Fotóink
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
thank you for helping us help you help us all
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Milyen nikon gépre gondoltál? Nem mind1 ám. Nem ugyanaz az összes nikonnál a záridõ.
Jah, és mellesleg a legnagyobb záridõ a leghosszabb záridõt akar jelenteni ugye?
Csak mert sokan azt hiszik, hogy a legnagyobb=legrövidebb, de pont az ellenkezõje.
www.flickr.com/sztyui
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
\"SLICE of LIFE\"

ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
A teljes fehér háttér,a nagyon kis mélységélességnek, a brightness/contrast állításnak, és a fekete-fehérnek köszönhetõ.
De legfõképpen inkább a helyes képkivágásról, és a kompozícióról kérdeznélek titeket, mert ebben az esetben nem vagyok annyira biztos a dolgomban, ugyanis kicsit hülyén állt be a galamb😄

www.flickr.com/sztyui
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Innentõl kezdve nem leszek hajlandó már sz.rját takarítani, moderátor segítségét kértem.
Htx.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
De miért ide linkeled? Nem ide való!
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
és nem amúgymeg szerintem inkább trendi az hogy mindenki aki másképp viselkedik mint "mi" annak beszólunk mert azt gondoljuk jogunk van másoknak megmondani mi a "helye".. pedig nem csak az a "normális" ahogy "mi" látjuk a világot 😊😊
Persze trendY 😛
"honvótá?"..
magas Tátrában.. a képek nagyrésze a Csorba-tó - Lorenz hágó -Csorba-tó körtúrán készült, az utolsó kettõ pedig Zdiar mellett..
És szép képek 😉
3. és 4. különösen tetszik, de mindegyik nagyon jó lett!<#taps>#taps>
www.flickr.com/sztyui
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Nemrég egyik barátommal próbáltunk egy másik helyet keresni, de ott belógtak a fák😞