23748
-
#16723 -
#16722 Mennyivel jobb itt olvasni és nézni a képeket mint Ph!-n... :) -
#16721 Volt egy fotós pályázat szerény városunkban, Hódmezővásárhelyen. Az első fordulón 3. lettem, és most van a második fordulója. Ezen a héten minden nap egy-egy fotóművész tart előadást, és van kb tíz diák, köztük én is, akik neveztek a versenyre. Minden nap minden fotóművész kap egy vagy két diákot, és ez így megy egész héten. Tegnap előtt például hajnali 5-kor kellett kelni, 6-kor indultunk fotózni, mert akkor szépek a fények
Tegnap reggel 10-kor Eifert Jánosadott előadást, akinek a neve nagyon sokaknak ismerős lehet. Városunk szülötte, és az egyik legnagyobb és legismertebb fotós Magyarországon.
Ezta képét legalábbis tuti, hogy nagyon sokan láttátok. Na aztán megvolt az előadás és mondták, hogy ki van kivel, és nagyon szerencsés voltam, mert pont én fotózhattam közösen Eifert-el, ráadásul a pluszpoén az egészben, hogy ugyebár igen elfoglalt, ezért csak tegnap lehetett itt, ma már ment is vissza pestre. Az előadás után megebédeltünk a fotósokkal, és utána kimentünk a városunkhoz közel lévő holtághoz, és ott fotóztunk kb fél 5-ig(arról majd lehet később tolok 1-2 képet)
Még a parton Eifert is átöltözött, mert eldöntöttük, hogy bérelünk valami ladikot, és evezgetünk, és úgy fotózunk.
Volt ott egy sárga autó, éppen valami munkások csináltak valamit, kölcsönvett egy vízimértéket, és azzal is szórakoztunk egy kicsit
Ezután beugrott a ladikból a vízbe, hogy ússzon egy kicsit, de már ott is fotózni akart
Pesten ugyebár elég rendesen fizetni kell az előadásaiért, nekem meg mindez ingyen, ráadásul kiigazoltak az iskolából az utolsó hétről? Jódógomvan vagy jódógomvan?
Egyébként mondta, hogy majd ír a blogjára is az eseményről... -
#16720 -
#16719 -
Stickee #16718 nagyon szép fotók, gratula!
Hidd el sokszor nyernek olyanok, amire azt mondanád nem ér annyit. Egy próbát mindig megér!
És köszönöm mindenkinek aki eddig ellátogatott az oldalamra!
-
#16717 utolsó bejövős -
#16716 Miért? Túl jó? -
Aspyrin #16715 Köszi, de nem szeretném lejáratni magam! ;)))) -
#16714 Azta, nagyon szép képek!
ilyenekkel neveznetek kellene National Geographic fotópályázatra! -
Aspyrin #16713
-
Stickee #16712 Sziasztok!
Minden látogatónak örülünk! :)
Amatőr fotós csapat képei. -
#16711 pedig ezt nem én találtam ki :) -
CUCLI #16710 hát a fallosz tényleg érdekes hasonlat, eszembe nem jutott volna :D -
#16709 nem rossz bár a girát nyaka kicsit beleolvad a pacákba.. mondjuk jelentését tekintve ezt úgy is lehet érteni hogy eggyé válnak.. másfelől a gitárnyak mint fallikus szimbólum a srác szájánál.. persze ez már lehet túlzott belemagyarázás -
CUCLI #16708 milyen?
-
Dénes é #16707 -
#16706 Cukimuki nagyorrú kutyus miatt za én képeim láthatatlanok =( -
-
#16704 :D:D -
#16703 én inkább az obit dicsérem, nem a kutyát :D
nekem is kell egy ilyen :p -
#16702 jaaah, imádjuk is:) -
DecenS #16701 k.jófej lehet a kutyid :)) tök helyes -
#16700 Köszi!:)
Hosszas utánanézés után úgydöntöttem, hogy megveszem a canon-t, tehát a 10-22 vel nyüstöltem szegény kutyát, akit igy nem kellett megcsíptetni a darázzsal -
#16699 Szegény blöki...mekkora az orra...megcsípte a darázs?? -
#16698 Grat hozzá! Mi jót vettél?
Sigma 10-20? Canon 10-22? -
#16697 Na megvan végre a nagylátóm:)
-
#16696 Hosszú idő után újra aktívkodtam, jólesett :)
-
#16695 Én 20x30-ast rendeltem tőlük.....ugye akárhogy is lesed a monitort nem adja vissza azt amit egy papírkép...a papír sokkal szebb..:D:D
Rendesen meglepődtem magamon,mekkora jó kép lett!:D:D
A lényeg, hogy matt papírra,és nem levágva kell rendelni, nehogy belebarmoljanak..:D -
#16694 -
#16693 köszi kipróbálom majd..
van náluk valami eljárás arra hogy kb ugyanazt kapd mint amit a monitorodon látsz? úgyértem adnak-e pl színprofilt vagy ilyesmi?
-
#16692 Ennél olcsóbbat nemigen találsz!:D:D
Én már rendeltem pár dolgot tőlük...korrekt,2 nap alatt megvan, és profi a cuccos!:D:D -
Immigrants #16691 Jó neked hogy kimentél.Én itt lakok 15kmre de a jegy 5 ezer forint plussz a család 20-ből jött volna ki.Ugyhogy az otthon maradást választottuk -
Aspyrin #16690 Az alap nekem jobban tetszik, viszont ha jól látom (?), kicsit ferde a horizont. :) -
Dénes é #16689 ez az alap
-
Taki29 #16688 Nagyon tetszik !
Ps mennyi van rajta? (csak mint nagyon kezdő érdeklődik ) -
Dénes é #16687 kösz -
#16686 ja tényleg emberek jut eszembe.. tudtok ajánlani olyan helyet ahol relative jó áron lehet digit fotókat nagyíttatni jó minőségben? -
#16685 nagyon jó lett.. tetszik.. -
#16684 köszi :)