23748
  • Tikal #19410
    nem tudom hogy akad be, meg mibe, de akkor se biztos hogy kimásztam volna egy láncon ha épp a kamerás akasztja be a láncot valahova :)
    Az meg hogy a végén öszevágták hogy elugrik.. háát, számít? Attól még megnyuzta a birkát írországban és a bőrében aludt a hülye :D
  • 89
    ez mondjuk sztem pont megrendezett :D a mászás még nem, de amikor feldobja a láncot az "beakad" és kileng úgy hogy nincs alatta semmi...
    meg van egy kisebbfajta vágás az alagút végénél :D
  • 89
    facsartál már a szádba elefántszarból nedvességet?
  • Tikal #19407
    meddig bírnál felmászni? :)
  • Loál János #19406
    Karter.

#19404: nyílván sok a megrendezett cucc a sorozatban, de B.G. akkor is egy félisten. -.-
  • Tikal #19405
    hát azért ez tulzás...gondolom láttál már egy két epizódot...
  • DirtyGab3sz
    Leginkább egy jól PR-olt csaló..

Megbukott a kiscsirke...
  • stain
    Kb. annyira hasznos, mintha a Holdon való bukfencezés technikájáról vagy terjesztene ismeretet, vagy arról, hogy hogyan kell kicsavarni a Ferrarin a kartellcsavart, ha magadnak akarod cserélni az olajat. :)
  • Tikal #19402
    nem igazán.. már ha haszontalan tudás az hogy hogyan éljünk túl a sivatagban kígyóbőrbe hugyozott folyadékkal megmentve magunkat a kiszáradástól :)
  • stain
    Gondolom úgy érted, hogy haszontalan ismeretek terjesztéséé :)
  • 5Dani
    Ismeretterjesztés csáknorisza :)
  • stain
    Bear Grylls? Mivel a televíziós műveltségem hiányos, arra tippelek, hogy ő valami tévés szupersztár... talált?
  • 5Dani

Bear Grylls még itt is találna fehérjét
  • stain
  • DirtyGab3sz
    Elég ha szétrakod a lábad a Kedves Ferinek...(márha szereti a korpást)...máris "nagyonhírescelebfotográfus" lehecc!
  • REPS0L
    ez most komoly? mert akkor indultam volna a megasztárba ha ezt tudom...
  • 5Dani
    omg wtf, rly?
  • Goruck
    Debreceni Zitának igen... :)
  • Bexter
  • REPS0L
    Valakinek sikerült bejutni a BKF fotográfia szakára? Hová lenne még érdemes továbbtanulni, ha ilyen téren szeretnék "elhelyezkedni", vagy legalább fejlődni?
  • Higany
  • REPS0L
    nekem valahogy ez nembegyere... alapból kár volt levágni a lábát szerintem, meg az effekt sem az igazi O.o
  • Bexter
    [center]
  • REPS0L
    köszi VRSDM, ha nem baj, lementem :)
  • VRSDM
    engedelmeddel Repsol... :$
    [center]
  • RATCUSTOM
    Azért arra is felfér sok minden. De már nekem se volt elég, ezért regisztráltam még egy e-mail címmel, így most van 2 (RATCUSTOM, RATCUSTOM2 nevű) galériám, így 2GB.
    Lehet, hogy nem a legjobb megoldás, de jobbat még nekem se sikerült találnom.
  • REPS0L
    sajnos csak 1gb az ingyenes :(
  • REPS0L
    köszönöm!
  • RATCUSTOM
    Picasaweb

(le kell tölteni hozzá a Picasa-t is, de onnantól kezdve gyorsan, könnyen használható) :)
  • REPS0L
    Tud valaki jó online galériát ahová feltölthetném a képeim mappákba rendezve? Valami nagy tárhelyes kéne, mert egy mappába 100+ db kép is felcsúszhat
  • stain
    Oké, hát nyilván azon múlik az egész, hogy mennyire akarsz fejlődni, illetve mennyire elég az, amit most tudsz.
  • REPS0L
    hát kinek mi, nekem bejön amit csinálok, és pár emberkének is, nekem bőven elég. :)
  • stain
    Hát brutál sok dolog van. Pl. bármilyen portrét lehet természetes fényben fényképezni, csak jól kell leültetni a modellt. Kicsit nehezebb dolog az utcai fotózás, amikor egy-egy pillanatot próbálsz elkapni. Én szeretem a tájképeket is, de az meg amiatt nehéz, hogy ott meg kell várni a jó fényt, és nekem kevésszer van alkalmam napnyugtáig maradni. Meg lehet bármilyen beállított képet is fényképezni, csak nem arra kell hajtani, hogy a modell milyen szép, hanem, hogy mit mond a kép. Mondjuk ez utóbbival én eléggé hadilábon állok ötlet ügyileg. Aztán lehet pl. csendéleteket fényképezni, azt be lehet világítani sima asztali lámpával is, ha van állványod, amivel tudsz hosszabakat exponálni.
  • REPS0L
    olyat mondj akkor ami ilyen, ne olyat ami nem ilyen :)
  • stain
    Nekem azt mondta egy elismert fotós, hogy a témát mindig érdemes a felszerelésnek és a lehetőségeknek megfelelően megválasztani, mert az a kategória, hogy 'ahhoz képest jó...' nem ér sokat. Van egy csomó téma, amit amatőr felszereléssel is profi módon le lehet fényképezni, de szerinte a divatfotó és az autó reklámfotó nem ilyen.
  • REPS0L

• stain

• REPS0L
    köszönöm!
  • stain
  • RATCUSTOM
    A 4. rendszám nélkül simán elmenne gyári képnek is. Szép képek. :)