Fotóink
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
http://flickr.com/photos/zolika90/
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
http://thenamelessphoto.com/
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
http://thenamelessphoto.com/
Szerintem ki fog kerekedni ebbõl is egy olyan jó topic, mint itt, SG-n a PS munkák topic.
www.flickr.com/sztyui
amúgy nem rossz ötlet 😊 szép kivitelezés..
hol ez a fórum?
A mostani téma:"nincs"
Véleményeket kérnék, mert csak egyetlen képet lehet berakni. Én ezt alkottam, de még nem raktam fel:

www.flickr.com/sztyui
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Repatarurgyán
1 a psp alá
2 a két lámpához, derítésnek
PSP:
Itt nem felülrõl és oldalról jött a fény, hanem alulról és felülrõl. Itt viszont már nincs lap, csak a két lámpa elõtt. Állvány szintén volt.
Vízilabda:

www.flickr.com/sztyui
galériámban van még pár fotó ha valaki nézelõdni akar, ez csak figyelem felkeltés 😄 (voltak már, de sok az új egyén)
Repatarurgyán
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Tikal: nem a PS használatárol megy a vita, mert általában mindenki belenyúl a képeibe, nálam a mérték nem mindegy, és ez az, ami miatt én már nem fotó osztályba sorolom az agyon PS-elt képeket.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~
A digitális illusztráció és a digitális fotó teljesen más kategória nálam, és ha megnézel egy fotópályázatot, akkor nem véletlenül csak a minimális PS-t engedik meg (Levels, Curves, Contrast), mert így még fotó marad a kép... De tudom, én vagyok a baromállat, hogy ezt meg merem említeni vaze!
Na mind1, akkor lehet félreértettem vmit.
De a fotó egyik fontos része az utómunka is nem? A fotó része.
A PS munkák meg szinte csak tisztán a PS-el gyártott képekrõl szól, nem pedig a fényképezõgép+kis PS-rõl.
www.flickr.com/sztyui
Én megnéztem a PS munkák topicot, de ezt a képed nem láttam ott (villanypóznás, amire azt mondtad, hogy átmenetes kép), csak a vasúti síneset. Arra meg annyit mondtak, hogy fotózz úgy, mintha nem lenne PS-ed (ami tökéletesen igaz). Szóval ki mondta, meg hol, hogy ilyen képeket ne tegyél oda?! (Ami full PS...)
Ez egy nagyon átmenetes kép😄
PS munkákba meg aszonták, ne nagyon pakoljunk fotókat😄
Elegem van, hogy külön kategória vagyok<#idiota>#idiota>
Na itt egy kép a Sennheiser HD 485-ösömrõl.

www.flickr.com/sztyui
Lásd például ezt a képem<#wink>#wink>
www.flickr.com/sztyui
Ennek ellenére no offense, szubjektív a dolog 😉
http://flickr.com/photos/zolika90/
Tisztán emlékszem a helyre!
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

[merlinw.org]