23748
  • Dénes é
  • Aspyrin
    Finom cirke
  • Aspyrin
    3.
  • Dénes é
    biztos lehetett
  • zolo
    Oldtimer Szuperkupa 2009 - Hungarian Classic Kecskemét

• zolo
    Vasárnap reggel, otthon, udvar, új lakó:

• 5Dani
    Első két bemozdult fasza.
  • sztyui2
    Voltam fotózni múlt héten színházban a Ez ilyen direkt sajtós embereknek, irodalmi és egyéb kritikusoknak, és hobbifotósoknak tartott főpróba volt. A jegy ingyenes volt, csak kellett ember, aki be tudjon szervezni:D
    A jegyárat leszámítva minden ugyanolyan volt, mint a normál előadás, de gondolom ezt nem kell ecsetelnem:D
    Bartók Béla: A csodálatos mandarin
    A helyszín:Szeged:

A zenekar:

És az előadásból néhány részlet:

Majd még lesz erről az előadásról néhány kép, és egy másikról is. Addig legyen elég ennyi. Egyébként nekem személyes kedvenceim a két panoráma, de ez titeket ne befolyásoljon:D
  • Goruck
    annyira nem unaalmas :D
    London?
  • Timber
    nesztek egy dögunalmas esti látkép:
  • Cujo01
    A flame-előknek meg: ne offoljatok, hozzatok képet. :)
    Aspy teljesen jogosan töröl BÁRMIT, ami nem kép.
    Főleg ami még csak nem is a képekről, hanem a másik személyéről szól.
    Itt senkit nem érdekelnek a személyes ellentétek, ide a képek miatt jönnek az emberek.
  • Cujo01
    ejjj, irigyellek a teraszodért :))
  • Timber
    dehogynem. De van felolvaso szoftverem.
  • Aspyrin
    Ennek szívből örülök, Pumba! :)
    Titkon reméltem, hogy nem okoz gondot az olvasás ;)
  • Pavone
    Hévíztől 3 km-re...
    Azért áll meg ennyire a köd a berekben.
  • norbre
    hol laksz hogy ilyen a teraszodról a kilátás vaze? :D
  • Pavone
    Sziasztok!
    Tehetek pár napfelkeltéset?:)
    A teraszról fotóztam még ősszel.
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG][IMG][/IMG]
  • Timber
    Piri ez gyönyörű volt. Egy százas zsepi csomag sem elég a könnyeim itatására :D
  • 89
    +fav
  • Sné Zsuzsa
    Látom megy a fighting :)

Kek sarokban..

:)
  • BiG G
    :CCC
  • Aspyrin
    Ne is haragudj, de nem vetted ki a szereped ebből az epizódból. Sajnálom.
  • 5Dani
    gyász :-|
  • Aspyrin
    A sztori a következő (hátha lemaradtál róla):

Berényi "G" Miklóst kitiltották a Fotó-Rózsa talponállóból, aki ettől lebetegedett (meg is műtötték, de sajnos úgy tűnik, reménytelen – vagyis, eredménytelenül). Kedves barátai rögtön a segítségére szaladtak, Vili "nachtwey" bácsival az élen, hogy felelősségre vonják a gonosz Bartha "J" aspyrint! Mivel az éjszakába nyúló hosszú huzavona után sem jutottak egyről a kettőre, fogták magukat, és kikérték a számlát, jelezve, hogy többet nem óhajtanak itt semmit fogyasztani (a jelenet közben Novákék is berontottak: Temesvári „Lullaby” Noémi és Balassa „Decens” Imre is leköszönt – vajon lesz újabb szereplő helyettük?-). Bartha "J" magába is roskadt, hiszen szívesen látta itt kedves vendégeit, de egy halvány mosoly azért elhagyta szája szélét.
  • Roger6
  • Dénes é
    köszönöm mindenkinek a feliratott majd leszedem.
  • Aspyrin
    "Barátok közt" rajongó vagy?
  • Roger6
    Így van, a szignó túlságosan vonja a figyelmet. Egyébként tetszenek a képek. (amióta azt írtam, hogy -fav a topic nálam, egyre többet jövök erre )
  • DirtyGab3sz
    Az első tényleg szép!
    A felirat belerondít ezerrel.....tedd legalább 50%-os átláthatóságba!
  • Bala10
    az nagyon szép lett szerintem is, csak a felirat...
  • Bexter
    Az első nagyon tetszik! Grat
  • Aspyrin
    Nálam is -fav a topik, csak, hogy tudjátok.
  • Dénes é

• REPS0L
    igazából csak szárnypróbálgatás, de szerintem megvan a maga kis hangulata, azt nem mondom hogy jó :)
    a másik meg hogy sokat nem lehet kihozni a kis konica minoltámból, vagy legalábbis nem nagyon értek az utómunkákhoz :( de bármilyen segítséget elfogadok, amikkel szebb színeket lehet elérni, és a többi :)
  • Roger6
    Biztos kellett ide a HDR? Nem kötekedésből kérdezem...
  • REPS0L

• Roger6
    Szerintem beszéljétek meg ezt MSN-en, esetleg sörözés közben. Itt írogattok az OFF-okról, aztán az utolsó 50 hsz csak OFF.

Nálam is -fav a topic, jó szappanoperázást.
  • Aspyrin
    Csak ismételni tudom magam: valótlant állítasz, sértegetsz, észre sem veszed magad. Nem bánom, ha nem kell veled folytatnom a diskurálást!
    További jókat neked is.
  • nachtwey
    Nézd, ha az életed ilyen apró örömei hazugságokra épülnek, akkor további sok szerencsét, kívánom, hogy ez a kis koholt bosszúhadjáratod legyen a legnagyobb örömöd a hátralévő éveidben. Szívből kívánok hosszú életet is hozzá.
    Csavarhatod a szavakat, mondatokat, érdekesek ezek a saját szemszögből való meglátások. Sokra nem mész vele, de a magyar politikai közéletben lenne helyed, tudnának tanulni Tőled...

(Halkan megsúgom, hogy régen még képeket is töltöttem fel ebbe a topicba, csak a kis belharcaitok miatt read-only módra váltottam. Bánom, hogy most is írtam, de a hazugságok - melynek Te igazi nagymestere vagy - számomra a legocsmányabb dolgok a világon, amelyek mellett nem tudok szó nélkül elmenni...)
  • Lullaby
    -fav