23748
  • Timber
    mákom volt :) és csak másoltam különben is
  • Timber
    Na egy kis moka ma este a szobatarsammal (minden este mokazunk de most maskepp :D :D :D :D)
  • The Garrett
    neem. 1 interjuhoz keszultek a képek, csak mókáztunk ilyenekkel még a boltban utána. :D

#15550 > sugarshop
    #15549 > jah van olyan kép is, de így a környezettel együtt nekem jobban tetszik. ^^
  • CUCLI
    méreg hatás D:
    ffben szar volt meg kommersz
  • DJ RX7
    mieza ződség? ff-ben nem lenne jobb?
  • norbre
    durva.. teccik :)
  • CUCLI
    o, hai

• BaliBoy
    PS:
  • Tikal #15551
    te mekkora tusko vagy ember....
  • RATCUSTOM
    te fényképezted?
    mert nagyon jó :D
    és a bolt címe is érdekelne
  • Sné Zsuzsa
    Lehet, h sok szinu, de sztem jo az elkepzeles, nekem egyedul annyi, h kicsit nagyobb hangsulyt fektettem volna a lanyra, picit elveszlik a kornyezetben.

Olyan.... "Olyan edes ez a lany, mint a sok cukor"

:)
  • Aspyrin
    Szerinted?
    Tudsz olvasni, neked címeztem?
    Gond van?
  • Tikal #15547
    nekem cimezted? Ha igen akkor valamit nem látsz... semmilyen flémelés nem megy, beszélgetünk, nem kell itt rendőrködni, köszi
  • DirtyGab3sz
    Jaja..:D
  • Cujo01
    ha mást nem, a tilt-es képeit tuti megjegyzi mindenki :)
  • Aspyrin
    Pedig de :)
  • DirtyGab3sz
    Itt egy "szar" képe.....tényleg béna a pali......

KUKK
  • 5Dani
    Dehogy unod, ezt már bebizonyítottad :)
  • Aspyrin
    Elég, flémelést tessék befejezni, kurvára unom!
    Nem kell, hogy mindenki szeresse egymást, főleg így, virtuálisan.

Topik ON.
  • Tikal #15540
    nem errol volt szo... arrol h ha nem a fotoi és a természete miatt kedvelik akkor mi másért ugyan? 15531-es hsz rád is igaz, valoszinu itt még kép nem ragadt meg senkinek a fejében toled, ellenben más igen, a természeted...van akinek bejön van akinek nem, az biztos...
  • Aspyrin
    Barátnő? :)
  • Atika :o)
    koszi neked is :) bocs a ket posztert
  • Atika :o)
    koszi szepen :)
  • The Garrett

kicsit giccses, a téma is középen van, de nekem akkoris. ^^
  • Sné Zsuzsa
    na ezert jo irni

mindig van valasz, mindig van vmi :)

fogalmam sincs te miert szereted timbert. az a te szoc. dolgod, en nem ismerem, az itteni info tul keves, ahhoz, h velemenyt alkossak az egyenisegerol

imadom a cicakat :P
  • Tikal #15534
    ha nem az egyénisége és a fotoi miatt kedvelik Timber››code-t akkor miért? pedig az elmult napokban több olyan képet is felrakott amin egy kicsit azért megakadhatott volna a szemed... persze tudom, a macskák cukibbak...
  • Timber
    veled kapcsolatban nem eloszlattad hanem megerositetted :)
  • Dénes é
  • Sné Zsuzsa

Te meg ne elj mar abban a tevhitben, h tudod milyen az egyenisegem, lattad az osszes fotomat.

En elvezem, h visszajovok a nap vegen es van mit olvasni. Vitaztok, ezen lehet mosolyogni, a lenyeg, h tortenik vmi ;)

Es te se elj abban a tevhitben, h teged az egyeniseged vagy a fotoid miatt kedvelnek. Vagyis en tuti nem. Nem ismerlek, meg kep nem ragadt meg a fejemben toled, nekem te egy timber>>code ikon vagy :)
    Mint ahogyan en egy Zsuzsa ikon...de en nem varom el, h egyenisegem vagy fotoim miatt szeressenek.

Nem kell szeretni, erre van mas ember ;)

Remelem eloszlattam a levhited :)

• Cujo01
    "egyszeruen csaj vagy es emiatt sok ember eleteben kulonlegesseg :)"
    ez mekkora duma :DDDDDDDDDD
  • 5Dani
    De hisz én is azt írtam, hogy elfogadható lesz, nem azt hogy jó. Elfogadható: szükség esetén publikálható. Nem több. Aztán belegondoltam, hogy hülyeség az egész, mert egyes napilapoknál ennyi se kell: nem baj, ha nem éles, úgyis wc papírra lesz nyomva, kompozíció eleve nem játszik, mert úgyis körbe lesz vágva, hitelesség meg sose volt kritérium :).
    Családi fotónál hasonló igényszint van, szóval minden csak a felhasználástól függ.
  • norbre
    én alapvetően e miatt a kijelentés miatt reagáltam:
    "Vannak alapvető szabályok, amiket ha nem tart be az ember, a kép nem számít jónak!"

a szabály, az irányelv meg a tudatosság három dolog..

azzal egyetértek hogy az irányelvektől, szabályoktól való eltérést lehet értelmezni ha ismered azokat és tudatosság van is mögötte.. de az adott kép kapcsán fel sem merült a tudatosság kérdése csak ki lett jelentve hogy nem jó mert pl nem "jól" van vágva.. amit én speciel nem látok hogy mi a vágásában a rossz, de választ nem adott rá senki..

másfelől viszont nem érzem hogy egy mindenben szabály szerint készült fotó mint FOTÓ jó is lesz pusztán ezért.. max elfogadható minőségű kép lesz belőle (mondjuk hogy kinek mi a kép és a fotó között a különbség az más kérdés)
    én a művész szótól is falra mászok egyébként, de egyetértek hogy nem attól csinál valaki jó fotókat mert az az alapelve hoyg mit nekem tudatosság ("szabályok")..

• zolo
    Nem neked címeztem, véletlen nyomtam még rá korábban.
  • zolo
    Öröm olvasni a vitátokat, mindenki köti az ebet a karóhoz :D
  • Tikal #15525
    jaj, nem értelek....értelek, csak tudod aki még a "szabályokkal", irányelvekkel sincs tisztában az ne szegje már meg őket, jó? Majd ha tudja alkalmazni őket, akkor majd megszegheti...
  • 5Dani
    Szerintem nem azt mondjuk, hogy a szabályokat be kell tartani. A szabályok betartása "garantáltan" elfogadható fotót fog szülni, ezért szokás alkalmazni, de az ettől eltérő is lehet jó, sőt jobb. Ilyen esetben viszont nem árt ha fel lehet benne fedezni némi tudatosságot, ha valaki szimplán nem ismeri a szabályokat (lomózik :), akkor is csinálhat jó képeket, csak nem túl nagy eredményességi rátával. A maradékra meg azt mondani, hogy ő művész, és szarik az előírásokra, az béna szöveg.
  • Aspyrin
    Simán, leszel a barynőm, cukifiú? :)
  • 5Dani
    Elég egysíkú reakcióid vannak, de legalább látens homoszexualitásról árulkodnak.
  • Aspyrin
    Szép topik, köszi az ajánlást, egyre jobban kezdek belédhabarodni!
  • norbre
    ismerem a "szabályokat" nem azért akartam "kierőszakolni" hogy okuljak.. hanem mert az amit korábban írtatok nem igaz.. minden amit szabályok alatt értesz csak irányelv.. nem attól lesz jó egy kép hogy a téma pont a harmadolási pontba van helyezve vagy hogy szabályos oldalarányai vannak-e vagy hoyg "szabályosan" van e vágva a kép..
    a képen végtelen sok helyre rakhatod a témát és rengeteg módon vághatod és ezek mind más hatást fognak eredményezni.. és ettől még nem szar az ami pl a harmadolási szabályt figyelmen kívül hagyja, csak más hatást ér el..
    persze ha valakinek csak a "szabályos" képek jönnek be az egy másik kérdés.. de ez meg ízlés dolga