtwey #15239 Nézd, ha az életed ilyen apró örömei hazugságokra épülnek, akkor további sok szerencsét, kívánom, hogy ez a kis koholt bosszúhadjáratod legyen a legnagyobb örömöd a hátralévő éveidben. Szívből kívánok hosszú életet is hozzá.
Csavarhatod a szavakat, mondatokat, érdekesek ezek a saját szemszögből való meglátások. Sokra nem mész vele, de a magyar politikai közéletben lenne helyed, tudnának tanulni Tőled...
(Halkan megsúgom, hogy régen még képeket is töltöttem fel ebbe a topicba, csak a kis belharcaitok miatt read-only módra váltottam. Bánom, hogy most is írtam, de a hazugságok - melynek Te igazi nagymestere vagy - számomra a legocsmányabb dolgok a világon, amelyek mellett nem tudok szó nélkül elmenni...) -
#15238 -fav