23748
-
Dénes é #15919 comment?
-
#15918 -
zenoka #15917 mie nem szoktal hisztizni amikor nem kapsz kommentet..de:D -
#15916 ebben már van fantázia :) -
#15915 azért kösz.. -
pista89 #15914 Azért nem mindíg :D
-
#15913 Zsuzsika legyszives mond meg, hogy ezen a kepen mi volt az a szokatlan latasmod amitol te ezt jonak tartottad anno...
Tudod rajottem... egy pasi kene neked aki vegre jol helyrerakna. Ajanlom a kigyurt sikhuje hegyitrollokat mert azoknak eleg ha kinezel valahogy, oket nem zavarja, hogy segghuje vagy. Komolyan nem ertem mi a francnak jo az neked, hogy allandoan kotekedsz es folyamatosan csinalod a feszultseget. Fotot nem raksz fel, epkezlab ertelmes velemenyed nincs (nem is nagyon lehetne mert ahoz tul suta vagy) de azert ugy osztod az eszt mintha te lennel Ansel Adams reinkarnacioja.
Es nem, engem nem idegesitesz. Csak zavarsz. Zavar az allando kotekedesed es kitarto tenykedesed annak erdekeben, hogy masokat felidegesits (es az is, hogy van par idiota akik belemennek a kis huje jatekaidba). Szamomra te olyan vagy mint az a tipusu fika amit miutan kiturtal az istennek nem tudsz elpockolni... Komolyabb jelentossege nincs hiszen barmikor belekenheted a pad aljaba, de azert megis zavaro. -
#15912 Most nem teged akarlak bantani, ne erts felre:
Nekem ez a kep alapesetben olyan, mint egy virag makro. Nekem semmit nem mond a kep es semmit nem valt ki belolem, attol meg lehet, h kepileg jo.
Kedves Sztyui, ez leginkabb az ertetlenkedoknek szolt es vedd ugy, h nem is neked lett cimezve :) -
#15911 Nekem is első jöbb, de talán ha elhdresíted még jobb lenne. -
CUCLI #15910 első jobb szvsz -
#15909 több kontrasztot -
#15908 Próbáltam FF-ben is, de nekem ez jobban tetszett.
Ha akarod berakhatom azt is. Döntsétek el melyik a jobb:
FF változat -
#15907 ff-ben jobb lenne -
#15906 Na lecseréltem a kompaktomat egy canon eos 30D-re!Bár ezt eddig is tudtam, mert már volt lehetőségem kipróbálni, de mostmár biztos vagyok benne, hogy nagyon odabaszós gép! Szinte ordít róla, hogy ez bizony nem belépőszint:D
Na itt van egy kis absztrakt már a 30D-vel:
-
CUCLI #15905 thx (: -
#15904 bocs mindenkitol az egymas utani 4 kommentert
Nagyon jo lett a kep Tms! -
#15903 remelem te nem sertodsz meg a "lenezo" stilusomban
nagyon tetszik ez a kep :)
cicutol meg nem feltem :)))) eddig :D -
#15902 mi volt a lenezo a stilusomban te ....?
olvass mar vissza
huu, de unatkoztok -
#15901 jo, akkor meg egyzser, lehet igy felfogod
az EN velemenyem, amit NEM akarok raeroltetni
S
E
N
K
I
R
E
(tobbek kozott rad sem), ami annyit takar, h vagy figyelembe veszi vagy nem
remelem felfogtad ennyibol,mert igazan nincs kedvem meg egyszer elmagyarazni.. -
#15900 Bocs..ez messze van még a makrótól.... -
#15899 Jelezném...nem az én képem!:D:D -
CUCLI #15898 nabazmeg. középső 6os elvan csúszva -
#15897 köszöntem! :) -
#15896 háló -
CUCLI #15895 your sweet 666
-
#15894 nagyobb méretben nincs meg esetleg? :) -
EK1TEP #15893 -
Bala10 #15892 morcosnak tűnik:) -
EK1TEP #15891 Cicca:
-
#15890 Pár makro kép
-
Bala10 #15889 -
#15888 Ahhan...kösz srácok!!
Nem figyeltem eléggé ezekszerint!! -
Aspyrin #15887 sáskajárás -
Sok volt a http a linkben. -
Aspyrin #15885 Erre gondolsz? :)
-
#15884 Najó...valamiért nem engedi.....
a http://www.photozom.com -on keressétek a FŰRÉSZ című képet! -
#15883 Namégegyszer.... -
#15882 Itt a kép!! -
#15881 Valaki nemrégen írta, miszerint a fotózás,fotókészítés alapvető írott és íratlan szabályait be kell tartani!Ha valaki pedig nem tartja be, attól még lehet szép képe, viszont ha lehet olyan ember tegye a szabályok felrúgását, aki az alapokkal is tisztában van!
Tehát ne olyan kezdjen el "művészkedni" aki még egy normális képet sem készített!
Egyébiránt....ez is makro...vagy sziulett??
Makro-sziulett??
Nemtudom kategorizálni, de hogy zseniális kép, az tuti!!!
-
Bala10 #15880 nem az ellenkező gondolkodással van baj, hanem a lenéző stílusoddal:)
attól mert neked nem tetszik, még nem kell úgy véleményt nyilvánítani(ami amúgy sem kötelező minden esetben), hogy azzal megsérts másokat... értemén, hogy nem tetszhet mindenkinek minden, nekem is sok dolog nem tetszik, de azokra egyszerűen nem írok, mert felesleges. felesleges, mert vagy egyetértenek veled, vagy nem. ezért butaság.