23748
  • Cujo01
    Zsu, én azt mondom, semmiképpen ne napsütésben próbáld a szép színeket visszaadni, mert a nap kiégeti a színeket.
    felhős időben, kora reggel vagy késő délután próbáld.
    RAW-ban fotózd, aztán számítógéppel tudsz a fehéregyensúllyal játszani, hogy a valós színeket lásd a monitoron is :)
    Helló mindenki! Keresnék valakit, akit felvehetnék msnre, akitől kérdezhetnék a fotózás terén. Kezdő fotós vagyok, vagymég talán azt a szintet sem érem el. A lényeg, hogy szeretnék fotózni, és lényegében tanácsot, valamint segítséget kérnék. Például ha hallok valami fotós paramétert, vagy szakszót, és még a google sem tudná megmagyarázni. Nagyon örülnék, ha lenne valaki, aki jelentkezne. Nem vagyok sem begyökösödött, sem kis tizennégy éves, vagy idegesítő szerintem (remélem).
    Mellesleg ez a szöveg is kicsit hivatalosan néz ki:D
  • Dénes é

• SiteDisagner
    Tudod suli után egyből
  • Goruck
    :D:D
  • 89
    mekkora party 12:23-kor
  • BiG G
    első tetsz, másodiknak hiába van vintage jellege:)
  • RATCUSTOM
    nagyon profi képek :D
  • SiteDisagner
    Olyasmi:) de leginkább Chivas Regal:D
  • The Garrett
    2. képen a pohárból épp kiömlik az amlalé?
  • schorby
    Elég... sőt. Agy is nem semmi origami skill kell hogy a vaku fényét valahogy a tárgyra irányítsd, ugyanis az objektívje kitakar minden fényt.
  • SiteDisagner
    Sziasztok!

Ez most kicsit nem olyan jó minőségű, de alapból ekkora mérettel is 600kbyte fölött volt.. szóval.. :S

• RATCUSTOM
    nem rossz gép, de nem gondoltam volna, hogy ilyen jó képeket lehet vele csinálni
    de nem tudtok egy olyan gépet, aminek még kisebb a min. felvételi távolsága? (ez 1 cm-es) vagy ez már bőven elég?
  • schorby
    Canon A650 IS
    ja és kösz!
  • RATCUSTOM
    nagyon jó képek, elismerésem
    milyen fényképeződ és objektíved van? :D
  • schorby
    Ahogy időnként szokásom: most is megkérdezem mi a véleményetek a képeimről.
    A HONLAPOM/GALÉRIÁM
    Előre is kösz!
  • norbre
    nem lehetne ezt ahosszu monologot levenni? szemely szerint mar idegesit
  • RATCUSTOM
    Sziasztok!
    Volt közületek valaki lakiteleki töriversenyen?
    Csak mert fotós volt rendesen :D
    Ha volt valaki, akkor az átküldené a képeket?
    Előre is kössz!
  • The Garrett
    hehe, es tenyleg. :D
  • Timber
    Röno után szabadon: Önarckép kamerával
  • sztyui2
    Hopsz, elfelejtettem, utolsó 4 kép:
    Bartók Béla: A kékszakállú herceg vára
  • sztyui2
    Na ígértem még néhány színházas képet:
    A csodálatos mandarin:

• 5Dani
    Ha egyáltalán nem írsz ide, senki nem fog rád reagálni. Próbáld ki!
  • Sné Zsuzsa
    aaaaaaaaaaa meg neked is hozza kell szolnod!!!!!!!!!!!!!!!

ugy latom ez a nap ilyen
  • Timber
    aranyos csaladi fotok

dinnyet akarok en is :D
  • Pavone
    És 2 színes:

• Pavone
    Ezt be akartam már régebben tenni, de most jöttem csak rá a módjára hogyan lehet nagyobb képet felrakni.
    Február közepén készült kb.
  • Timber
    jo tudni, hogy teged boldogga tesz ha minel tobben irjak a kepedre, hogy szar :)
  • norbre
    küldtem privátot..
  • Sné Zsuzsa
    jesszusom, ilyen rosszul fogalmazok?

"A te hsz-ed tette a pontot az i-re, ami annyit takar, h egyaltalan nem akartalak bantani." = magyarul SAJNALOM, HOGY RADRIPAKODTAM, NEM AKARTALAK MEGBANTANI

lelki vilag...
  • norbre
    mondtam én hogy durván válaszoltál?
    a hülye kérdésem meg segítő szándékú volt de nem értetted mit kérdeztem..
    bocs ha felzaklattam a lelki világodat, ígérem nem kommentelem a képeidet többet..
  • Roger6
    Hát én nem értek a fotózáshoz, de úgy tudom, hogy nagyban befolyásolja a színeket a fehéregyensúly, illetve az, hogy milyen hőmérsékleten készíted a fotókat (asszem Kelvinben van megadva). Kérem kaccsojjja ki...
  • Sné Zsuzsa
    nem baj, ő erti ;)
  • oneal1
    szerintem mindig az aktuális fénytől függ.
    Próbálgatni kell aztán egyszercsak meglesz az:)
  • Aspyrin
    No offense, 5Dani az utolsó ember itt, aki segget nyalna nekem (illetve az utolsó előtti? )
    Vitatkozni nyugodtan lehet, csak ne küldj el senkit a picsába!
  • tugyiti
  • Sné Zsuzsa
    Ujabb kerdes.

Ennek a ket viragnak gyonyoru szine van, viszont akarhogyan allok, fordulok, akarmilyen feny ala helyezem oket nem ugyanazt a szint adja vissza a fenykepezogep.

Hogy lehet azt elerni, h ugyanazt kapjam vissza? Milyen beallitasokkal?

• Sné Zsuzsa
    elolvastam a velemenyeket es valaszoltam egyaltalan nem durvan

zartam mondandomat, egyet ertettem, h a kep nem felel meg a szabalyoknak, de nekem tetszettek a szinek

erre meg felteszel egy hulye kerdest, amire valojaban tudod a valaszt..na ezt vettem idegesitonek (nem kotozkodesnek), 5Dani paratlan okos hozzaszolasa utan, akinek meg kell szakertenie, mert vmikor belemasztam a kicsiny lelkivilagaba.

egy mondattal:
    A te hsz-ed tette a pontot az i-re, ami annyit takar, h egyaltalan nem akartalak bantani.

Aspy tarsulok a nyalashoz:
    Válaszodat EN IS örömmel nyugtáztam, mely szerint pártatlanul szándékozol fenntartani a rendet és a nyugalmat eme online kisközösség otthonában.
  • norbre
    azt gondoltam hogy konstruktív véleményeket vársz, viszont a válaszaid azt sugallták hogy az egészet csak kötözködésnek veszed és egyből védekezésbe mentél át..
    bocsánat ha félreértettem a hozzászólásaidat.. ha nem baj a bazmeget én kihagyom, nem az én szintem..
  • 5Dani
    Válaszodat örömmel nyugtáztam, mely szerint pártatlanul szándékozol fenntartani a rendet és a nyugalmat eme online kisközösség otthonában.