23748
-
DIESEL DOG #18366 Szerintem nagyon jól sikerült! -
#18365 'Get crazy'
-
#18364 Tecc!
Kicsit sötét a balszél, de alapvetően bejön!:D
Keress rá erre: Portrait Proffessional Max
Lehet érdekes dolgokat művelni vele..:D -
#18363 ql -
#18362 ühüm. -
#18361 Zsír! Te készítetted? -
#18360 -
#18359 oh. és tényleg. 1000 köszönet! -
#18358 A kép melett látszik, hogy melyik group használja..:D -
stain #18357 Előástam anyám 50 éves lomoját, előttem vele egy tekercset, egész jól működik.
-
#18356 Mindjárt jobb :D -
#18355 inkább kuttya ? :D
kuttya 2 -
stain #18354 Kicsit alul vannak exponálva. -
stain #18353 Amikor beküldesz egy képet, akkor arról kapsz egy üzit. Ha azt nem törlöd, akkor látni fogod, hogy mi lett a sorsa, amúgy nem. De abból úgyis látod, hogy jönnek-e rá látogatók. -
#18352 off kicsit:
deviantart-on csatlakoztam pár group-hoz. hogyan tudnám megnézni, hogy mely fotóimat fogadták el eddig az egyes group-ok? -
#18351 csaj jo macskát dobd ki :D -
#18350 cicza
cicza2 -
#18349 tsőőő -
#18348 egészjó:D -
DecenS #18347 cső, én meg decens -
#18346 csőféreg :) -
zenoka #18345 semmi extra fust meghozza fustolo fust:D -
#18344 omg, ez miez?:D nagyon tetszik, bár a keret kicsit fura.. de amúgy valahogy jó az összhatás:P -
zenoka #18343 merjem ne merjem.. merem. megint targyszeru.
ize nincs utolagos szin manipulalas csak egy kis sharpness.
-
#18342 Hmm...nem mondom el neki, hogy lekozsóztad, mert darabokraszed..:D
Am...próbálgatom a Portrait Professional Max nevű progit...ez is egy előre tárolt "módosításcsomag".
Az eredeti képet látnád, szerintem még jónak is találnád...annyira szar az eredeti!:D
De kösz...mondom..nem vagyok portréfotós...talán még fotós sem nagyon..:S -
#18341 Kiez, Kozsó
A leghisztisebb csajoknak van így agyonszűrve a bőre, meg alexpós, meg a kompó se az igazi, vagy tágabbra kéne venni, és mutatni valamit a környezetből, ha érdemes, és valahova nem középre rakni a fejét, vagy ennél szűkebbre, hogy csak a kapucni keretezze a képet, ekkor talán a fekete-fehér is adja magát, csak úgy még zavaróbb a márvány arc.
Lehet faszságokat mondtam. -
#18340 bár hozzáteszem én sem vagyok nagy portréméker :):) -
#18339 sztem jó.. tetszik ahogy az arcot keretezi a sotét kapucnibelső, azt meg a fehér külső.. az arc kicsit ps-elt nek hat nekem, illetve a háttér a kép jobb felső részén kicsit bezavar, de amúgy nekem tetszik.. (full fehér vagy fekete háttér előtt ugyanezt érdemes lenne kipróbálni sztem) -
#18338 Előre leszögezem...nézni jobban szeretem a portrékat, és néha magam is megpróbálok készíteni...több kevesebb sikerrel.
Vélemény?
-
#18337 állványt amúgyis ha HDR-ezel? nem tone-mappingolsz? :P :)
amúgymeg raw-ból is lehet ahhoz meg nem feltétel az állvány :):)
nade.. ND filter+hosszú záridő hogy függ össze a HDR-el vagy tone mappingal vagy a dinamikatartománnyal? ilyet még nem használtam, de korán reggeli puszta logikával nem gondolnám hogy összefügg :) -
DecenS #18336 kohn-penzálására -
#18335 KUDOS!
A HDR az jo dolog, hiszen a fotonak baromi nagy dinamikaja lesz ergo tobb a tonusreszletesseg. A HDR-t pl. hasznaljak renderelesnel is.
A Tone Mapping is jo csak ahogy a gazdank is mondá vala sokan kotelezoervenyuen es otromba modon hasznaljak. IMHO leginkabb a digitalis erzekelok dinamikaszegenysegenek a koNpenzalasara erdemes vagy egy ket kepnel ahol akar meg jol is nezhet ki :) Amugy meg ND filter, allvany (amit amugy is nvsz hasznalsz ha HDRezel) es hosszuzarido (meg kekora) :P -
#18334 például ezzel: Ptlens -
#18333 Üdv!
Segítséget szeretnék kérni tőletek.
Mivel még csak tanulom a műfajt ezért az lenne a kérdésem, hogy erről a képről a barlang bejáratának jobb oldaláról a kromatikus aberrációt, hogyan lehetne ügyesen eltüntetni? Előre is köszönöm a segítségeteket.
(Lehet, hogy van ennek külön topik, de én nem találtam...)
-
#18332 nagyon eltalált kép! -
davos80 #18331 Parancsolj.
Szándékosan nem éles,de nekem is így tetszik.
Igaza van félig annak,aki azt mondja nem kell mindig HDR de szerintem néha kifejezetten szép mégha nem túl életszerű akkor is. -
#18330 ennek ellenére tetszik, bár kicsit zavaró hogy a háttér nem éles.. nagyobban? -
#18329 nem láttam az eredetit, de ilyen képnél azt gondolom simán egy megfelelő expozícióval (és esetleg némi fényerő/kontraszt/szaturáció állítgatással) is lehet szépet kihozni belőle -
stain #18328 Valamit kevertek. A HDR != tone_mapping, csak mindenki rosszul nevezi. Ugye a lényeg az lenne, hogy a nagydinamikájú képet úgy alakítjuk át, hogy a kontraszt tartományt összenyomjuk, és a kontraszt információt színinformációba kódoljuk bele. Már csak ezért sem lehet egy fekete-fehér kép "HDR", márminthogy tone-mappelt kép. A film meg a RAW elbírja a nagy dinamikát, és onnantól a tone curve-el meg fill-light-al be le lehet tömöríteni a nagy dinamika tartományt, hogy kiférjen a monitorra (filmnél lágy papírra nagyítva). Csak ez nem az, amit "HDR"-nek hívnak. -
davos80 #18327 Nem feltétlenül,de szebbnek tartom mint anélkül és most próbáltam ki először,hogy raw-ból csinálom.