23748
-
#15438 :) én szoltam, hogy béna leszek:)
szal:
Én is macskáztam (előre is bocs a floodért)
-
CUCLI #15436 -
CUCLI #15435 még meleg
-
#15434 Köszi, de nem az én szemem, hanem haveromé:D -
#15433 szep a szemed -
#15432 ez nagyon szep lett! -
#15431 Na egy kis szemezgetés a délutáni unatkozásból:
http://images.netbag.hu/20090320/20342672228.jpg -
#15430 Nekem kompaktom van...
De már gyájtök a DSLR-re, mert stúdiócuccokkal(is) szeretnék foglalkozni, és arra bizony a kompakt nem alkalmas.
Képeimet láthatod az aláírásomban, ha esetleg nagyon érdekelnek. -
#15429 feltételez? ez hülyeség így..
az egy dolog hogy lehet nem ajánlanál SLR-t annak aki most kezdi.. de ha valaki azzal szeretne megtanulni miért ne vehetne? ki mondja hoyg nem lehet?
nekem világéletemben tükörreflexes gépeim voltak, igaz a legelső még csak egy orosz filmes, de azokon tanultam -
#15428 Nalam az igenyt "feltetelezi" a tobbre.
Na meg,h volt ra penzem.
Miert, Te mivel nyomod? Gondolom akkor neked megvan a tudasszinted.
Okoskacváj -
#15427 Pontosan. A tükkörreflexes gép már feltételez tudásszintet, amit ha nem ér el az ember, akkor inkább a kompaktál kell maradni. -
#15426 ! (hát érted :) -
#15425 ?
-
#15424 bakker :D
én se jöttem rá.. :)
de a kép bejön -
#15423 csak a toleranciáét -
#15422 Gondolom nem vagy hulye es tudod, h azert hasznalom rad ezt a nevet, mert tudom, h teged idegesit, de remelem ezzel nem sertem "eme online kisközösség otthonának" hsz szabalyait
-
#15421 Ameddig nem aggatok rád beceneveket (menne pedig), addig ezt az Okoskázást nyugodtan befejezheted. -
Aspyrin #15420 Arra neki is lenne esze :))))) -
#15419 most fognám és jól megdörzsölgetném !!! -
#15418 Okoska kepei kozul a Senkifoldje tetszik a legjobban
de azert ide is nyomhatnal be kepeket, ujakat
nem kritizalni akarom, csak egyszeruen kepeket nezegetni es tanulni beloluk -
#15417 Jol van Okoska, nem bantottal meg :)
Mig a kompaktot kezdtem kiismerni egy ev volt, szal majd ebbe is beletanulok szerintem.
-
#15416 Bár eléggé félreérthető Dani #15411-es válasza, de igaza van. Én sem ajánlanám mindenkinek a tükrös gépeket, sokszor egy jobb kompakttal többre megy az ember. Ez nem kötözködés, csupán vélemény. Már mentem is, nem akarok semmilyen flémben részt venni... -
#15415 Te magad írtad le, hogy kompakttal eredményesebben fotóztál. Az se kérdéses, hogy adott szituációban a tükrös gép ad jobb képet, de bevallottan nem tudsz mit kezdeni a beállításokkal. Fórumokon ha valaki gépvásárláshoz kér tanácsot, és megad egy olyan keretet, amibe egy belépő tükrös váz belefér, akkor 10-ből 10 azt fogja ajánlani, holott nem biztos hogy az illető azzal lesz a legboldogabb. Egy jobb kompaktnak megvan az az előnye, hogy a fotózás szinte összes területére betekintést enged korlátozott mértékben, közben pedig szemléletesen megtanítja a júzert alapvető fototechnikai dolgokra. Szerintem akkor érdemes DSLR-t venni, ha az ember kinövi a kompakt gépet (az hogy "szebbek lesznek a képeim tőle" nem elég indok), ergo tisztában van a különbségekkel. Nem volt bántás abban amit írtam, de felfoghatod annak is. -
#15414 Nem kötözködésképpen Kedves Zsuzsa, de ottvan Dani aláírásában a flickr-profilja....bátran nézz szét "okoskánál"!
Segítek.... ITT
[csak halkan jegyzem meg, Dani nyerte tavaj a Sajtófotó 2008-at (asszem Sport kategóriában)...szvsz tanulhatunk jópáran (ÉNIS) tőle!] -
#15413 Nagyon-nagyon a masodik :D
Olyan paranyinak erzem magam a kep lattan :) -
#15412 Tudtam, h vmit hozzaszolsz :)
Ahelyett, h fikazol, inkabb nyomj fel Te is kepeket, hatha tanulhatunk belole Okoska ;) -
#15411 Tipikus példája annak, hogy nem kell mindenkinek tükrös gépet ajánlani. -
#15410 a fény mindig sokat számít :) próbáld nagyobb iso-val vagy nyitottabb rekesszel, és rövidebb záridővel.. -
#15409 Próbáld meg manuálba levenni iso100-ra először és legkisebb rekeszen állíts kevesebb záridőt ha kevés a fény told fel folyamatosan az iso-t,ha nem sikerül akkor meg kapcsold sport modba és úgy nézd meg. -
Aspyrin #15408 Próbáld meg az ISO értéket emelni ha kevés a fény, így rövidebb lesz a záridőd. -
Aspyrin #15407
-
Rengeteg kepet csinaltam, de, ahogyan a kutya megmoccant egybol osszemosodott a kep...vagy eppen sotet volt, vagy vmi baja volt.
Egyszeru kompakttal olyan egyszeru volt, viszont ezzel az uj geppel....hat nem tudom..nagyon nehez.
Ennyire sokat szamit a feny vagy csak en hasznalok rossz beallitasokat? -
#15405 hegesztés :) de amúgy tényleg nagyon állat :) -
#15404 hegesztő..:D -
#15403 hat....eskuszom nem tudok rajonni mi az :(
kepileg viszont szerintem szuper, nagyon bejon -
#15402 állat.. és nem csak a macska miatt :) -
#15401 Délutáni 20 perces hajsza eredménye, hosszú viszonylag záridővel:
-
Dénes é #15400 most hogy így mondod tényleg már csak egy sör kéne a kezébe -
#15399 bender ID -
CUCLI #15398 kellett pár mp mire rájöttem miaz :D
am. én kicsit vágnék tetejéből.