Fotóink
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elõször is, azzal hogy leírod hogy megszorultál, nem szánalmat keltesz (azaz igen, de nem úgy), hanem alapot adsz egy kiadós alkudozásra. Viszont erre a nevetséges árra SENKI nem fog jelentkezni, az értéktelen kacatokkal nincs értelme számolni, gyakorlatilag többért adod a gépet, mint a bolt az új, garanciálisat. Onnantól, hogy magánszemélyként árulod akár 0 expósan, a nettó ár az irányadó, ha már nincs gar., ennyél lényegesen kevesebbet ér, körbe kéne nézned mennyiért árulnak ilyesmit, szerintem 100-110 között reális a tele nélkül kompletten.
When someone saves a new HDR photo, god kills a kitten. Gyerekmunka jó, maláj elnök rossz! http://www.flickr.com/tokeletlen/
Sziasztok!
Sajnos ahhoz, h be tudjam fizetni az egyetemre a tandijat meg kell valnom a gepemtol.
Canon 450D 18-55 KIT
Tavaly karacsonyra vettem...
Az új gép ára 148 ezer (en is annyiert vettem egy eve) es vettem hozza 8 ezerert memo kartyat (4 gigasat - azert volt ilyen draga, mert ez a leggyorsabb es legjobb) plusz meg van hozza egy taviranyitom, es egy Canon taskam.
Az egeszet egyutt adnam 150ert es, ha erdekel vkit van hozza meg egy objektivem, amit 30ert vettem - Canon 75-300as kepstabi nelkul, de 15ert odaadom.
A kepszamlalom 4477nel all.
Imadom ezt a gepet, nagyon jo.
Mind1. Sajnos ez van.
Akit erdekel privat...
Canon 450 D
Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
Kicsit sötét a balszél, de alapvetõen bejön!😄
Keress rá erre: Portrait Proffessional Max
Lehet érdekes dolgokat mûvelni vele..😄
http://www.flickr.com/people/46265283@N06/
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E
deviantart-on csatlakoztam pár group-hoz. hogyan tudnám megnézni, hogy mely fotóimat fogadták el eddig az egyes group-ok?
:3
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
ize nincs utolagos szin manipulalas csak egy kis sharpness.

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
Am...próbálgatom a Portrait Professional Max nevû progit...ez is egy elõre tárolt "módosításcsomag".
Az eredeti képet látnád, szerintem még jónak is találnád...annyira szar az eredeti!😄
De kösz...mondom..nem vagyok portréfotós...talán még fotós sem nagyon..:S
A leghisztisebb csajoknak van így agyonszûrve a bõre, meg alexpós, meg a kompó se az igazi, vagy tágabbra kéne venni, és mutatni valamit a környezetbõl, ha érdemes, és valahova nem középre rakni a fejét, vagy ennél szûkebbre, hogy csak a kapucni keretezze a képet, ekkor talán a fekete-fehér is adja magát, csak úgy még zavaróbb a márvány arc.
Lehet faszságokat mondtam.
When someone saves a new HDR photo, god kills a kitten. Gyerekmunka jó, maláj elnök rossz! http://www.flickr.com/tokeletlen/
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
Vélemény?

amúgymeg raw-ból is lehet ahhoz meg nem feltétel az állvány 😊😊
nade.. ND filter+hosszú záridõ hogy függ össze a HDR-el vagy tone mappingal vagy a dinamikatartománnyal? ilyet még nem használtam, de korán reggeli puszta logikával nem gondolnám hogy összefügg 😊
A HDR az jo dolog, hiszen a fotonak baromi nagy dinamikaja lesz ergo tobb a tonusreszletesseg. A HDR-t pl. hasznaljak renderelesnel is.
A Tone Mapping is jo csak ahogy a gazdank is mondá vala sokan kotelezoervenyuen es otromba modon hasznaljak. IMHO leginkabb a digitalis erzekelok dinamikaszegenysegenek a koNpenzalasara erdemes vagy egy ket kepnel ahol akar meg jol is nezhet ki 😊 Amugy meg ND filter, allvany (amit amugy is nvsz hasznalsz ha HDRezel) es hosszuzarido (meg kekora) 😛
~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~
Segítséget szeretnék kérni tõletek. <#vigyor3>#vigyor3>
Mivel még csak tanulom a mûfajt ezért az lenne a kérdésem, hogy errõl a képrõl a barlang bejáratának jobb oldaláról a kromatikus aberrációt, hogyan lehetne ügyesen eltüntetni? Elõre is köszönöm a segítségeteket.
(Lehet, hogy van ennek külön topik, de én nem találtam...)

www.milcse.hu
Szándékosan nem éles,de nekem is így tetszik.
Igaza van félig annak,aki azt mondja nem kell mindig HDR de szerintem néha kifejezetten szép mégha nem túl életszerû akkor is.