23748
-
Aspyrin #15317 Szeretnélek figyelmeztetni a kulturált fórumozás szabályainak betartására... -
bazd meg mit nem ertesz ezen?
hogy irjatok velemenyt -
Aspyrin #15315 Uhhh, szegény, mi lett szegény árvákkal? :) -
Garga Pitic #15314 Igazi minden, csak a sáskamama nem teljesen volt önkéntes modell :) -
#15313 miért? az volt a célod a képpel hogy számszerűen sok hozzászólás legyen vele kapcsolatban? -
Aspyrin #15312 Melyik nem igazi? :D -
#15311 ez k**va nagy! :D -
#15310 Erre en mindig azt mondom, h izlesek es pofonok.
En ertem, h mit mondasz es ertem is a kepen hol a problema, viszont en nem egy turista fuzet fotosa vagyok.
Nekem a szinek miatt tetszett maga a helyszin.
de, ha ennyi kommentet kivalt a kepem, akkor asszem elertem vele, amit akartam -
#15309 ezjó -
Garga Pitic #15308
"Minden mesében szerepel farkas. Az összesben, kivéve egyet."
Na mondjuk ez pont nem az :) -
#15307 azért tartod jónak, mert érzelmi szálak fűznek hozzá. Innentől kezdve ugyanaz, mint a "kiskutyám a kertben" című kép, csak más tálalásban.
Nem csak annak kell, hogy mondjon valamit a kép, akinek van úgymond "kapcsolata" a képpel. Hanem pont annak kéne mondania valamit, aki még nem látta. Annak kéne megmutatnia a szépet, mintha ott élőben látná. Sokszor valami képen sokkal szebb, mint élőben. Azonban itt, ahogy elmesélitek fordítva van, ugyanis itt gondolom élőben sokkal szebb ez az épület, mint a képen. Ugyanis a kép alapján egyáltalán nem kapok kedvet ahhoz, hogy megnézzem élőben. -
#15306 "ez kizárt dolog mert nem tudom" -
#15305 CSODÁT ADOTT OMG! -
#15304 attól hogy ismersz tánclépéseket még nem kell mindig mindent alkalmazni, viszont szinesíthetik a mozgásodat ;) -
#15303 szabalyok...hmm...igazandibol szamomra a fotozas az olyan, mint a tanc...beleorulnek, ha a tancban betanult mozgast kellene visszaadnom...egyszeruen csak ugy tancolok, amit eppen erzek -
#15302 Hihi.. :)
Koszonom ;)
Amugy igen Norbi,ezt lattam a keresoben... en ezt akartam lefotozni, ugy ertem ez fogott meg...szal egyszeruen csak ez lett :) -
DruPapi #15301 Én 9-10 évig nap mint nap láttam ezt a helyet, hetente 2-3 alkalommal sötétben is. Nem sorolnám a profi kategóriába én sem, de engem nagyon megfogott, mikor ma megláttam. Szerintem szép, számomra nagyobb csodát adott, mint 18 évesen élőben a hely :) -
#15300 ezt te nem erted... ez performansz... ne tartsunk szem elott semmilyen szabalyt mert akkor tudjuk beleadni az egyedisegunk, egyenisegunk! Latod ha ez menne neked akkor talan te is lehetnel jo fotos! :) -
#15299 egyetértek.. illetve a szabályok nem kőbevésett dolgok, inkább iránymutatásul szolgálnak.. nem elég csak szépnek látni valamit.. jól kell tudni megmutatni hogy mi volt az.. a kamera egy eszköz, egy keresztmetszet ehez és ezt tudni kell jól használni hogy azt kapd a képen amit valóban mutatni akartál.. vannak olyan képi hatások és szerkesztési irányelvek amik segítségével a kívánt eredményt nagyobb mértékben tudjuk elősegíteni.. -
#15298 Részletfotónak meg túl tág. Szabályokat akkor érdemes áthágni, ha ismered őket -.- -
#15297 és a képen is olyannak látod most mint amit a keresőben láttál? -
#15296 azert nem csinaltam nagyobb szogben vagy hogy kell mondani, mert csak ez a resz volt szep..tehat, ha hatrebb megyek, akkor a bal resz mar nem szep, vagni meg nem akartam a kepet
nem tartok szem elott semmilyen szabalyt (foleg, h fogalmam sincs melyek azok), csak azt fotozom, amit eppen szepnek talalok -
#15295 ahaaaa
ertem, koszi -
#15294 Hogy a szemed várná a folytatást. -
#15293 mit jelent, h szuk? -
#15292 Biztos hogy csak alul szűk? -
DruPapi #15291 Kézből kitartva ez nagyon jó.
Alul kicsit szűknek érzem, de jó kép.
Jó volt meglátni szülővárosomat :) -
rengeteg kepet csinaltam, de allvany nelkul szinte az osszes elmosodott lett :( -
#15289 Lefotózhatlak?
-
Aspyrin #15288 Gondolom, a levélre fókuszáltál ;))))) -
#15287 Es milyen rovid (de annal kalandosabb) elete volt Friedmann Endrének, aki meglatta... :D -
#15286 Bölcs meglátás :D -
#15285 ezt még anno egy olympos UZ vel csináltam szval annyira nem kell komolyan venni a próbálkozást:) -
Bala10 #15284 makronál ez különösen igaz. :D -
#15283 Ha nem elég jók a képeid, nem voltál elég közel -.- -
#15282 -
Dénes é #15281 nah majd talán most
-
atlagos kep, de nekem tetszenek a szinek -
#15279 az utolso elotti kep nagyon odavag
ahogyan a csavo ul abban a szekben a hatterben es elotte meg mint a szellemek..nagyon jo! -