23748
  • 5Dani
    'Nem kell a dráma' - MUHAHAHAHA™
  • Roger6
    Azt ugye érzed, hogy kettőnk közül te vagy paraszt (és nem értem, miért).

De igaza van Aspy bácsinak, ha valaki akarja jelöltetni magát, akkor szóljon, vagy kuss örökre!
  • Aspyrin
    Nem kell a dráma, TESSÉK JELEZNI, ha valaki vállalni szeretné a házigazda szerepét!
  • Aspyrin
    Semmivel, tökéletes vagy, mint itt mindenki más.
  • Aspyrin
    Kinek nyalsz? Azoknak, akik megtanultak elfogadni téged, a sajátos stílusoddal(?) együtt... Esetleg nem ismered fel azt a maréknyi nikket, akikkel a "digitális és anál" topikban örömködsz? Fordulj orvoshoz.
  • Roger6
    És még mindig nem válaszoltál, hogy mivel bántottalak meg, mivel érdemeltem ki ezt a hangnemet tőled? Ez csak egy egyszerű kérdés, egyszerű választ várok.
    Tessék...
  • 5Dani
    "Nincsenek mániáim." - Régi mániám, tankkal végigmenni Aszpi topikján, MUHAHAHAHA™
    "ez egy fórum, itt szabad a vélemény nyilvánítás" - MUHAHAHAHA™
    "Én vagyok az ellenség, mert nem nyalok be" - ergo mi igen (de kinek amúgy?). MUHAHAHAHA™
  • Aspyrin
    Nem kúrtam el. :)
  • Aspyrin
    Nincsenek mániáim.
    Csak a hülye nem látja át a helyzetet. A régi, évekre visszanyúló ellentétek kerülnek előtérbe, hol ritkán, hol sűrűbben.
    Én vagyok az ellenség, mert nem nyalok be, mert megmondom, ha valami bassza a csőröm, igen, olyannak is, aki nálam jóval tapasztaltabb.
    De leszarom, ez egy fórum, itt szabad a vélemény nyilvánítás, még ha szabályok között is.
    Sértegetést nem tűrök, ezért nyugodtan mehet a hiszti.
  • 5Dani
    Aszpi belátta, hogy megbukott, és kilátásba helyezte a lemondását, de az egyetlen szóba jöhető személy, Roger6 visszamondta a jelölést. Ismerős szitu :)
  • Aspyrin
    Féltem a faszt :)
    Nagyobb teher, mint aranyérrel szarni. :D
    Mondom, szóljon ki vállalja, nekem nincs energiám óvóbácsit játszani nap mint nap.

Ki jelentkezik?
  • Roger6
    Hát neked meg mi bajod van?! Nem, nem szeretnék házigizda lenni még véletlenül sem. Üldözési mániád van? Miért hiszed, hogy téged mindenki csak bántani akar? Teljesen normálisan írtam valamit, erre itt elkezdesz osztani. Remek. Mondcsak, mit tettem ellened? Hm? Mivel bántottalak meg? Mivel szóltam be? Hm? Látod, semmivel, mégis így reagálsz. Tudnod kéne kezelned az embereket, mert bennem semmilyen bántó szándék nem volt, amikor az előző hozzászólásomat írtam, és most sincs. Javasoltam valamit, logikus, hogy neked nem tetszik, mert a posztodért kéne versengeni, de attól még tudd hány kiló vagy. Sosem bántottalak meg szerintem, és elnézést, ha te így értelmezted a postomat, mégegyszer hangsúlyoznám: nem akarok házigazda lenni.
    Nyugi,aki nem melletted áll, még nem biztos, hogy ellened van...
  • Tikal #15587
    szerintem mondj rá igent, most ajánlottak fel egy jó állást, roger6 :)
  • ivjoe
    Ahhah aszpi, félted a trónt? :D
  • 5Dani
    Érdekes dolog ez a házigizda kérdés, nekem a másik fotós topikba szökőévenként egyszer kell adminként belépnem (olyannyira, hogy meg is kellett most néznem hogy egyáltalán mindkettő az "enyém"-e :).
    Oda valahogy nem járnak idegbeteg, hisztis emberek, csak fotósok.
  • Aspyrin
    Házigazda szeretnél lenni?
    Felőlem legyél!
    Azt hiszed, nekem szórakozás egy rakás hülye gyereket(?) kordában tartani?
    Ha kell, beajánllak, de ne hátulról gyere, -favos fórumtársam, mert ettől hányingerem támad..

Várom a jelentkezőket, szívesen csatolom a levelemben.
  • Roger6
    De figyi Timber!

Ha a házigazda személyével van gond, akkor ezt a problémát lehet orvosolni. Indítani kell egy szavazást 3-4 jelölttel a házigazda jogért, és hamarosan kiderül, hogy ki a legszimpatikusabb ember erre a posztra. Természetesen a szavazás nem nyilvános lenne, hogy minden lúzer nyomkodja a szavazatokat, hanem csak azok adhatnak le voksot, akik az elmúlt x oldalon hozzászóltak a topichoz, vagy képet raktak fel. Az eredmény magáért fog szólni, és a többség akarata dönt, így nem lehet vitázni a végeredményen.

Valahogy így kéne... (szerintem)
  • Aspyrin
  • Timber
    Lassan kéne csinálni egy Fotóink (Értelmes Szekció)-t ahol nem egy ilyen sudriparaszt powertrippes pöcs az admin. Jöhet a ban nyugodtan mert nem hiszem, hogy sokat fogok errefelé járni. További jó egymás f*szának szopását (növessz egyet Zsuzsika...) a tisztelt társaságnak. Kár a topicért... anno tetszett az ötlet és nem értettem mindannyiunk kedvenc Pirijét miért izélgetik, sőt ha jól emlékszem még meg is védtem 1x-2x. Hiba volt.

Ui.: törölheted az üzit, egy másik topikba is bemásolom ahol nem te vagy a kiskirály. Remélem a többieket látom a másik topikokban is de a két hisztis p*csát (Piri és Zsuzsika) nem... Menstruáljatok együtt itt, boldogan, egymás megértő karjában.

-FAV (amit rohadt ritkán teszek meg... még a Traktor szimulátor is bent van pedig nem sokat olvasom...)
  • DJ RX7
    szappan leesett?

• norbre
    hamár fotós topik.. mi az "átlag" a képen?
  • Timber
    hat teny, hogy nem olyan izgalmas es jol kivitelezett mint a cica foto amitol elajultal :) (ezzel nem a cicas fotot szeretnem kritizalni :P)
  • Tikal #15577
    Igenis
  • Aspyrin
    Rágódj egy kicsit a #15560-on, olvasgass, aztán döntsd el, hogy szeretnél-e továbbra is kommentelni, vagy csak játszótérnek tekinted ezt a topikot, mint a többi ember. Ez nem a gumiszoba.
  • Tikal #15575
    nekunk nem is volt problémánk csak valaki azt hitte, aki szeret rendőrködni...
  • Tikal #15574
    te mekkora tusko vagy ember... :D
  • Cujo01
  • Sné Zsuzsa
    nekem atlag
  • Sné Zsuzsa
    en priviben irtam neki :P

Tms> "megfojt, haldoklom belulrol, rothad a zold husom"

maga a kep tetszik
  • Aspyrin
    Tartsd magad ahhoz, hogy nem szólógatsz be, mert kibaszlak, mint macskát szarni, világos?
  • Tikal #15569
    nem kell rendőrködni, ennyit kértem, gond van? világos? majd ha megy az anyázás akkor szoljál, addig nem kell itt utasitgatnod senkit semmiről, világos?
  • Timber
    basszus Aszpi elaludtam!!!!!!! :)
  • Aspyrin
    Az, kurvára unalmas, hogy mindenki rajtam kéri számon a másik faszságát.
  • norbre
    ovoda..
  • Aspyrin
    Azért, mert ő sem privátban intézi!

Nyugodtan szólj a TÖBBI embernek is, mielőtt megint engem vonnál kérdőre!
  • norbre
    jó lett sztem :) tetszik a világítás..
  • norbre
    miért nem lehet ezt privátban intézni??
  • Aspyrin
    A kettő nem zárja ki egymást :DDDD
  • Aspyrin
    Ez de beteg :OOOO
  • Aspyrin
    Na ide figyelj, Tikal. Az utóbbi két hsz-ed amit felém intéztél:
    #15492: te mekkora hülye vagy, már bocs... szánalmas inkább...
    #15551: te mekkora tusko vagy ember....
    Én egy kurva szóval nem bántottalak. Ha valami bassza a csőröd ne itt add ki magadból.

Nem kötelező ide járni.
    Világos?