Fotóink

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Timber
Az ott egy madar ugye? Azoknak van 2 laba 😊

~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~

Timber
no offense, de 5 szinte teljesen egyforma kepet ne mar leccccci. Raadasul (nekem) tul nagyban rakod fel a kepeket (foleg az allokat) es mindig scrolloznom kell... Ezzel csak az a gond, hogy nem tudom igazan megnezni a kepet mint egeszet...

DJ RX7
monitorral minden rendben. direkt csinálom ilyenre vagy nem tudom. 😞

:3

Figyu, szerintem nem stimmel valami a monitoroddal, mert ezek a lila filterek az égen nagyon pszichedelikusak ugyan, de rettenetesen hazavágják a fotókat.

Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E

DJ RX7
well

DJ RX7

o hai cow

Jaja, szerintem azt kellene vele tenni, hogy levágni 1:1 arányban valahogy úgy, hogy a becsillanás pont ne látszon, és klassz fotó lesz.

Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E

Bencee7
6. bejön<#eljen>de a többi nem fog meg<#rolleyes>

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7

Az utolsó elõtti kafa, kár, hogy picit becsillant. Én is mindjárt rakok fel mai képeket, csak még be kell szkennelni.

Crem
röviden Newcastle !😊 Anglia

nagyon szép lett.

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

DJ RX7
o, hai i wuz out

Timber
Newcastle Upon Tyne

Milan bhv
Merre készült? <#conf>
Amúgy nagyon szép! <#eljen>

www.milcse.hu

Timber

Csak mert mar reg nem raktam kept. Es igen... K10D-vel keszult 😛

nem😊

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

norbre
vitatkoztam azzal hogy ez szubjektív dolog?

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

kozel van egymashoz a ket billentyu😊

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

VRSDM
<#hehe>

u dont have to listen anybody else but me

frajdi elszólás? 😄 kevered a szezont a f@$zonnal?? 😊

vaszonra nem faszonra ejj..

tudom cifrazni.. gondold el jozsineni atmegy hozzad a szomszedbol meg mutat egy szamodra borzalmas festmenyt televan pacakkal meg ilyenekkel.. nem tetszik ugye egyertelmuen.. szamodra az nem muveszet hogy borsot hany egy faszonra.. de eltelik 40 jozsineni festmenye elkerul a szepmuveszetibe kialittjak es rajtad kivul 90millio masik embernek tetszik tatot szajjal nezik.. nos jozsineni muvesz a te szemedben? kepe ugyanugy nem tetszik neked mint 40 eve. vagy a tomeg hatasara megvaltozik a velemeny.

norbre
egyetértek.. ha meg akarnám most hirtelen fogalmazni, számomra az a mûvészi alkotás, ami esztétikai élményt és mondanivalót hordoz.. mûvész pedig az aki folyamatosan, különösebb erõlködés nélkül tudja ilyen alkotásokban közölni a mondanivalóját/világképét

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

Azt nem állítottam, hogy technikailag nem kell jónak lennie a képnek.

fuu maskepp latjuk a vilagot😊
engem az tesz boldogga ha technikailag lesz jo egy kep (ott van a fokusz, olyan a dof, olyan az expo, nem eg be..etc.)
norbre: pont az elmult napokban vitatkoztunk (kulturaltan) jo par ismerosommel hogy ki/mi a muvesz/muveszi haat ez egy bonyolult tema es nagyon szubjektiv.

DJRX7: szep helyen jartal.

DJ RX7

hi, rokz

norbre
nem kell mûvésznek lennie valakinek hogy olyat alkosson néha ami "mûvészinek", esztétikailag megragadónak mondható.

Pedig az a fotózás lényege. Legalábbis ha nem puncit fotózol vagy politikusokat.

nem szoktam psselni csak amennyit muszaj max szinkorekcio.. tulkep elso felbozdulas volt az uj vakuk miatt.. meg teljes crop lekicsinyitve.(azzaz pontosan alulrol direkt vagva). gyaaaa soha nem mondanam egy kepemre hogy muveszi nem vagyok muvesz soha nem is leszek😊)

Hát ez is egy olyan fotó, hogy oké, lefényképeztél egy nemköcsögöt, de nincsen benne semmi érdekes. Ebbõl szoktak szétfotosoppolt képet gyártani, és rámondják, hogy mûvészi.

Amúgy szerintem nem rossz kép, csak a képkivágáson kellene egy picit variálni; meg én kicsit játszanék a színeivel/kontrasztjával és sokkal érdekesebb lenne.

igen jol sejtettem azon kivul hogy kocsog (:S) nem nyero a targyfoto😄😄

neeem teaskanna nem ugyanaz😛

5Dani
<#kocsog>

When someone saves a new HDR photo, god kills a kitten. Gyerekmunka jó, maláj elnök rossz! http://www.flickr.com/tokeletlen/

Nagyon tetszik! <#eljen>
gondolom targyfotok erre fele annyira nem jatszanak😊 de aze' beszurom😊

Erre kell törekedni leginkább sztem (saját stílus). Ha most ez lila felhõket jelent akkor lila felhõk legyenek 😊

DJ RX7
hülyén hangzik, de: próbálok egy saját stílust kialakítani magamnak - persze nem csak lila felhõkkel 😊

DJ RX7

Csodás táj és a fotó is nagyon tetszik.
Talán az égen lilás magentás szín keverék piszkálja egy picit az ÉN szemem.

REPS0L
valami szûrõ nem oldja a problémát?

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

DJ RX7
o hai

DJ RX7
REPS0L

Törölt felhasználó
most vagy lejáratom magam vagy nem, de nemstimmel tényleg az az ugratás..:/ fõleg a hó mögötte..
VRSDM
most vagy lejáratom magam vagy nem.
de ezen írtóra látszik hogy pées.

u dont have to listen anybody else but me

REPS0L

REPS0L
devarton az normális hogy egy feltöltött képemet már 2en favolták, de nem találom sehol az adatlapomon, azaz nem tûnik úgy mintha feltöltöttem volna? :o

DJ RX7
psd-ben csak egy fekete foltot kreál. tiff mûködik.

SiteDisagner

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"

DJ RX7
kipróbálom. köszi a tippet!

5Dani
Pl. PTGui.

When someone saves a new HDR photo, god kills a kitten. Gyerekmunka jó, maláj elnök rossz! http://www.flickr.com/tokeletlen/