23748
-
#15357 Zsu, én azt mondom, semmiképpen ne napsütésben próbáld a szép színeket visszaadni, mert a nap kiégeti a színeket.
felhős időben, kora reggel vagy késő délután próbáld.
RAW-ban fotózd, aztán számítógéppel tudsz a fehéregyensúllyal játszani, hogy a valós színeket lásd a monitoron is :) -
#15356 Helló mindenki! Keresnék valakit, akit felvehetnék msnre, akitől kérdezhetnék a fotózás terén. Kezdő fotós vagyok, vagymég talán azt a szintet sem érem el. A lényeg, hogy szeretnék fotózni, és lényegében tanácsot, valamint segítséget kérnék. Például ha hallok valami fotós paramétert, vagy szakszót, és még a google sem tudná megmagyarázni. Nagyon örülnék, ha lenne valaki, aki jelentkezne. Nem vagyok sem begyökösödött, sem kis tizennégy éves, vagy idegesítő szerintem (remélem).
Mellesleg ez a szöveg is kicsit hivatalosan néz ki:D -
Dénes é #15355
-
#15354 Tudod suli után egyből -
#15353 :D:D -
#15352 mekkora party 12:23-kor -
#15351 első tetsz, másodiknak hiába van vintage jellege:) -
#15350 nagyon profi képek :D -
#15349 Olyasmi:) de leginkább Chivas Regal:D -
#15348 2. képen a pohárból épp kiömlik az amlalé? -
#15347 Elég... sőt. Agy is nem semmi origami skill kell hogy a vaku fényét valahogy a tárgyra irányítsd, ugyanis az objektívje kitakar minden fényt. -
#15346 Sziasztok!
Ez most kicsit nem olyan jó minőségű, de alapból ekkora mérettel is 600kbyte fölött volt.. szóval.. :S
-
#15345 nem rossz gép, de nem gondoltam volna, hogy ilyen jó képeket lehet vele csinálni
de nem tudtok egy olyan gépet, aminek még kisebb a min. felvételi távolsága? (ez 1 cm-es) vagy ez már bőven elég? -
#15344 Canon A650 IS
ja és kösz! -
#15343 nagyon jó képek, elismerésem
milyen fényképeződ és objektíved van? :D -
#15342 Ahogy időnként szokásom: most is megkérdezem mi a véleményetek a képeimről.
A HONLAPOM/GALÉRIÁM
Előre is kösz! -
#15341 nem lehetne ezt ahosszu monologot levenni? szemely szerint mar idegesit -
#15340 Sziasztok!
Volt közületek valaki lakiteleki töriversenyen?
Csak mert fotós volt rendesen :D
Ha volt valaki, akkor az átküldené a képeket?
Előre is kössz! -
#15339 hehe, es tenyleg. :D -
#15338 Röno után szabadon: Önarckép kamerával
-
#15337 Hopsz, elfelejtettem, utolsó 4 kép:
Bartók Béla: A kékszakállú herceg vára -
#15336 Na ígértem még néhány színházas képet:
A csodálatos mandarin:
-
#15335 Ha egyáltalán nem írsz ide, senki nem fog rád reagálni. Próbáld ki! -
#15334 aaaaaaaaaaa meg neked is hozza kell szolnod!!!!!!!!!!!!!!!
ugy latom ez a nap ilyen -
#15333 aranyos csaladi fotok
dinnyet akarok en is :D -
Pavone #15332 És 2 színes:
-
Pavone #15331 Ezt be akartam már régebben tenni, de most jöttem csak rá a módjára hogyan lehet nagyobb képet felrakni.
Február közepén készült kb.
-
#15330 jo tudni, hogy teged boldogga tesz ha minel tobben irjak a kepedre, hogy szar :) -
#15329 küldtem privátot.. -
#15328 jesszusom, ilyen rosszul fogalmazok?
"A te hsz-ed tette a pontot az i-re, ami annyit takar, h egyaltalan nem akartalak bantani." = magyarul SAJNALOM, HOGY RADRIPAKODTAM, NEM AKARTALAK MEGBANTANI
lelki vilag...
-
#15327 mondtam én hogy durván válaszoltál?
a hülye kérdésem meg segítő szándékú volt de nem értetted mit kérdeztem..
bocs ha felzaklattam a lelki világodat, ígérem nem kommentelem a képeidet többet.. -
#15326 Hát én nem értek a fotózáshoz, de úgy tudom, hogy nagyban befolyásolja a színeket a fehéregyensúly, illetve az, hogy milyen hőmérsékleten készíted a fotókat (asszem Kelvinben van megadva). Kérem kaccsojjja ki... -
#15325 nem baj, ő erti ;) -
#15324 szerintem mindig az aktuális fénytől függ.
Próbálgatni kell aztán egyszercsak meglesz az:) -
Aspyrin #15323 No offense, 5Dani az utolsó ember itt, aki segget nyalna nekem (illetve az utolsó előtti? )
Vitatkozni nyugodtan lehet, csak ne küldj el senkit a picsába! -
#15322 -
#15321 Ujabb kerdes.
Ennek a ket viragnak gyonyoru szine van, viszont akarhogyan allok, fordulok, akarmilyen feny ala helyezem oket nem ugyanazt a szint adja vissza a fenykepezogep.
Hogy lehet azt elerni, h ugyanazt kapjam vissza? Milyen beallitasokkal?
-
#15320 elolvastam a velemenyeket es valaszoltam egyaltalan nem durvan
zartam mondandomat, egyet ertettem, h a kep nem felel meg a szabalyoknak, de nekem tetszettek a szinek
erre meg felteszel egy hulye kerdest, amire valojaban tudod a valaszt..na ezt vettem idegesitonek (nem kotozkodesnek), 5Dani paratlan okos hozzaszolasa utan, akinek meg kell szakertenie, mert vmikor belemasztam a kicsiny lelkivilagaba.
egy mondattal:
A te hsz-ed tette a pontot az i-re, ami annyit takar, h egyaltalan nem akartalak bantani.
Aspy tarsulok a nyalashoz:
Válaszodat EN IS örömmel nyugtáztam, mely szerint pártatlanul szándékozol fenntartani a rendet és a nyugalmat eme online kisközösség otthonában. -
#15319 azt gondoltam hogy konstruktív véleményeket vársz, viszont a válaszaid azt sugallták hogy az egészet csak kötözködésnek veszed és egyből védekezésbe mentél át..
bocsánat ha félreértettem a hozzászólásaidat.. ha nem baj a bazmeget én kihagyom, nem az én szintem.. -
#15318 Válaszodat örömmel nyugtáztam, mely szerint pártatlanul szándékozol fenntartani a rendet és a nyugalmat eme online kisközösség otthonában.