Fotóink
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aspy teljesen jogosan töröl BÁRMIT, ami nem kép.
Fõleg ami még csak nem is a képekrõl, hanem a másik személyérõl szól.
Itt senkit nem érdekelnek a személyes ellentétek, ide a képek miatt jönnek az emberek.
~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~
Titkon reméltem, hogy nem okoz gondot az olvasás 😉
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Azért áll meg ennyire a köd a berekben.
<#idiota>#idiota>
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
Tehetek pár napfelkeltéset?😊
A teraszról fotóztam még õsszel.
[/img]
[/img][/img]
~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~
When someone saves a new HDR photo, god kills a kitten. Gyerekmunka jó, maláj elnök rossz! http://www.flickr.com/tokeletlen/
Berényi "G" Miklóst kitiltották a Fotó-Rózsa talponállóból, aki ettõl lebetegedett (meg is mûtötték, de sajnos úgy tûnik, reménytelen – vagyis, eredménytelenül). Kedves barátai rögtön a segítségére szaladtak, Vili "nachtwey" bácsival az élen, hogy felelõsségre vonják a gonosz Bartha "J" aspyrint! Mivel az éjszakába nyúló hosszú huzavona után sem jutottak egyrõl a kettõre, fogták magukat, és kikérték a számlát, jelezve, hogy többet nem óhajtanak itt semmit fogyasztani (a jelenet közben Novákék is berontottak: Temesvári „Lullaby” Noémi és Balassa „Decens” Imre is leköszönt – vajon lesz újabb szereplõ helyettük?-). Bartha "J" magába is roskadt, hiszen szívesen látta itt kedves vendégeit, de egy halvány mosoly azért elhagyta szája szélét.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
A felirat belerondít ezerrel.....tedd legalább 50%-os átláthatóságba!
http://www.flickr.com/people/46265283@N06/
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

a másik meg hogy sokat nem lehet kihozni a kis konica minoltámból, vagy legalábbis nem nagyon értek az utómunkákhoz 😞 de bármilyen segítséget elfogadok, amikkel szebb színeket lehet elérni, és a többi 😊
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
Nálam is -fav a topic, jó szappanoperázást.
További jókat neked is.
Csavarhatod a szavakat, mondatokat, érdekesek ezek a saját szemszögbõl való meglátások. Sokra nem mész vele, de a magyar politikai közéletben lenne helyed, tudnának tanulni Tõled...
(Halkan megsúgom, hogy régen még képeket is töltöttem fel ebbe a topicba, csak a kis belharcaitok miatt read-only módra váltottam. Bánom, hogy most is írtam, de a hazugságok - melynek Te igazi nagymestere vagy - számomra a legocsmányabb dolgok a világon, amelyek mellett nem tudok szó nélkül elmenni...)
\"I have been a witness, and these pictures are my testimony. The events I have recorded should not be forgotten and must not be repeated.\" -James Nachtwey-
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
A bocsánatkéréshez: azt a bizonyos határt már rég átlépte, évekkel ezelõtt. Nekem teljesen mindegy, amíg nem hajlandó változtatni a modorán, addig ez a szöveg ott fog maradni!
Az „arctalanság” fogalmát természetesen nem szó szerint kell érteni: nem a fizimiskájáról készült fotót hiányoltam (az én pofám is fent volt egészen tavalyig az sg képtárában, bizonyos okok miatt töröltettem) aki akar, megtalálhat könnyedén. Egyfajta negatív jelzõként használtam…(pofátlan?)
A hazugság pedig az a kép, amit te próbálsz meg kiállítani rólam - ha már fotós témánál tartunk - s-mindezt úgy téve, hogy jelen sem voltál, amikor az eset történt (akkor sem voltál itt, bocsáss meg, ez így helyes).
Nézd ennyi erõvel Õ állíthatná Rólad, hogy egy 12 éves kisfiúkkal szexuális aberációidat kiélõ egyházi személy vagy. Ugyanúgy hazudna (remélem), mint Te jelen esetben.
Senkit nem érdekel az életed, de folyamatosan szereted magadat mártírnak beállítani. Nem most kezdted, régóta olvasom az eféle megnyilatkozásaidat.
A bocsánatkérésrõl annyit, hogy Õ nem lépte át azt a határt, amit Te a bannerben lévõ szöveggel megtettél: hazugságokat állítasz Róla.
A korábbi sérelmek egymás között rendezhetõek, kölcsönösen voltatok bunkók fej-fej mellett, mégha a stílus más is volt. Neked ez nem volt elég, koholt, mindenféle valóságalapot nélkülözõ dolgokat írtál róla.
Csak magamat tudom ismételni, de gondolom feleslegesen: az arctalan senki nem igazán jellemzõ egy jól beazonosítható személyre, ellenben Rád kifejezetten illik. Mindezekáltal a primitív jelzõ mindkettõtökre, amit Te hazugságaiddal is kiegészítesz.
A Te írásaidat felhasználva:
G_ArchAngel: saját magát felvállaló és primitív alak
Aspyrin: egy primitiv, hazug, arctalan senki
Ebbe szerintem nem érdemes belekötni, hiszen magad vázoltad fel az alapokat a bannerben...
Oké, én egy tudálékos, kioktató, vén bolond vagyok😊
\"I have been a witness, and these pictures are my testimony. The events I have recorded should not be forgotten and must not be repeated.\" -James Nachtwey-
2. Így van…
3. Már megint ugyanazt olvasom, mint az õ esetében: bölcselkedést, oktatást. Köszönöm a sok jó tanácsot, hallgatni fogok rád, apu! Nevetséges, mélységes gõg árad belõled is, mint ha egy hangyafasznyival több lennél nálam, vagy bárkinél itt… Mit tudsz te rólam, az életemrõl? Milyen alapon próbálsz engem sértegetni, vádolni? Kinek érzed magad? Ha tudnád, hány hozzád hasonló emberrel beszélek nap, mint nap…
4. Pontosan, mindenki olvashatja, amit írunk, nincs cenzúra, mindenki egyenlõ! Hurrá!
5. Többször válaszoltam is rá, de itt jön az egyes pont. Esetleg, ha õméltósága elnézést kér tõlem, amiért az évek során szívózott velem, esetleg, hajlandó leszek elgondolkodni azon, hogy leveszem a szöveget a bannerbõl.
2., nc
3., sok bajod lesz még az életben, ha nem látod a különbséget: nem mindegy, hogy odamész a fõnöködhöz és lebüdösparasztozod vagy elmondod neki, hogy mi nem tetszik a jellemében
Amíg a bannerben a hazugságaidat lehet olvasni, talán nem kellene más jellemével foglalkoznod, kizárólag a magadéval
4., a fórum egy közösség, rosszabb, mint a beszéd, mert megmarad a mondandód (hacsak nem moderáltat valaki sunyiban), mások is látják,hogy miként viselkedsz - pro/kontra
5., Megpróbáltam leírni többször is, ha harmincvalahány évesen nem sikerül felfogni, hogy nem illik hazugságokat írni egy fórum fejlécében valakirõl, akivel személyes nézeteltérésetek van, akkor nincs mirõl beszélni. A bizonyítványt kiállítottad magadról. Saját magad írtad alá.
2. Ez már karakterfüggõ: van olyan ember, aki „behódol”, és van, aki nem. Én utóbbiak közé tartozom - okozva ezzel nem kevés problémát az életben másoknak, és magamnak is.
3. „Elegánsan bunkó”? Hoppá, le vagyok maradva. Azt hittem bunkó és bunkó között nem teszünk különbséget. Szerintem nincs is közte. Egyébként kikérem magamnak az ismétlõdõ sértegetésed! Még mindig nem tûnik fel, hogy milyen stílusban fogalmazol?
4. Ahogy mondtad: fotósként lehet, hogy van rangsor. Csakhogy én nem vagyok az, nem is leszek, ráadásul ez egy fórum, ahol mindenkit ugyanolyan jogok illetnek, ezt jó lenne végre megérteni!
5. ?
Ha a nyaralasrol keszült béna képeimen röhögnek majd, akkor nem érdekel, akárkivel vagyok a képen. Ha bizonyíthatóan egy adott személyen, akkor érdekelne. Ha viccesnek ítélem meg a képen szereplõ dolgot vagy a kommentet, akkor nem érdekel. Ha rosszindulatú a gúnyolódás, akkor érdekel.
2. Áruld már el, tényleg azt gondolod, hogy ha XY már „letett valami az asztalra”, akkor már mindent megengedhet magának? Esetleg a seggét is kellene nyalni? Barátom, KI NEM SZARJA LE, HOGY MIT TESZ A VALÓ ÉLETBEN? Ébresztõ, ez egy fórum! Itt nincs rangsor, elsõ és második!
Nem vagyok az a barátod. Igen, én azokra hallgatok, akik valamit letettek az asztalra, adott témakörben. Régebben a tanáraim voltak ilyenek. Hallgattam rájuk, pedig legtöbb igencsak bunkón adta elõ a mondandóját. Csakhát a stílus mögött ott volt a tudás. A fórumokon is vannak alapvetõ viselkedési normák. Én sem fogok okoskodni egy programozói topicban, ha megteszem a minimális tudásomra alapozva, akkor elviselem a nálam tapasztaltabbak lenézõ stílusát. Kénytelen vagyok, mert ad1, valószínúleg én sem voltam korrekt, ad2, tanulhatok tõlük.
3. Szánalmas? Ezek szerint nem tökéletes a nagyúr jelleme? Te vagy az elsõ, aki ezt észrevette.
Sokan utálják a stílusát, nem sokban különböztök, csak Õ hasznos dolgokat is mond, illetve elegánsan tud bunkó lenni, nem úgy, mint Te. A szar is jobban mutat ezüsttálcán, mint újságpapíron.
4. Ne nevetgéljen egyik képemen se, ha nem tetszik neki, akkor mondja el „szakértõként”, hogy mi a gond vele. Ez volt annak idején az ok, amiért otthagytam õket: nem bírtak kulturáltan kommentezni, osztottak ezerrel mindenkit, és amikor kérõre vontam némelyiket, kaptam válaszként a sablonos, kettes pontban összefoglaltakat.
Sok embernek segítettek, nem kell kedvelni a stílusukat, de ha Te azt veted fel, hogy fórumon nincs rangsor, én azt mondom, hogy fotósként ellenben van. A te stílusod is kellõen bicskanyitogató, holott egy tapasztalanatlanabb személynek illik kellõ alázattal közelíteni ahhoz, akitõl tanulhat. Nem segget kell nyalni, hanem viselkedni kell.
5. Nem reagáltam semmit túl, legalább is nem érzem úgy.
Rosszul érzed...(15528)
Reagálnál arra, amit hozzád címeztem?
Esetleg egyesével, nagyon örülnék neki!
"Bohóckodni, szívózni lehet velem, én is ezt teszem másokkal. De azt már nem tartom humorosnak, ha az illetõ feleséggel, családtaggal teszi ezt."
Nem tett ilyet, ergo alaptalul vádaskodsz. Ennyi erõvel az utazasi iroda is sérelmezhetné, hogy az Õ termékükrõl készült képekrõl nyilatkozik negatívan. Ez az a pont, ami túlreagáltál.
"Tegye fel a kezét, aki lenyeli ezt egy arctalan senkitõl."
Személyeskedés egy tovabbra is arctalan senkitõl, G_ArchAngel-lel ellentétben.
"Ha valaki ennyire primitív, annak úgy gondolom nincs itt (sem) helye."
Mivel a fenti kitételeid egyszerûen hazugságok, erre nem is érdemes reagálni, amennyiben önkritika, úgy dicséretes...
Tenyleg nem erted, hogy a korabbi (talan jogos) serelmeid ellenere tulreagaltad es valotlanokat allitasz, hazugsagokkal sertegetsz mast, holott pont ezt serelmezed onmagaddal szemben?
1. „Igen, továbbra sem értem, hogy mi a sértõ ebben.”
2. „olyan emberekkel beszélsz minõsíthetetlen hangnemben, akik amatõr fotósként letettek valamit már”
3. „s bár szánalmas, hogy a képeiden röhögni szeretne”
4. „Ettõl függetlenül egy családtagodra sem írt negatív dolgot, csak a fotóidra.”
5. „Egy picit túlreagáltad ezt a dolgot és felépítettél rágalmazásból egy léggömb-várat.”
Pontokba szedtem, hogy átláthatóbb legyen a válasz.
1. Ha majd egyszer a te családtagodon, és a vele eltöltött nyaralásán fogok nyilvánosan röhögni, egészen másképp fogsz majd mindent látni. Ez olyan, mint a baleset: amíg nem esel át egy súlyoson, nem biztos, hogy meg tudod becsülni az életed.
2. Áruld már el, tényleg azt gondolod, hogy ha XY már „letett valami az asztalra”, akkor már mindent megengedhet magának? Esetleg a seggét is kellene nyalni? Barátom, KI NEM SZARJA LE, HOGY MIT TESZ A VALÓ ÉLETBEN? Ébresztõ, ez egy fórum! Itt nincs rangsor, elsõ és második!
3. Szánalmas? Ezek szerint nem tökéletes a nagyúr jelleme? Te vagy az elsõ, aki ezt észrevette.
4. Ne nevetgéljen egyik képemen se, ha nem tetszik neki, akkor mondja el „szakértõként”, hogy mi a gond vele. Ez volt annak idején az ok, amiért otthagytam õket: nem bírtak kulturáltan kommentezni, osztottak ezerrel mindenkit, és amikor kérõre vontam némelyiket, kaptam válaszként a sablonos, kettes pontban összefoglaltakat.
5. Nem reagáltam semmit túl, legalább is nem érzem úgy.
Ellenben te folyamatosan támadsz és sértegetsz engem, és ez neked fel sem tûnik.
Egyrészt voltak anno valami hajókirándulásos képeid. Másrészt ez egy fotós topic.
Harmadrészt olyan emberekkel beszélsz minõsíthetetlen hangnemben, akik amatõr fotósként letettek valamit már, s bár szánalmas, hogy a képeiden röhögni szeretne, de a viselkedését gondolom megelõzte valami a múltban.
Ettõl függetlenül egy családtagodra sem írt negatív dolgot, csak a fotóidra.
Az arctalan senki ellenben többek számára Te vagy, mivel Õt sokan ismerjük és mint korábban említettem, Õ vállalja magát. A profiljából pedig ellehet jutni a képeihez és egyéb dolgokhoz. Rólad ez nem mondható el.
Egy picit túlreagáltad ezt a dolgot és felépítettél rágalmazásból egy léggömb-várat.
A minimum, hogy bocsánatot kérsz, egyébként a szavaiddal élve:
"Ha valaki ennyire primitív, annak úgy gondolom nincs itt (sem) helye."
És ezt értheted nyugodtan magadra.
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
Ezek után egyeztettem moderátorral, és írtam ki a bannerbe, amit gondoltam.
Szóval még mindig úgy látod, hogy nekem kellene sûrûn elnézést kérnem?
Ezen kívül mit szeretnél még tudni???
Amennyiben nem, jobb, ha a bannerbe inkább egy bocsánatkérést írsz az alaptalan rágalmazás és személyeskedés helyett.
Továbbra sem emlékszem arra, hogy mikor sértette meg a családtagjaidat, feleséged, baratnõdet.
S mivel ez nem történt meg, ellenben Te hazugságokat állítasz, a legkevesebb, hogy elnézést kérsz.
Poriban
http://bexter.hu Szép Fényeket!
Ugye ez kimeríti a "jellemtelen alak" fogalmát a legtöbb közösségben?