Fotóink

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sné Zsuzsa
tudod ez olyan, mint a hitel...uzlet mind2nek...banknak is, neked is 😉

Canon 450 D

Sné Zsuzsa
de baj, mert vannak olyan emberek, akik semmilyen geppel szuper kepeket keszitenek es nincs semmilyen sulijuk, csak egyszeruen tehetsegesek..

szal az baj... 😊

ugyhogy en meresztem a hatsom meg a gerincem, a fotos gyakorol, probalgat...o tapasztal en jo vagy felig jo kepeket kapok + jol szorakozunk 😉

Canon 450 D

Timber
Jol hangzik 😊 De ha te nem tudsz penzt adni akkor ugye az se baj ha a fotos benazik? 😄

~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~

Sné Zsuzsa
es tegyem hozza, nem tudok a munkaert penzt adni...

Canon 450 D

DJ RX7
NA akkor már én is. <#vigyor3>

:3

Sné Zsuzsa
Hali!
Fent vagyok Bp-n es szeretnek uj sorozatot. Yeltzin mar keszitett rolam kepeket, amik nagyon tetszettek, de az mar eleg regen volt.

Ha valakinek van kedve kiserletezni en szivesen modellt allok 😄

Szoval varom a privit 😊

Canon 450 D

Timber
Pentax FA 50mm f1.4... megforditva 😊

Egy szûrõ volt feltéve, ami nem volt tiszta teljesen.
Sajnálom.

Tikal
+lens flare

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

DirtyGab3sz
ezt vagy ablakon keresztül csináltad, vagy kurva koszos az obid.....

http://www.flickr.com/people/46265283@N06/

Tikal

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal

A mai kiválasztott. Elhagyatott csónak.

Bexter

ismeretlen növény

http://bexter.hu Szép Fényeket!

DJ RX7
<#gonosz1>

Uristen, kifolyik a tenger a medrebol!
Valaki felboritotta!

http://gaborszantai.co.uk/

Timber
Ez akar Balaton is lehetne 😊

Tikal
nem sok látszik belõle, ezért nem kellett volna leutaznod 😊

Netgear
Horvátország 😊

HP Elitbook 8730 IntelCore&#8482; 2Quad | 4x2,5GHz 2x6MB cache | 4GB RAM | 500GB SSD | Blu-Ray | NVIDIA&#174; Quadro&#8482; FX3700M 1GB |

The Garrett
miskóc ^^

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Tikal
igaz...

DJ RX7
kicsit szûkös nekem.

Tikal

DirtyGab3sz
talán linket adj....

talán így? :-)
Jézusom nem egyszerû ide képet felrakni
Sziasztok! Most kezdem ismerkedni a fotózással, jó lenne egy pár építõ jellegû kritika. A linken egyik kedvenc képem látható. Elõre is köszi.

norbre
tejóég

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

Blasta
"Egyébként el se hinnéd, hogy mennyi köze van sok képemhez jessica albához. A legtöbb képemen lévõ hatásokat elõször mindig kipróbálom ugyanazon a Jessica Albás vagy Eva Longoria-s képen."

Ez igen!
<#falbav><#falbav><#falbav>

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Bexter

http://bexter.hu Szép Fényeket!

tep
szép cicus

\"SLICE of LIFE\"

Tikal

Tikal
a gripenes képeden még nem fedeztem fel a red bull team-et....
persze a tag-ek között pont a gripen és a fighter szavak nem szerepelnek 😄

Tikal
bazz mennyi tag egy foton amin semmi sincs, ügyes vagy... ez is ilyen mindfuck dolog, fedezzd fel a rejtett meglepetéseket? talán jessica alba is a képen van?

The Garrett
én a hsz-t sem értem

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Caligo
Csak nem igazán értem, hogy ennek a képnek mi köze van pl Jessica Alba-hoz, és az sem fogja érteni aki a Jessica Alba tag alapján megtalálja képedet. A kép. Azt írod, hogy self photo, pedig nem is látszol rajta, csak a kezed egy kicsit. Nekem speciel nem tetszik. A többi kép mérföldekkel jobb. A legjobban a "Theatre" és a "Stairs" tetszik. Tetszik a "Theathre" szinte festményszerû. A lépcsõket kontrasztosabbá tettem volna, talán egy kicsit lapos tónusú.

sztyui2
és most a képrõl valamit?

www.flickr.com/sztyui

sztyui2
mer ctrl+C, Ctrl+V-vel nyomom. Egyébként el se hinnéd, hogy mennyi köze van sok képemhez jessica albához.
A legtöbb képemen lévõ hatásokat elõször mindig kipróbálom ugyanazon a Jessica Albás vagy Eva Longoria-s képen. Ezek a képek ugyanis nagy felbontásúak, és a bõrük meg minden jó összhangban van. Ahogy látod van is két sigem, egyik jessica albás, egyik meg Eva Longoria-s.
Jah, és még van egy Nicole-os, de az csak havernak volt, szívességbõl.

www.flickr.com/sztyui

Caligo
Tags: Jessica Alba, Eva Longoria, USA, tree, fly, meg sok más oda nem illõ dolog<#wilting><#wilting>

sztyui2
hát igen, ennyi kb nekem is elég lenne, ha nem tudnám, hogy az én sony 74mm-es konverteremre még kellene rendelni ebay-rõl egy 74mm->72mm-be lekonvertálót, és még ahhoz kellene venni a szûrõt, és így kb 7000 ft-ból jönnék ki.

www.flickr.com/sztyui

sztyui2
Bocs de csak így tudom feltenni. JPG-ben nagyon szarul nézett ki a sok fekete árnyalat miatt. Így BMP-ben, 32 bittel egész jó, de szinte sehova nem tudom feltölteni, ezért csak linkelni tudom flickr-rõl:
Self photo with flash

www.flickr.com/sztyui

tep
sztem az optika védelme már önmagában is meggyõzõ érv...és ha még javít is a képeken...

\"SLICE of LIFE\"

sztyui2
Nekem meg az lenne a kérdésem, hogy mi értelme az UV szûrõnek az optika védelmén és a minimális színbeli eltérésen(amit utólag photoshoppal is elérhetek) kívül?
Csak mert lehet én is vennék egyet, de nem tudom, hogy mennyire és milyen téren venném hasznát.

www.flickr.com/sztyui

tep
lenne még egy kérdésem , mi a minõségbeli különbség Hama és mondjuk Hoya UV-szûrõ közt?

\"SLICE of LIFE\"

tep
ide is berakom ezt a képemet, mert a Fotorace-en dícsérték...(ezt az egyet😊

\"SLICE of LIFE\"

Igen, sajnos a színek, fények gyengék lettek. Közrejátszott az is ebben, hogy estefelé készült a kép, így a nap fénye is gyenge volt már.

DirtyGab3sz

Kezdõként szép, bár nekem valahogy picit "sötét" és "színtelen". Elején inkább auto-modot használj, az elég lesz mindenhez szinte. Aztán otthon próbálgasd és szép lassan rájössz mindenre.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

BiG G
érdekes hangulatkép.

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux