Fotóink
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Volt régebben egy fotó valahonnan a dunakanyarból, amin az egész kanyart lehet látni, egy dombról. (tán Dani vagy te tetted be, nem emlékszem)
Melyik turistajelzésen/ úton kell elindulni arra a helyre? Amikor legutóbb voltam arra, csak a várhoz meg az ottani kilátóhoz mentünk fel a városból, de az nem az a hely.
thx elore is. 😊
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
http://gaborszantai.co.uk/
Szép, átgondolot szerkesztésû fotók, legjobban a tájkép tetszik a maga egyedi fényeivel, színeivel és látványvilágával (belógó izgalmas gaz ROXXX), de a lepke "makró" is ütõs a hátteret kettévágó faágakkal.
Gud dzsáb Aszpi, így tovább! <#eljen>#eljen>
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
valaki el tudná nekem magyarázni a Flickr "license-rendszerét"?
úgyértem be lehet állítani fotóknál ezeket:
None (All rights reserved)
Attribution-NonCommercial-ShareAlike Creative Commons
Attribution-NonCommercial Creative Commons
Attribution-NonCommercial-NoDerivs Creative Commons
Attribution Creative Commons
Attribution-ShareAlike Creative Commons
Attribution-NoDerivs Creative Commons
de nem igazán vágom melyik mit is takar..
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Mielõtt átcsapnánk személyeskedésbe mindössze annyit kellene belátnod, hogy helytelenül és félreérthetõ módon fogalmaztál. Ez akkora probléma?..
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Kár, hogy nem lett elég éles a feje. Annyira kicsi feje van, hogy kellett volna még legalább egy dcr-250, és akkor már nekiállhattam volna normálisan portrézni. Így meg maradt ez:

www.flickr.com/sztyui
Szerintem te direkt kötekedsz velem, és nagyon is jól értetted, amit írtam. Én nem Danika vagyok, velem nem KELL kötekedned, mint vele, OK? Ha jó a fotó, akkor jó. Pont, vége, ennyi. Láttam már jó amatõr (vagy alatti) makrót, tájképet, portrét, giccset, kibaszott gördeszkázó embereket, nem ez a lényeg, hanem a megkomponálás. Ezt arra értettem, hogy lehet egy Vasutasfiu lát a két mozdony között ezernyi különbséget, de én, ha rénézek, csak azt látom, hogy két ugyanolyan vonat, ugyanabba az irányba halad, ráadásul még a napszak is megegyezik, nincs abszolút mélységélesség, stb. Ezekkel lehetne játszanit, hogy jobb fotó legyen. Erre értettem, hogy lehet egy kurva nagy teherszállító vonat is a képen, ha jól komponált, exponált, vagy mittudomén, akkor nem tucatkép. Ez a lényeg, és nem a téma. Tényleg, ezt már nem lehet egyszerûbben és érthetõbben.
Lehet, hogy te nem így látod, én meg igen.
Hiszen Te jelentetted ki, hogy az amatõröknek nyolc, milyen témáról készítik a képet, csak a megvalósításra koncentrálnak.
Márpedig ez erõsen általánosítás, szvsz, amolyan szõke nõs sablon.
Én például -amatõr alatti szinten is 8)- is igyekszem a megfelelõ témát kiválasztani, a technikai rész csak utána következik.
Azzal egyet értek, hogy nem maga a témaválasztás az, ami fontos számomra egy kép értékelésénél.
Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign
Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign
Annyit írtam, hogy témafüggetlen az, hogy valami jó fotó-e (tehát mindegy, hogy mit fotózunk, ha a kép megragadja az embereket). Hogy jön ide a tetszõleges téma/gyakorlott fotózás kijelentés, amit egyelõre nem is tudok 100%-ban értelmezni.
"A téma tetszõleges is lehet, viszont nincs összefüggésben azzal, hogy ki mennyire gyakorlott a fotózásban." - valóban. Mondtam az ellenkezõjét?
A téma tetszõleges is lehet, viszont nincs összefüggésben azzal, hogy ki mennyire gyakorlott a fotózásban.
Egy "átlag" embernek pedig ugyan az a piszkos, szutykos, füstös magyar valóság. 😞
Már kerestem benne a photoshop-ot😄
www.flickr.com/sztyui