Fotóink
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Nem angyal Õ sem és mások sem, de jobban megválogatják a szavaikat, mégha a mögöttes tartalom másra is mutat. Káromkodást, illetlen kifejezéseket, szitokszavakat összesen annyit nem használnak, mint Te egymagad a kirohanásaid közben. Talán ezt nem kellene a humorodra fogni.
Azon soha nem gondolkodtál el, hogy miért van több embernek problémája kizárólag veled?
Gyakran lehetett olvasni, hogy az általad megvetett "banda" segít másoknak fotós kérdésekben és csak a Te felbukkanásoddal változik meg a topic hangulata. Ráadásul Tõled még olyan kommentet nem olvastam, ami segítene másoknak, ezek a srácok pedig gyakran megteszik, pedig bizonyára nekik is fárasztó ugyanazokra a dolgokra válaszolni évek óta.
Lehet, hogy ezt senki nem kérné, de mikor Õk kezdték, nekik is segítettek önzetlenül - sokan azért vesznek gépet, mert jól akarnak fotózni és nem csak fotózni akarnak. Õk ebben segítenek, néha kioktatóbb hangnemben, amit finomabb lelkeknek nehezebb elviselni, de segítenek.
Veled ellentétben.
Az utolsó mondatod pedig inkább Rád vonatkozik a kommentjeid tartalmát nézve, mint bármelyikükre - talan ezen is érdemes lenne elgondolkodnod.
\"I have been a witness, and these pictures are my testimony. The events I have recorded should not be forgotten and must not be repeated.\" -James Nachtwey-
Ja, folyamatosan követem a zindexet, ezért is bátorkodom megvenni a cuccost 😊 (feltéve, ha asszonynak nem tûnik majd fel a 80.000- mínusz a számlámon 😄D)
Tamron is király, de erõs a CA-ja, amit én eleve nehezen szûrök ki a színtévesztésem miatt 😞
A DA 50-300 nagyon jó!Pihe is írta, hogy a Tamront veri!😄😄
Csak nem volt épp rá annyi keretem!:S:S:S
De bejön ez a 70-300 is!😄😄
http://www.flickr.com/people/46265283@N06/
Nálam a humor valóban tágabb határok között mozog, ezért elõfordulhat, hogy félreérthetõ (és sértõ) vagyok bizonyos helyzetben. Viszont, ha jelzi felém a problémáját - bárki is legyen a megbántott fél-, természetesen elnézést kérek tõle, utólag. Ez azért több, mint a semmi, úgy gondolom.
Mese?
"G" legutóbbi soraiban (engedd meg, hogy az emlékezeted frissítsem, mert te ugyebár gyakran jársz ide?) röpke kommentárként megjegyezte, hogy ne OFFoljak(hogy, milyen jogon próbált meg nekem dirigálni, az eddig a pillanatig sem tisztázott?), miközben "Timber - virtuális haver" #15167-en minden elõzmény nélkül ugyanezt tette ,vagyis OFFolt(nem szeretem ezt szót használni, de így egyszerûbb..) Ez nem okozott problémát, természetesen. Ezek után vettem a bátorságot, mertem neki válaszolni (!), hogy ne szóljon bele (nem azt mondtam, hogy mi a fasz közöd van hozzám), erre kaptam az ívet, hogy szánalmas vagyok, miegymás. Szerinted még mindig én vagyok a bunkó? Értelmes embernek tartod azt, aki így reagál? Gondolom igen, máris készíted is a védõbeszédet, igaz?
Lerágott csont, ami itt évek óta zajlik. Komédiát írhatnék arról, hányszor hozta saját magát nevetséges helyzetbe (az ominózus vezetõi fenyegetéstõl a legutóbbi barátnõs-hajós, kis-hitleres megnyilvánulásig), persze ezeket a helyzeteket itt sokan még a mai napig fel sem fogják (miért is tennék, hiszen annyira megnyerõ a modora az illetõnek, és annyira ártatlanul tiszta).
Ha nem hordanátok még mindig szemellenzõt, már rég feltûnt volna, hogy az "õrangyalotok" kényére-kedvére osztja az igét (attól függõen, hogy éppen milyen lábbal kelt fel aznap), miközben úgy forog a sorok között, mintha õ szarta volna a spanyolviaszt. Ezzel szemben az elsõ "pofon" után hisztériává válik, s elõadja az intelligens, mûveltnek látszó, vérig sértett, gõgös figurát. Kényelmes szituáció, az biztos. Holott szerintem õ nem más, mint egy teljesen átlagos, hétköznapi, de totálisan elkeseredett ember.. Próbál küzdeni az életben, de nem jut egyrõl a kettõre, ezért amikor eljön ide, csak úgy képes kiélni magát, ha gyorsan benéz ide, és megpróbál belém rúgni. Értem én, de leszarom - mondja a fülü is, no meg én is. Meguntam. Túl öreg vagyok ahhoz, hogy xy egy fórumon keresztül próbáljon irányítani engem, fõleg, egy olyan emberke, akivel nem egy csónakban evezünk..
Ha neki annyira fontos lett volna az, hogy itt ne legyen folyamatos feszültség a légkörben, akkor tennie kellet volna érte, mint ahogy éveken át próbálkoztam én is igazodni hozzátok, kisebb-nagyobb sikerrel (inkább az elõbbi változat jött létre, sajnos), de szart rá. Neki csak az a fontos (és az is volt), hogy jól megmondja a frankót, kapva az elsõ alkalmon. Elkeserítõnek tartom, hogy megtalálta bennetek a számítását, csüngtök a szavain, mint csecsemõ az anyja mellén. Ezzel nincs is baj, amíg nem próbáltok meggyõzni a hülyeségrõl.
Egy szónak is a száz a vége: lehet bólogatni, nem zavar, lehet ökörködni, nem zavar, de kiskirályt játszani maximum csak otthon, a négy fal között érdemes, nem itt.
Az arctalan senkit kicsit sokan ismerik a való életben, ráadásul a Fórumozók Képtárában is szerepel - ennyire arctalan Õ a rágalmazóval ellentétben.
"Ha valaki ennyire primitív, annak úgy gondolom nincs itt (sem) helye."
Gondolom itt magára gondol azok után, amit DecenS-nek, Blasta-nak, IvJoe-nak, Daninak, Timbernek, G_ArchAngel-nek és másoknak szokott írni. Tényleg nincs itt (sem) helye.
\"I have been a witness, and these pictures are my testimony. The events I have recorded should not be forgotten and must not be repeated.\" -James Nachtwey-
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
elég szánalmas hogy ilyen alcimel megy ez a topik....
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
A Te kommntjeiddel ellentétben.
A történet ennyi, a többi mese habbal, akárhogy is színezed...
Ha esetleg eljutsz arra a nagyon mély szintre te is, hogy a nejem, vagy bármely más családtagom szidjad, téged is kiváglak pillanatok alatt.
Ennyit tudok tenni innen, a monitor mögül..
When someone saves a new HDR photo, god kills a kitten. Gyerekmunka jó, maláj elnök rossz! http://www.flickr.com/tokeletlen/
milyen obi-t tudnátok ajánlani olyan 45e környékén természet és tájfotózás céljából canonhoz?
Megcsalsz minket, azért nem jársz erre, üzenek is majd a nejednek, hogy büntessen meg este! 😄
K200D megvan még? 😊 Tervezem egy DA50-300 vásárlását a tamron 70-300 helyébe, sok jó dolgot olvastam róla, de a hónapban vásároltam a tft monitorom, talán jövõ hónapra félre tudok tenni rá 😉
Jöhetne már egy kis napfény és tavasz, hogy ki tudjak mozdulni..
Üdv Eszpirájn báttya!😄😄
Ratcustom...komolyan érdekel...mondjuk az én véleményem....nem mérvadó.....
Szóval....alulexpós...nem is kicsit......némi zajszûrés sem ártana,hatásosabb a kompozíció (az elképzelés nem rossz egyébként!) ha balról jobbra halad a téma, és az üres rész a jobb oldalra marad!
Az európai ember automatikusan balról-jobbra néz....olvasásból fakadóan!
Alul a név/vízjel pedig hatásosabb ha legalább 50%-os átlátszóságra teszed!
Remélem elég korrektnek találod mondandóm, ne add fel!😄
Sok sikert, szép fényeket!
http://www.flickr.com/people/46265283@N06/
roger: nem én vagyok a képen
http://thenamelessphoto.com/
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

http://thenamelessphoto.com/
kommenteket szíveen várom <#nyes>#nyes>
<#integet2>#integet2>
~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~
Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign
<#hehe>#hehe>