23748
-
#16120 Az eredetin se a szemnel se a kezen nincs az a folt :) Amugy RAW-bol csinalod vagy JPGbol?
Hanne Split Toning az egy eleg elterjedt Lightroom preset. Peldaul. Nagyon hasonlo a szinvilaga a te kepedhez. -
#16119 Az eredetin is hasonlónak látom a tónusokat, de ink nézd meg a saját szemeddel, mert hiába írnék bármit is:)
Nemtom mi az a Hannet :)
Lightroom-ban Split Toning menüben beállítottam Highlights-nak a vörös egy árnyalatát, Shadows-nak pedig a cián és a zöld között egy színt. -
Dénes é #16118 vélemény? jöhet +/- egyaránt
-
Búzák ezek... -
#16116 De nem a csajok a téma...akkor hogy lehet aranymetszésben.....? -
#16115 -
#16114 Nekem jobban tetszett a vágatlan változat, ott a csajok majdnem aranymetszésben voltak. -
#16113 Persze...meg repkedő anygyalkákat...
Nem fotobolt-mágus vagyok...csak egy szerencsétlen, aki megvágott egy fotót, hogy jobban tetszen neki! -
#16112 kipufogóból egy kis tüzet kéne pakolni rá, és kész is :D -
#16111 aha...nem rossz :) -
#16110 Így jobban tetszik...
-
#16109 Ez pölö egy olyan vágásban amin csak a kocsi, meg a füst látható...kuuvajó lenne...:D -
#16108 Nem akartalak megbántani...nna....
Amiket eddig beraktál, azok közül a fás-vizes a legxarabb...így megfelel??
Próbáltam diplomatikus lenni! -
#16107 -
#16106 mélyebb víz -
Aspyrin #16105 Érdekes színe van a víznek a felső harmadban. Ps, vagy csak egyszerű mocsok? :) -
#16104 Tőlem? Kaliberekkel jobb képet? Hol??? :)
-
#16103 Itt amikor regisztráltam...anno...PC-n toltam a TDU-t, és a DirtyGab3sz volt az onlány nevem..aztán gondoltam minek regeljek ujra, és így maradt.....a PENTAX felirat meg azért van ott, hogy ne legyen túl feltünő ez a hülye mocskosgabesz név!:D
A rallyeman meg már vagy 15 éve rámragadt...tudniillik rali-mániákus vagyok!:D:D
Önéletrajzot nem írok! -
#16102 egyetértek, ez semmi... -
#16101 Én ellentmondok az előttem szólóval....nekem nem jön be.Szorri....láttunk más kaliberekkel jobb képet is ám Tőled!:D:D
És hogy miértis?
Nem értem mit akartál megmutatni a képpel...ráadásul az a baromi vastag fa is középen van, kettévágja a képet!
-
#16100 hát ez kurvaszép lett
[apró]bár ilyen témával könnyű :D[/apró] -
Aspyrin #16099 Kicsit lemaradásban voltam a másik fórumon, rallyeman. ;) -
#16098 Ahhan....kábé ez van mostan....:D:D -
Aspyrin #16097 Megoldottam, köszi. :P -
Aspyrin #16096 Váó. :)
Miután regisztráltál elkészíthetted a lapod, és most vársz a döntésre? -
#16095 -
#16094 Akkor valahol valamit nagyon tulhuztal :) A kezen a folt es a szem kornyeken a fekete csik az tovabbra is fennall. Fill light es Recovery tulhuzasnal szokott ilyen elofordulni leginkabb vagy amikor egy gorbe nem egyenletesen novekvo hanem valahol az egyik pont magasabban van mint a kovetkezo (na ez remelem ertheto-e!) :D
Hannet eltalaltam? :D -
#16093 89-es hszben levő képekhez csak a Lightroomban nyúltam hozzá, semmi egyéb változtatás.
Megnéztem a fekete-fehér képet: Fill Light és Recovery 0-n van. Grayscale opcióban játszottam tilitolit amíg tetsző eredeményt nem kaptam. Tónusok eredeti színes képen is ilyenek. Haján levő világosabb rész az eredetileg kék(az ablak miatt), azért üt el.
Szerkesztésben igazad lehet, nem tudtam hátrébb menni helyhiány miatt, se gugolni a hely miatt, és csak az 50-es obi volt nálam. -
#16092 amugy nekem is az elso es az utolso elotti tetszik... utobbin Hanne preset van? Annak ilyesmi a szinvilaga -
#16091 A fekete feher kephez:
Lightroom ugye? Ugy tunik nekem mintha a Fill Light es a Recovery csuszkak picit tul lennenek huzva es emiatt bizonyos reszeken 'felborulnak' a tonusok (szemek koruli fekete csik, a gyurus es kisujj foltja, haj mellett). Emellett nekem a vagas (vagy inkabb a szerkesztes) sem jott be annyira (felul sok alul keves). -
#16090 első kép: pozitiv kritika :) -
#16089 Ha megfogalmazódik bennetek pozitív és negatív kritika, ne tartsátok magatokban!
-
-
#16087 -
#16086 Mennyi idő amíg elfogadják a képeket?? Köbö....
És tenksz! -
#16085 na grat :) En mar benne vagyok egy ideje :) -
#16084 Remélem elfogadják a jelentkezésemet..jó úton haladok!:D:D
ITT -
#16083 köszi, kipróbálom -
#16082 jóvan :D
ezt nem tudtam :) -
#16081 Alulról kb. térdnél megvágva jobb lenne.