23748
-
#17483 egyetértek DecenS-el.. és ne értesd félre nem bántani akarok senkit a véleményemmel, de nekem ezek a fotók az emlékképek kategória.. persze nyilván valahol el kell kezdeni de a véleményem ettől függetlenül is ez..
hoyg egy kép jó-e vagy sem továbbra is azt gondolom alapvetően nem a technikai háttér határozza meg hanem a látásmód.. ha a telefonoddal akarsz fotózni azt is lehet, a lényeg hogy meg kell találnod az olyan témákat, fényviszonyokat, beállításokat amiket az adott "masina" képességeivel is át tudsz örökíteni.. szerintem -
#17482 Nekem egyiket sem jeleníti meg. Még helyi menü->Kép megjelenítésével sem. -
tomi555 #17481 Sziasztok! Eddig csak olvasgatni és a képeket nézni jártam ide de ideje hogy én is tegyek be valamit. Építő jellegű kritikákat tanácsokat szívesen veszek. (Sajna a laptop képernyőjén nem igazán tudom eldönteni mikor sötét/világos stb.)
Még van pár amit szerintem talán érdemes ide felrakni, majd jönnek azok is. -
DIESEL DOG #17480 Erre azt mondom hogy kinek mi tetszik... -
DecenS #17479 "festményszerű hatást akartam kölcsönözni a képnek" ??
lehet, én vagyok kissé ortodox felfogású, de szerintem ha festményszerű képet szeretnél, akkor fess. a fénykép meg nézzen ki úgy, mint egy fénykép. ne keverjük a kettőt egymással.
kicsit olyan ez, mint a fröccsöntött vietnámi strandpapucsok esete, amikbe gondosan belefröccsöntik a bőr varrásánál látható vaskos férceket. pedig senki sem hiszi el, hogy az bőrpapucs... inkább csak (még) nevetségessebbé és idiótábbá teszi a fröccsöntött papucs kinézetét. -
DIESEL DOG #17478 Azt csúnyán elrontottam. Kicsit ilyen festményszerű hatást akartam kölcsönözni a képnek de nem jött össze úgy ahogy akartam...
Egyébként örülök hogy 3.2 megapixelből kitudok hozni ennyit. Szeretnék persze venni egy komolyabb gépet, csak erre sajnos nem futja a keretből... -
dbala #17477 Mobilos fotók, mit vársz? -
#17476 az elsővel mit csináltál? az égbolt borzasztó lett -
DIESEL DOG #17475
-
DIESEL DOG #17474 -
#17473 -
#17472 Igen ez mondjuk igaz
hát ezé jó a bridge gépem... kicsit ez kicsit az...de nem kifejezettem csak az egyikre -
#17471 ami mindenre jó az semmire sem :) -
#17470 amúgy te milyen objektívvel/ekkel használod a D60at?
Túl sokat utána nem akarnék objektívre költeni, majd csak később...
és milyen az az objektív ami megfelel általános célokra? kicsit makro kicsit tele... vagy nemtom....
az amit adnak hozzá a 18-55 attól nem várok túl sokat -
Taki29 #17469 Hát akkor az már 25-30 ezer spórolás , mert ennyiért mennek a használt 50-200 obik a vaterán pentaxhoz . -
Aspyrin #17468 -
Aspyrin #17467 Nagyon tetszik :)))) -
#17466 Az a helyzet, h D60 felé húzok énis, de a Pentaxot meg tudnám venni Double zoom kitben, amibe 2 objektív van 18-55mm és 50-200mm asszem, Nikon meg "csak" 18-55 ugye.... -
davos80 #17465 Ezek a kepek mind D60-al kiveve az USA mappa.
-
davos80 #17464 Bar hozzatennem, hogy en nagyon meg vagyok elegedve a D60-al.
Nem irok elemzest,ahhoz nincs se idom,se kedvem, de mind kepminosegre,mind gyorsasagra kituno valasztasnak tartom.
Nem beszelve egy csomo feature-rol ami beepitett pl. d-lighting,etc.
Bar pentaxot nem ismerem,de nikont merem ajanlani ettol fuggetlenul. -
davos80 #17463 Tudom,masom nem volt hirtelen.. -
#17462 Ebből az egy képből nem jön ki a külömbség...pláne hogy obifüggő...:D -
#17461 Szerintem tökmindegy...ezen a szinten 99%-ban ugyanazt nyujtják a gépek!
Próbáld ki valahol mindkettőt....amelyik jobban bejött, azt vedd meg....rosszul nem jársz egyikkel sem! -
davos80 #17460 D60:
-
#17459 Ha már nemrég épp gépekről volt szó, lehet lecserélem az FZ50esem
melyik a jobb? Nikon D60 vagy Pentax K-m? -
DIESEL DOG #17458 Hát igen. Néha erről megfeledkezem... "-.- -
#17457 Hát az a dátumozás. -.- -
#17456 Esetleg olyan címet is lehetne adni neki, hogy a Természet tüdeje, vagy valami hasonló. -
Engem leginkább valami érhálózatra emlékeztet leginkább. -
DIESEL DOG #17454 Egyik tavalyi képem. Címe: Elmúlás
-
#17453 inkább kacaj:D -
#17452 egy kis mosoly:)
-
#17451 -
Aspyrin #17450 Zitakötő:
-
Aspyrin #17449 Az első képen mintha fejjel lefelé tartaná a gépet, és a kisujja is eláll! :))) -
Aspyrin #17448 Köszi mindenkinek a hozzászólást! :) -
#17447 na a vinyetta meg a szaturacio megvan akkor most a feheregyensulyt es a vizszintet is talald meg :D -
Dénes é #17446
-
#17445 3. tényleg faszántos, többi nemigazán -
SuzanneSophia #17444 A 3. nagyon tetszik, jó lett! Az alatta lévőnél viszont szerintem zavaró az a fényes.. - hmm szórólap ?! - izé:D