Lost - The game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
érdemes vele szórakozni vagy megcsinálta már valaki a nem magyar verziot magyarra?
Big editor kellene és akkor megoldható lenne szeritnem.
Next PC upgrade: 2022
http://www.brothersoft.com/ini-editor-2001-download-23741.html
csak mert az elõzõ link nem mûködött......
Valami instrukció hogy mit s hogyan érdemes csinálni vele????
Olvassá vissza......<#ejnye1>#ejnye1><#ejnye1>#ejnye1><#ejnye1>#ejnye1>
Magyarul nagyon faxa, szuper...the best!!!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amugy a Jericho 1 gigás magyaritásából is csináltak már 811 KB-ot !!
Hátha lesz egy olyan emberke is aki ugyanezt csinálja majd a Lost 2,4 gigás magyaritásával !
de hátha lesz valaki olyan aki jobban ért az ilyen dolgokhoz
én felraknám ha lenne mittomén egy 100-200 mb de így egy kicsit sok
tehát majdnem mindegy hogy te szeded lr vagy én vagy vki más feltölti szerintem gyorsabb lenne letölteni mint fel
Majd ha valaki torrentkommentbe irja hogy leszedte és magyar na akkor elhiszem!
Lost: Via Domus CZECH / POLISH / HUNGARIAN
17/04/2008
1) No Protection
2) Be proud and gay. Wank Wank on VLK pictures
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
"Tisztelt vásárlóink!
Mint arról a héten hírt adtunk, kedden a Ubisoft kiadó leszállította végre a Lost lemezeket, és azonnal meg is kezdõdött az áruházak kiszolgálása. Sajnos hamarosan visszajelzés érkezett az egyik partnerünktõl, hogy a kiadott játék angol nyelvû, a várt magyarral ellentétben. Ezért úgy döntöttünk, hogy leállítjuk a kiszállítást és visszavonjuk a terméket, amíg a kiadó nem korrigálja a hibát, és szállítja a magyar verziót. Természetesen azonnal jeleztük nekik a problémát, és minden tõlünk telhetõt megteszünk a gyors rendezésért.
Megértésüket és türelmüket köszönjük, a kellemetlenségért pedig szíves elnézésüket kérjük."
Forrás: seven m
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Remélem kikerül nemsokára netre is 😄
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
ezért érdemes volt bejönni<#idiota>#idiota>
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊