Lost - The game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zoliii
az 1sõ pályánál mikor kint vagyunk a sziget szélén hogyan kell el zárni az üzemanyagot hogy nem robbanjon fel a gép?

"hello,a magyar féle verzió van meg...na msot amikor új játékra megyek irja nyomj meg egy gombot de hiába nyomok bármit nem megy tovább"

nekem is ez van sajna, vkinek vmi tipp?
Üdv mindenkinek!
Végigjátszottam ezt a ki cuccot, és hát mit mondjak többet vártam...
hozzá tartozik a dologhoz h nemigen olvastam róla elõzetes híreket és hasonlókat, 1x láttam vhol hogy majd lesz meg már 1 ideje mondták h megjelent, úgyogy leszedtem.
És hogy miért vártam többet: 3 napi játszogtással végigvittem az egészet, egyedül tegnap este voltam vmi olyan helyen ahol nem igen tudtam h mit is kék csinállni, akkor kerestem végigjátszást, meg most a végén a dinamit /Kate-et megvédõs/ robbantásnál.
Mikor láttam hogy ilyen epizódokra van bontva a játék megörültem menet közben, gondolván h egy évadnyi csaklesz itt is, azaz kb. 21-23 rész, ehhez képest a botrány a játszható epizódok száma.

Amiért szerintem érdemes /volt/ végignyomni, az a helyszínek bejárhatósága. Részemrõl konkrétan a Hidra, és a soroatban meg nem jelenõ "mi a rákot kell kisütni 108 percenként?" kérdést megválaszoló állomásnak örülltem h körbe lehet nézni.

Mindent egybevéve tetszett, de csalódás kissé a rövidsége, a befejezésre pedig a szerintem a megfelelõ szó a...inkább hagyjuk...

Sorry a hosszú irományért...

MSI G31M2FD V2 | C2D E4500 2,2GHz | 2x1GB Kingston DDR2 800MHz KIT | Galaxy GeForce 9600GT 512MB OC Xtreme Tuner | 320GB SATA2 HDD | FSP SAGA+ 450W Passive PFC | Hauppauge WinTV-HVR 1300 MCE

<#worship><#worship>

Helló!Aki nem teljesen érti ezt a végígjátszást õneki itt ez az oldal:http://www.pclife.hu/vegigjatszasok/lostviadomus Egyes részek jobban elvannak benne mágyarázva
shad0w
nem neked való ez... <#szomoru2>

don't give a fuck

Hogthar
oké megvan Xd grafika fel felbontás fel, akad mint állat és kb ugy akad hogy abban a mikromásodperci idõben amiben lehet oda tudom rántani és leszedni😄 de a végét abszolut nem értem nem a hajón voltam legutóbb és a csaj is meghalt nem?
Hogthar
6 szakasznál a végén amikor kinyitom az ajtót egybõl kapok 1 halálos lövést a fickótól a végig játszásba meg azt írja nyugodtam menjünk be és lövöldözünk párat, de ha egyszer még a pisztolyt se tudom elõvenni akkor hogy? kinyitom az ajtót kezdem elõvenni a pisztolyt de meghúzni már nem tudom a fickó azonnal elõkapja zsebbõl és lelõ ha kioldalazok átlõ a falon és annyi!!!! tudna valaki segíteni?
Unitedfanatics
Írjatok már 1 linket ahonnan le lehet tölteni magyarul

kirol
Majd felveszem Fraps-el, hogy hogy ellehet keveredni. 😄
Elvégre ez a Lost.

grebber
Asszem ezenkivül még keményen 1x lesz amugy nem egy labirintus a barlang kilehet jutni 😄

Next PC upgrade: 2022

kirol
Úr Isten, hányszor kell végignyomulni a barlangban? Mert én még itt nem járok.

De ez így is követhetetlen. 😄

akkor nézd meg ezt a videót #773 -.-

grebber
Akkor valamit elnézel.Én is bolyongtam elején azt egyszer csak kint találtam magam!

kirol
Már leégettem 5 fáklyát, de semmi. Van elõttem egy nagyobb tér, de oda nem lehet lejutni. A vízesés meg csak körbe-körbe visz.

grebber
Kicsit keresgélj megfogod találni a helyes utat.

kirol
Na elkezdtem vele én is játszani, egész jó.
Viszont mindenütt ez a hülye füst van. Minek ez a sok stressz??

Michael áll a barlang elõtt bemegyek, eljutok a döglött maciig, de onnan nem jutok elõrébb. Merre kell menni??

grebber
Volt róla szó.Nem lehet leszedni külön!

kb a videó felénél kezdödik a barlangos rész..

Qwerty4
Hello.
Magyar feliratokat le lehet tölteni valahonnan? (Bocs, nincs idõm most visszaolvasni, lehet már volt szó róla.)

Qwerty4

Helló.A Via Domus pályán áttmegyek hidon beszélek Look-kal bemegyek a barlangba...odaérek az esö vízeséshez aztán csak bojongok a barlangba.Valaki írja le részletesebben hogy merre menjek.(A végigjátszásnál részletesebben)
ladics
Help😊 Telepítem a játékot és kb a 3/4-nél kiírja hogy data2 vel van valami...és nem tom hogy mi kinyomja virtuálisból azt leáll a telepítés:/valaki valamit?

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

huh eddig az összes Lost részt megnéztem, amit Magyar szinkronal adtak TV-ben, nem csalódtam a játékban, teljesen oan mint a film, itt is tiszta értelmetlen befejezések vannak 😄DD

sztem 10-es skálán 11-es a játék, a magyar felírat miatt (angolul csak 10 es😊

hello,a magyar féle verzió van meg...na msot amikor új játékra megyek irja nyomj meg egy gombot de hiába nyomok bármit nem megy tovább..vki tudna segíteni kösszi elõre is...

grebber
Itt is emgoldották felrakták a teljeset szedd le vagy vedd meg más megoldás nincs.

kaposi1
Igazad van,csak azt hittem ugy lesz mint a Jericho-nal.
Vagyis hogy miutan megjelent a boltban magyar felirattal,
par napjara ra mar sikerult a magyar nyelvi File-kat megoldani.

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

grebber
Ha hozzá lehetne már leirták volna!

kaposi1
Hozzá lehet már férni a magyarításához valahogy?

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

végigtoltam!
hatalmas lett a vége.
remélem lesz folytatás

ennél a résznél én is sokat szarakodtam, yotubeon van végigjátszás, végül onnan néztem le a fényképezõgép beállításait. Elléggé ki kell centizni.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

frankon tisztázd ki a képet h jól láthatová váljon a táskán lévõ ábra,és mikor adja át akkor kell,nekem se elsõre sikerült, a visszaemlékezésnél mikor darabokban van a fénykép azt kell jól megfigyelni és úgy kell lekapni

nem tudom meg csinálni nem akar sikerülni basszus<#confused>
pedig a baloldalon vagyok és 3 zoomot tettem rá de semmi

Én most fejeztem be szerintem baromi jó játék csak lehetne legalább 3-szor
ilyen hosszú meg a vége érdekes lett.Abba a szobában baloldalt kell elbújni és úgy fotozni,elöször jobbra mentem de onnan nem lehetett látni a
táskán lévõ ábrát és nem is sikerült.

7 pályán vagyok valaki segítsen mert kell egy fényképet csinálni amikor a táskát átadja a csávóka de nem sikerül a kép valaki mondja már meg milyen beállításokat használt a fényképezéskor!
( lesz folytatása a játéknak?)

hehe.. köszi a segítõ hozzáállást

I lost my game too.
grebber
Lost.Via.Domus.CZECH.POLiSH.HUNGARiAN-GAY

valaki mondja meg lszi, hogy milyen verzióra keressek rá, amiben benne van a magyar felirat!

grebber
Nem lehet!

De attól még fennáll a kérdés hogy a PROCYON verzióból elõ lehet e csalni a magyar feliratot .......
Hajrá!!!
köszi!!!!
grebber
Küldtem privát üzit nézzed meg!

Joolvan en befejeztem!!!!!
Adjatok valami infot hogy honnan lehet leszedni magyarul!!!!
Elõre is köszi!!!!!
Lost via domus - Zagubieni [ iso] » games windows
amugy ebben a verzioban alapból a telepítéskor nincs magyar választás????
Üdv!!!
ah most már értem csak gyíkoskoddtam😄
akkor ha leszedem pl a lengyel verziót abban akkor van magyar vagy csak ebben cseh/lengyel/magyar??, mert így egyben nem találom sehol
wesker24
Csak a cseh/lengyel/magyar verzióban van a magyar nyelv !! Azt a 2,4 gigás Big fájlt kéne megbuherálni !!
hello na akkor most az angol verzióbol is ki lehet szedni a magyar nyelvet azzal a big editoral?? vagy csak az a cseh/lengyel/magyar verzióban van a magyar nyelv?
Köszi a képeket alig várom már h toljam

A Lost a Yeti engine-t használja. Ez tulajdonéppen egy nagymértékben módosított Unreal Engine 2. A GRAW elsõ része is ezt a motort használta, érdemes lenne a topicjában szétnézni, hátha valaki tud hozzá tools-t.