23748
-
#16160 Kifáradsz a dunakanyarba....Visegrád környéke...:D:D:D -
Aspyrin #16159 -
Aspyrin #16158 -
CUCLI #16157
-
#16156 a lovas és lányoson kívül 10es... grat
hogy jutotok el ilyen tájakra? -
#16155 Pár kép:
-
#16154 Az első bejön... grat! -
#16153 -
zenoka #16152 Hali. elso mutermi kepeim:)
meg egy
meg egy_2
meg egy_3 -
#16151 Emberek es gyerekek szerintem ket kulon kategoria.
A kep maga nem lenne rossz de nekem nagyon fako. Gyerekrol vagy fullosan szines legyen vagy fekete feher... de ez a visszafogott szinvilag nagyon nem illik a gyerekekhez. Szerintem! -
From Litvania with love... :)
Tok jo volt szakado esoben fotozni :) -
Aspyrin #16149 Sziasztok!
Két héttel ezelőtt próbálkoztam a virágokon túl emberek fotózásával is.
Mostoha öcsém gyermeke, Levente:
-
Aspyrin #16148 -
#16147 : DDDDD -
#16146 -
#16145 Egy SB900-as hogyé van? -
Dénes é #16144 én ezt nem is cáfolom, de úgy egy kicsit minimálos lenne ami nekem per pillanat jobban bejönne, de ezzel nem lehúzni akartam a képet mert tényleg nagyon jó lett ahogy mondtad -
#16143 dehogyisnem nagyos is kell rá. környezetbarát megoldás vs. környezetszennyezés.
csillagos ötös! -
Dénes é #16142 nekem is tetszik, csak a gyár kémény nem kéne rá (sztem), de ez nem a te hibád -
#16141 Ez nekem is bejövős! -
#16140 Huu...ez tecc!:D:D -
#16139 -
#16138 Oks..nem veszünk össze rajta!:D:D:D
Más!
-
Dénes é #16137 vélemény?
-
#16136 Attól, mert nem a csajok a fő téma, attól még aranymetszésben van, és tetszik is nekem. Így lehet. Neked meg nem így tetszik, és ennyi. :D -
EK1TEP #16135 Áhhá!
Kösz a tippet meglesz oldva! :) -
Dénes é #16134 update
-
#16133 Csak felül mosd el, szelektíven. Ha nem tudod hogy kell, akkor annyi, hogy megnyitod a képet, jobb gomb a background layerre(ami a kép), duplicate layer, aztán a felsőt elmosod, és kiradírozod az alját.
Igazából ha nagyon bele szeretnénk menni, akkor maszkolni kéne, de neked ennyi is elég lesz. -
Dénes é #16132 kösz és egy nagyon kicsit tudok csak rajta szélesíteni mert közel volt 1-1.5 méterre magasabbra meg nem lehetett menni viszont a clone-on én is gondolkoztam nah majd mindjárt neki látok most hogy kialudtam magam -
EK1TEP #16131 Alul sztem nagyon el lett mosva :s -
EK1TEP #16130 Nah valamit sztem javítottam rajta...
-
#16129 Angolul kellett volna kezdeni... -
EK1TEP #16128 Tanulgatom még új PS-em van és angol :s nemnagyon vágom... -
#16127 szelektive zajszurni? layerek a PSben? stb :P -
EK1TEP #16126 Hát nem tudtam sokkal jobbat kihozni belőle... nagyon elmossa a zajszűréssel a talajt is :s -
#16125 Jáááj, ez a JPG:D
Tudom mit érez.
-Dehogy tudja.
-De tudom, mert én is most váltottam DSLR-re, és eddig csak szar JPG-ben fotóztam. Visszatekintve, JPG-t még ellenségemnek se:D
Jó lett a színvilág, szeretem én is az acidot, és az alján még nem is nagyon látszik,de az égnél nagyon látszik, hogy nagyon módosítottad a jpg-t. Vagy tévedek, és csak szimplán zajos?
Én azt lehet megpróbálnám újra megcsinálni PS-ben(mármint az eget), vagy megpróbálnék rányomni vmi zajszűrést, vagy valami blurt.
#16118:Tetszenek ezek a perspektívák, mindig is szerettem ezt a nézőpontot, csak sajnos ritkán van lehetősége az embernek teljesen felülről lefotózni valamit. Én egy kicsit klónozgatnék még rajta vagy alapból nem vágtam volna ennyire szűkre, jobban szeretem, ha kicsit nagyobb a látószög, mintha még magasabbról fotóztuk volna.
Mondjuk én ezt magasabbról fotóztam, de csak hogy saját képet hozzak pédaként:kép -
EK1TEP #16124 -
#16123 de ertelek de en nem csinaltam ilyet meg :) Ha elkeszul egy valtozat akkor mar nem szoktam nagyon masikat kesziteni. Persze vannak sajat templatejeim amit hasznalok rendszeresen :) De elvileg tudsz csinalni DNG exportot ami raw-kent menti el az altalad beallitottakkal. -
#16122 RAW-ból csinálom, kezénél asszem látom mire gondolsz, de a szeménél hiába keresem, nem látom :/
Lightroomot mennyire ismered? Egy RAW képnek elmenthetők tulajdonságai a Develop menüben? Kialakítok egy változatot, de utána szeretnék még másikat csinálni mellé, de úgy, hogy az első beállítást bármikor vissza tudjam tölteni? (rem érted :D ) -
Bala10 #16121 legjobb kép! :D