23748
-
#19410 nem tudom hogy akad be, meg mibe, de akkor se biztos hogy kimásztam volna egy láncon ha épp a kamerás akasztja be a láncot valahova :)
Az meg hogy a végén öszevágták hogy elugrik.. háát, számít? Attól még megnyuzta a birkát írországban és a bőrében aludt a hülye :D -
#19409 ez mondjuk sztem pont megrendezett :D a mászás még nem, de amikor feldobja a láncot az "beakad" és kileng úgy hogy nincs alatta semmi...
meg van egy kisebbfajta vágás az alagút végénél :D -
#19408 facsartál már a szádba elefántszarból nedvességet? -
#19407 meddig bírnál felmászni? :) -
#19406 Karter.
#19404: nyílván sok a megrendezett cucc a sorozatban, de B.G. akkor is egy félisten. -.- -
#19405 hát azért ez tulzás...gondolom láttál már egy két epizódot... -
#19404 Leginkább egy jól PR-olt csaló..
Megbukott a kiscsirke... -
stain #19403 Kb. annyira hasznos, mintha a Holdon való bukfencezés technikájáról vagy terjesztene ismeretet, vagy arról, hogy hogyan kell kicsavarni a Ferrarin a kartellcsavart, ha magadnak akarod cserélni az olajat. :) -
#19402 nem igazán.. már ha haszontalan tudás az hogy hogyan éljünk túl a sivatagban kígyóbőrbe hugyozott folyadékkal megmentve magunkat a kiszáradástól :) -
stain #19401 Gondolom úgy érted, hogy haszontalan ismeretek terjesztéséé :) -
#19400 Ismeretterjesztés csáknorisza :) -
stain #19399 Bear Grylls? Mivel a televíziós műveltségem hiányos, arra tippelek, hogy ő valami tévés szupersztár... talált? -
Bear Grylls még itt is találna fehérjét -
stain #19397 -
#19396 Elég ha szétrakod a lábad a Kedves Ferinek...(márha szereti a korpást)...máris "nagyonhírescelebfotográfus" lehecc! -
#19395 ez most komoly? mert akkor indultam volna a megasztárba ha ezt tudom... -
#19394 omg wtf, rly? -
#19393 Debreceni Zitának igen... :) -
#19392 -
#19391 Valakinek sikerült bejutni a BKF fotográfia szakára? Hová lenne még érdemes továbbtanulni, ha ilyen téren szeretnék "elhelyezkedni", vagy legalább fejlődni? -
#19390 -
#19389 nekem valahogy ez nembegyere... alapból kár volt levágni a lábát szerintem, meg az effekt sem az igazi O.o -
#19388 [center] -
#19387 köszi VRSDM, ha nem baj, lementem :) -
#19386 engedelmeddel Repsol... :$
[center] -
#19385 Azért arra is felfér sok minden. De már nekem se volt elég, ezért regisztráltam még egy e-mail címmel, így most van 2 (RATCUSTOM, RATCUSTOM2 nevű) galériám, így 2GB.
Lehet, hogy nem a legjobb megoldás, de jobbat még nekem se sikerült találnom. -
#19384 sajnos csak 1gb az ingyenes :( -
#19383 köszönöm! -
#19382 Picasaweb
(le kell tölteni hozzá a Picasa-t is, de onnantól kezdve gyorsan, könnyen használható) :) -
#19381 Tud valaki jó online galériát ahová feltölthetném a képeim mappákba rendezve? Valami nagy tárhelyes kéne, mert egy mappába 100+ db kép is felcsúszhat -
stain #19380 Oké, hát nyilván azon múlik az egész, hogy mennyire akarsz fejlődni, illetve mennyire elég az, amit most tudsz. -
#19379 hát kinek mi, nekem bejön amit csinálok, és pár emberkének is, nekem bőven elég. :) -
stain #19378 Hát brutál sok dolog van. Pl. bármilyen portrét lehet természetes fényben fényképezni, csak jól kell leültetni a modellt. Kicsit nehezebb dolog az utcai fotózás, amikor egy-egy pillanatot próbálsz elkapni. Én szeretem a tájképeket is, de az meg amiatt nehéz, hogy ott meg kell várni a jó fényt, és nekem kevésszer van alkalmam napnyugtáig maradni. Meg lehet bármilyen beállított képet is fényképezni, csak nem arra kell hajtani, hogy a modell milyen szép, hanem, hogy mit mond a kép. Mondjuk ez utóbbival én eléggé hadilábon állok ötlet ügyileg. Aztán lehet pl. csendéleteket fényképezni, azt be lehet világítani sima asztali lámpával is, ha van állványod, amivel tudsz hosszabakat exponálni. -
#19377 olyat mondj akkor ami ilyen, ne olyat ami nem ilyen :) -
stain #19376 Nekem azt mondta egy elismert fotós, hogy a témát mindig érdemes a felszerelésnek és a lehetőségeknek megfelelően megválasztani, mert az a kategória, hogy 'ahhoz képest jó...' nem ér sokat. Van egy csomó téma, amit amatőr felszereléssel is profi módon le lehet fényképezni, de szerinte a divatfotó és az autó reklámfotó nem ilyen. -
-
stain #19374
-
#19373 köszönöm! -
stain #19372 -
#19371 A 4. rendszám nélkül simán elmenne gyári képnek is. Szép képek. :)