23748
-
#17524 iPhone
-
Aspyrin #17523 Sziasztok!
Bekerült a Pentax Galériába a 10-ik fotóm, aminek borzasztóan örülök! :)
Akit érdekel, kérem, lesse meg! :P -
#17522 tudomtudom :) sztem csak azért mert a túlsó vége már eléggé kilóg DOF-ból és sokkal jobban el van mosva a mint a csésze vége, az kanál része pedig szinte élben látszik és nem érzem hogy hol éles .. kvázi nem érzek rajta éles részletet :) -
#17521 szvsz több rekeszt. -
#17520 Igaz. Volt ilyenem, de csak azért mert fél áron vettem :) -
#17519 Azért kellett HSS, mert az egyik vaku a rohadt mikrosat villanj körte, és nem tudták volna megcsinálni, hogy az erősségét szabályozni is lehessen
Így hát a 430EX-nek is feljebb kellett venni a teljesítményét, hogy ne csak a villanj körte domináljon. És mivel direkt 1.8-on akartam egy szép DOF-ot, ezért kellett a HSS, mert amúgy kiégett volna 1/250-nél. -
#17518 Miért kellett HSS?
Szerintem túl van világítva, csészealj árnyéka csúnya. -
#17517 Nem mozdult be a kanál, ugyanis nyugiban volt az egész, nameg 1/640-nél nem hiszem, hogy bemozdulna:D
Amúgy köszi nektek! -
#17516 olyan érzésem van mintha a kanál bemozdulna :) de amúgy nem rossz -
DIESEL DOG #17515 -
#17514 Vélemény?
Lighting setup
-
#17513 Igen vaku, és valamin átvillantva. Azt, hogy min villant át, nagyon nehéz kitalálni, így inkább el is árulom:
MEGOLDÁS! -
Taki29 #17512 Ja szerintem is vaku , jegen vagy szénsavas löttyön átvillantva . -
#17511 rendszervaku? -
#17510 hehehe :) nem bírtam ki és megnéztem :) jó ötlet :) -
DIESEL DOG #17509 ööö... talán egy autó fényszórója amin összegyűltek a vízcseppek? -
#17508 Őőőőő... PUNA? -
#17507 PH-n nyomtam egy ilyet. Ha esetleg van kedvetek, akkor kitalálhatjátok mi ez:D
Aki kitalálja, az kap werkfotót:D
Nem kell semmi nagy extrára gondolni, így jött ki a gépből. Csak egy kis +clarity lett állítva LR-ban.
(Aki PH-n látta a megoldást, annak nem ér XD)
-
#17506 mondtam már hogy canon-t vegyél!!:) -
SuzanneSophia #17505 Kissé megkésve megy a témához hozzászólás...én még mindig a 18-55mm kitobit használom..bár igaz most akarok majd szerezni egy új objektívet..de ha gondolod nézd meg a képeim szerintem ahhoz képest hogy kitobi azért eléggé használható. És nekem is D60asom van. -
sKeezo #17504 én egyszer végignéztem ahogy egy keresztes pók betekeri a legyet. volt vagy fél óra -
#17503 mács bedör for mí :):) -
jobb? -
#17501 Egyenlőre ez a nyers kép, semmit nem nyúltam hozzá. de köszi a tippet megfontolom :) -
#17500 de jó hoyg a spoiler nem rejti el a linket :) na mind1 -
#17499 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
nekem túl sok a sötétebb, "színtelenebb" bal fölső sarok, kicsit összenyomja a szines alsó részt, de ha hatásában valami ilyet szerettél volna akkor ok..
illetve a jobb fölső sarokban a keresztezett szálak nekem zavarják az összhatást..
(utólagos engedelmeddel) én így vágnám, de ez csak az én szubjektív nézőpontom természetesen..
-
#17498 a vágás mennyire tudatos? úgyértem a foltok/vonalak elhelyezésének van-e szándékossága? -
#17497 -
#17496 Ezeket mindig meghagyom egy darabig.
Ilyet mét csak átmenetileg tiltanak ki? -
#17495 Töröld má, te vagy a: HG. -
#17494 Tessar -
Aspyrin #17492 Kár, pedig izgalmas harc lehetett. ;)
Szerintem a darázs nyert. :) -
#17491 az nem oylan biztos :) én pár éve nagyanyáméknál vagy negyed óráig néztem egy pók és egy darázs küzdelmét.. sajnos a végkifejletről pont lemaradtam mert pár percre ott kellett hagyjam őket, így soha nem tudom már meg ki győzött :) -
Aspyrin #17490 Ilyet biztos nem tud fogni :))))
-
#17489 Kinéztem a kertbe és találtam egy ilyen szépséget:D
-
DIESEL DOG #17488 Sziasztok! Idén tavasszal készült a kép, egyik szlovákiai látogatásomkor, az alacsony Tátrában.
-
#17487 nekem tetszik az a kép!
egészen különös hangulatot varázsolt a képnek.... -
#17486 nekem a 3. jön be leginkább de szerintem a tetején sok a "sötét, üres" rész -
DIESEL DOG #17485 Értem, és köszi a tanácsot!
#17484: A második nagyon szép lett! -
tomi555 #17484 Nem lett jó a feltöltés valamiért, talán majd így: