Lost - The game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt pedig nem értem, hogy hogy nem tudsz velük kereskedni...elvileg mindenkivel lehet
Qwerty4
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
végigjátszásba meg nem is ir ilyet, ott elvileg fel is robban magátol(?)
a vége nagyon érdekes nagyon furcsa hogy pont John Locke enged el a szigetrõl és avval az 1 szem hajóval 1 emberke próbált volna megállítani?:S na ez is furcsa hiba...
aztán mikor elhajózom a szigetrõl sztem egy nagyon értelmetlen befejezést csináltak, az egyik pillanatban Elliott a hajón aztán a parton ébred? mi az idõben visszaugrott és Lisa meg feltámadt ez kicsit ? maradt számomra... legyen Lost 2 csak hosszabb legyen ez a kívánságom😄😛
Juliet elé érünk a Sonikus kerítésen miután átengedett a meredek szakadék felé kell menni és jobbra fordulva látni fogtok egy kék kannát amit ha felvesztek átdob a Gyöngy állomásra...
na figy->
4. fejezet/rész:
1. nappal a parton vagytok menjetek elsõnek hátra a legutolsó menedékhelyhez lesz egy kék láda vagy ami amin 4 szám szerepel.
2. mögötte kicsit az óceánhoz közel a 8-as kagylóhoz menjetek oda
3. vissza a part elejére az elsõ bodegánál egy repülõroncs darabjára nézzetek amin 15 szám van.
4. mellette rögtön ott van a 16 számú láda a pongyola alatt.
5. Hurley-nél a Stewardess tóloskocsija amin 23 szám van.
6. Charlie-nál a dominok amik a 42 számot jelölik.
Feljön egy ablak h indulás az orvosi állomásra, le lehet fotozni ahogy lementek a Dharma jelet és megcsinálták a babaszobát ahol Claire volt a sorozatban.😊 Mi jött ki logikailag gyerekek?-> 4 8 15 16 23 42 jutalom->Orvosi állomás
te Qwerty hol találtad meg megfigyelõ szobát?😄
ami nem tetszett: sajnos rövid volt, sztem 5 szereplõt->(Mr. Eko, Walt, Ana Luciát, Rosseaut és Alexet beletehették volna és sztem Desmondhoz kicsit több szerep juthatott volna, pl a jövõt megjósolja és feladatot kell teljesíteni neki.
Hiányoltam 1-2 helyszínt... pl a többiek táborát ahol eleinte voltak, a régi repülõ helyszínét ahol volt egy földalatti állomás, (Mr. Ekoval felfedezhettük volna), esetleg a jegesmedve megöléséhez szükséges küldetések, szval lett volna mit belepakolni...ti megtaláltátok már a titkot?->Medical centert😊
Next PC upgrade: 2022
Amúgy végigvittem...
Itt meg jól elbeszélgettem magammal.Kösz a társaságot.<#smile>#smile>
Qwerty4
Mi ez valami bug?Hogyan kellene lezajlania ennek a jelentnek?<#confused>#confused>
Qwerty4
Le kell lõnöm Mikhailt.Kinyitom az ajtót , de õ elõbb puffant le, mivel nem képes a karakterem a kezébe venni a fegyvert, az inventoryban csak Info almenü van, nincs használat.Ctrl ami célzómód lenne persze az se használható fegyver nélkül.Mi lehet itt a baj?Vagy valamit rosszul csinálok?
Egyszer pedig az ajtót nem lehetett kinyitni, mert magától kapta elõ a fegyvert.
Mi van itt?<#falbav>#falbav>
Qwerty4
Nagyon felháborító tud lenni ez a játék.<#falbav>#falbav>
Lemegyek a számítógéphez, beírom a számokat, majd az áramköröket rendbeteszem.Azután videó és mentési pont felirat elõjön.Nincs kedvem tovább játszani, ezért kilépek, gondolom folytatom késõbb.
Késõbb indítom újból a gamet és kezdhetem elõlröl az egészet b*szki.Hát minek a fas*nak nézik az emberket ezek?Most komolyan miért nem tudott rendeset menteni?<#duhos2>#duhos2>
Sose értettem meg az ilyen idióta mentési rendszereket.Vagy bugos vagy eleve csak a fejezetek közt ment rendesen.De úgy ahogy van egy gyökérség.
Még azt se lehet mondani, hogy a kihívás miatt nem tettek oda rendes mentést, ami következõ indításnál is jó.Ez csak bosszantó, nem játékos barát megoldás.Egy baromság! <#szomoru1>#szomoru1>
Qwerty4
Idáig Game of the Year gyanús (megjegyzem ez vagy csak a 3. v 4. játék amit kipróbáltam a 2008-ban megjelentek közül úgyhogy a nagyágyúkat kihagytam).
Most 2. barlangos résznél vagyok.Több ilyen nem lesz ugye?Mert ezeket nem kedvelem...
Qwerty4
Ezt olyan kakesz összedobott hulladéknak gondoltam, mint a szokásos filmes játékok, de szerintem egész korrekt volt!
Mikor lesz folytatása?
Pedig már mikor elkezdtem. De nincs idõm.
Még jó, hogy van benne emlékeztetõ. 😄
Ez olyasmi volt mint a filmben Desmond és Peny esete kb.
Füst elöl el lehet ott bújni.
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
A végét pedig csak akkor fogod megérteni, ha megnézed a 4. évad Desmond-os részét.
Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó
Most kezdtem 'csak' el nézni a sorozatot, az elsõ évad felénél járok. Ezzel együtt a játékot is sikerült beszereznem (amit eddig láttam a sorozatból, tényleg nagyon jó, és kiváncsi voltam a game-re is). Talán ha fél órát játszottam vele eddig, de tetszik.
A kérdésem az lenne, h mennyire érdemes párhuzamosan nézni a sorozatot és játszani? Mert eddig a játék eleje nagyjából (kisebb eltérésekkel) a sorozatot követte.
Üdv
Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó
És tökre teszik a betöltéseknél ez az "elõzõ rész tartalmából" dolog.
Nálam hasznos is, mert most is van már vagy 2-3 hete, hogy nem játszottam vele, és így feleleveníti, mi a szitu. 😊
Meg ez a részekre bontás is jó.
Az Alone in The Dark is így lesz bontva, vagy ott végleg elvetették, esetleg nem is így egybe lesznek a részek, hanem külön külön jelenik majd meg?