23748
  • norbre
    egyetértek DecenS-el.. és ne értesd félre nem bántani akarok senkit a véleményemmel, de nekem ezek a fotók az emlékképek kategória.. persze nyilván valahol el kell kezdeni de a véleményem ettől függetlenül is ez..
    hoyg egy kép jó-e vagy sem továbbra is azt gondolom alapvetően nem a technikai háttér határozza meg hanem a látásmód.. ha a telefonoddal akarsz fotózni azt is lehet, a lényeg hogy meg kell találnod az olyan témákat, fényviszonyokat, beállításokat amiket az adott "masina" képességeivel is át tudsz örökíteni.. szerintem
  • KicsiMonkey
    Nekem egyiket sem jeleníti meg. Még helyi menü->Kép megjelenítésével sem.
  • tomi555
    Sziasztok! Eddig csak olvasgatni és a képeket nézni jártam ide de ideje hogy én is tegyek be valamit. Építő jellegű kritikákat tanácsokat szívesen veszek. (Sajna a laptop képernyőjén nem igazán tudom eldönteni mikor sötét/világos stb.)

Még van pár amit szerintem talán érdemes ide felrakni, majd jönnek azok is.
  • DIESEL DOG #17480
    Erre azt mondom hogy kinek mi tetszik...
  • DecenS
    "festményszerű hatást akartam kölcsönözni a képnek" ??

lehet, én vagyok kissé ortodox felfogású, de szerintem ha festményszerű képet szeretnél, akkor fess. a fénykép meg nézzen ki úgy, mint egy fénykép. ne keverjük a kettőt egymással.

kicsit olyan ez, mint a fröccsöntött vietnámi strandpapucsok esete, amikbe gondosan belefröccsöntik a bőr varrásánál látható vaskos férceket. pedig senki sem hiszi el, hogy az bőrpapucs... inkább csak (még) nevetségessebbé és idiótábbá teszi a fröccsöntött papucs kinézetét.
  • DIESEL DOG #17478
    Azt csúnyán elrontottam. Kicsit ilyen festményszerű hatást akartam kölcsönözni a képnek de nem jött össze úgy ahogy akartam...

Egyébként örülök hogy 3.2 megapixelből kitudok hozni ennyit. Szeretnék persze venni egy komolyabb gépet, csak erre sajnos nem futja a keretből...
  • dbala
    Mobilos fotók, mit vársz?
  • norbre
    az elsővel mit csináltál? az égbolt borzasztó lett
  • DIESEL DOG #17475

• DIESEL DOG #17474
  • tep
  • BECKHAM7
    Igen ez mondjuk igaz

hát ezé jó a bridge gépem... kicsit ez kicsit az...de nem kifejezettem csak az egyikre
  • norbre
    ami mindenre jó az semmire sem :)
  • BECKHAM7
    amúgy te milyen objektívvel/ekkel használod a D60at?

Túl sokat utána nem akarnék objektívre költeni, majd csak később...
    és milyen az az objektív ami megfelel általános célokra? kicsit makro kicsit tele... vagy nemtom....
    az amit adnak hozzá a 18-55 attól nem várok túl sokat
  • Taki29
    Hát akkor az már 25-30 ezer spórolás , mert ennyiért mennek a használt 50-200 obik a vaterán pentaxhoz .
  • Aspyrin
  • Aspyrin
    Nagyon tetszik :))))
  • BECKHAM7
    Az a helyzet, h D60 felé húzok énis, de a Pentaxot meg tudnám venni Double zoom kitben, amibe 2 objektív van 18-55mm és 50-200mm asszem, Nikon meg "csak" 18-55 ugye....
  • davos80
    Ezek a kepek mind D60-al kiveve az USA mappa.
  • davos80
    Bar hozzatennem, hogy en nagyon meg vagyok elegedve a D60-al.
    Nem irok elemzest,ahhoz nincs se idom,se kedvem, de mind kepminosegre,mind gyorsasagra kituno valasztasnak tartom.
    Nem beszelve egy csomo feature-rol ami beepitett pl. d-lighting,etc.
    Bar pentaxot nem ismerem,de nikont merem ajanlani ettol fuggetlenul.
  • davos80
    Tudom,masom nem volt hirtelen..
  • DirtyGab3sz
    Ebből az egy képből nem jön ki a külömbség...pláne hogy obifüggő...:D
  • DirtyGab3sz
    Szerintem tökmindegy...ezen a szinten 99%-ban ugyanazt nyujtják a gépek!
    Próbáld ki valahol mindkettőt....amelyik jobban bejött, azt vedd meg....rosszul nem jársz egyikkel sem!
  • davos80
    D60:

• BECKHAM7
    Ha már nemrég épp gépekről volt szó, lehet lecserélem az FZ50esem

melyik a jobb? Nikon D60 vagy Pentax K-m?
  • DIESEL DOG #17458
    Hát igen. Néha erről megfeledkezem... "-.-
  • ivjoe
    Hát az a dátumozás. -.-
  • BaliBoy
    Esetleg olyan címet is lehetne adni neki, hogy a Természet tüdeje, vagy valami hasonló.
  • BaliBoy

Engem leginkább valami érhálózatra emlékeztet leginkább.
  • DIESEL DOG #17454
    Egyik tavalyi képem. Címe: Elmúlás

inkább kacaj:D
  • oneal1
    egy kis mosoly:)
  • Crem
  • Aspyrin
    Zitakötő:

• Aspyrin
    Az első képen mintha fejjel lefelé tartaná a gépet, és a kisujja is eláll! :)))
  • Aspyrin
    Köszi mindenkinek a hozzászólást! :)
  • Timber
    na a vinyetta meg a szaturacio megvan akkor most a feheregyensulyt es a vizszintet is talald meg :D
  • Dénes é

• 89
    3. tényleg faszántos, többi nemigazán
  • SuzanneSophia
    A 3. nagyon tetszik, jó lett! Az alatta lévőnél viszont szerintem zavaró az a fényes.. - hmm szórólap ?! - izé:D