Lost - The game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Qwerty4
Én attól a gitáros sráctól vettem a fegyót, nem jut eszembe a neve.Asszem 100-ért adta.
Azt pedig nem értem, hogy hogy nem tudsz velük kereskedni...elvileg mindenkivel lehet

Qwerty4

trogerzsiger
hümmm. keress akternatív utat 😄

akyyy
ott csak locke, csárli, sun meg hugó van. egyikkel se tudok kereskendi

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

trogerzsiger
part?

akyyy
és hol van sawyer?

trogerzsiger
a sawyernél meg a charlienál van fegyó!

akyyy
nah szereztem dinamitot a fekete szikláról, rátettem az ajtóra a bombát, de nem csinál semmit, csak azt monjda hogy nagyot szólna ha eltalálná egy golyó. nemtudok rá kókuszgolyót dobálni, és fegyvert se ad senki, mivel nincs is kitõl kérnem, és nem is találtam sehol😞

végigjátszásba meg nem is ir ilyet, ott elvileg fel is robban magátol(?)

trogerzsiger
Na kivittem én is. :-) Lost fanoknak megéri a pénzt :-) Bár nagyon rövid volt a játék. És a végén is szar volt hogyha a nem tom-ban lövünk kinyirják a jacket.. Na mndeggy ha az iránytût veszem fel mi lesz?

trogerzsiger
ha nvidia nvidia.com, ha ati ati.amd.com

Debilke13
és egy esetleges driver frissítést hol tudok elérni? am...köszönöm az eddigi segítséget 😊

hát vagy driver frissítés kellene vagy pedig uj videokártya:S ATI X1950 Pro-t ajánlom jo kis videokártya

Debilke13
valaki tudna nekem segíteni? shader 2-esem van... és csak 3-assal megy a gém... fut meg minden... videók tökéletesek de a játék része egy nagy szürkeség. valahogy ezt kilehet javítani, vagy mindenképp új videó kártyát kell vennem? remélem tudtok segíteni!

Nagyon érdekes ez a dinamitos rész amikor Kate és a bomba közé állok mikor rálövök elvileg nem elájulnom kellett volna hanem meghalni sõt olyan közelrõl mindenki levegõbe repült volna:S ( filmben Aarzt cafatokra szakadt mikor felrobbant a bomba) szval elég furcsa hiba...dehát a fõszereplõ miért is halna meg😊

a vége nagyon érdekes nagyon furcsa hogy pont John Locke enged el a szigetrõl és avval az 1 szem hajóval 1 emberke próbált volna megállítani?:S na ez is furcsa hiba...

aztán mikor elhajózom a szigetrõl sztem egy nagyon értelmetlen befejezést csináltak, az egyik pillanatban Elliott a hajón aztán a parton ébred? mi az idõben visszaugrott és Lisa meg feltámadt ez kicsit ? maradt számomra... legyen Lost 2 csak hosszabb legyen ez a kívánságom😄😛

Qwerty4
Erre értettem a megfigyelõállomást, csak nem jegyeztem meg a nevét. 😄

Qwerty4

sõt megtaláltam a Gyöngy állomást is, király hely

Juliet elé érünk a Sonikus kerítésen miután átengedett a meredek szakadék felé kell menni és jobbra fordulva látni fogtok egy kék kannát amit ha felvesztek átdob a Gyöngy állomásra...

ja az orvosi állomáson jól fog jönni a 2 apollo csokiszelet mert elvileg nem lehetne fegyvert venni ( nem jön össze a gyümölcsökbõl, palackokból) ellenben e 2 csokiszelettel összejön a pisztoly vétel

tudok egy trükköt amit videon láttam pedig pont elõttem volt:
na figy->

4. fejezet/rész:

1. nappal a parton vagytok menjetek elsõnek hátra a legutolsó menedékhelyhez lesz egy kék láda vagy ami amin 4 szám szerepel.

2. mögötte kicsit az óceánhoz közel a 8-as kagylóhoz menjetek oda

3. vissza a part elejére az elsõ bodegánál egy repülõroncs darabjára nézzetek amin 15 szám van.

4. mellette rögtön ott van a 16 számú láda a pongyola alatt.

5. Hurley-nél a Stewardess tóloskocsija amin 23 szám van.

6. Charlie-nál a dominok amik a 42 számot jelölik.

Feljön egy ablak h indulás az orvosi állomásra, le lehet fotozni ahogy lementek a Dharma jelet és megcsinálták a babaszobát ahol Claire volt a sorozatban.😊 Mi jött ki logikailag gyerekek?-> 4 8 15 16 23 42 jutalom->Orvosi állomás

te Qwerty hol találtad meg megfigyelõ szobát?😄

akyyy
a végigjátszásban is volt kép. nekem nem az kell. hanem hogy hogy tudok rájönni, de már megvan a megoldás

Qwerty4
Én egy megfigyelõ szobát találtam.Medical centert nem.

Qwerty4

elkezdem egy párszor ujra mert nagyon jó😄

végigvittem. Nagyon szép játék, jól ki lett találva a kereskedelem, a cuccok jók voltak, grafika odabaszott nagyon király természetesen maxon szép igazán, és egész jo a játékmenete meg a történet is.

ami nem tetszett: sajnos rövid volt, sztem 5 szereplõt->(Mr. Eko, Walt, Ana Luciát, Rosseaut és Alexet beletehették volna és sztem Desmondhoz kicsit több szerep juthatott volna, pl a jövõt megjósolja és feladatot kell teljesíteni neki.
Hiányoltam 1-2 helyszínt... pl a többiek táborát ahol eleinte voltak, a régi repülõ helyszínét ahol volt egy földalatti állomás, (Mr. Ekoval felfedezhettük volna), esetleg a jegesmedve megöléséhez szükséges küldetések, szval lett volna mit belepakolni...ti megtaláltátok már a titkot?->Medical centert😊

oké megvan már nem is tudtam h a vízesés mögött van egy titkos átjáró:S mostmár azt is tudom h Hurleytõl kell kérni infot h hova menjek a dinamitokért oké semmi😄

grebber
A video mindent mutat ott asszem a számítógéppel kell bütykölni de nemtudom.

Next PC upgrade: 2022

sziasztok, az 5. fejezetnél tartok ahol lent vagyok a Hattyú állomáson...a kérdésem: elõször is megvolt a video ahogy Jack és Sayid bezár az ajtó mögé, aztán egy emlék után miután kijövök a szobából nincs uj küldetés csak az van hogy egy "titkos ajtót" nyissak ki... próbáltam kérdezgetni a parton is, lent Kate-t de nem tudom hogyan kell betörni a betonfalat... gondolom azt kell nem? vki tudna segíteni ha a video nem mutatja?

wesker24
Youtube-on vannak videok fejezetekre osztva !

Ott nézd meg hogy kell a panelt megcsinálni.
akyyy
most járok a bunkerba, amikor is lezárodik az ajtó és sayid nem tud bejönni. nézem itt a végig játszást de csak annyit ir csináljuk meg az ábra alapján. hát pff. attol még nem jöttem rá hogy miszerint kéne rájönnöm, hogy melyik panelt hogy állitsam be😞

<#hehe>

Qwerty4
Megoldva!!!

Amúgy végigvittem...

Itt meg jól elbeszélgettem magammal.Kösz a társaságot.<#smile>

Qwerty4

Qwerty4
Vagyis magától elõkapta a fegyvert mielõtt az ajtót kinyitottam volna.És ezután persze nem lehet az ajtót kinyitni se és ba*ztak az egésznek.
Mi ez valami bug?Hogyan kellene lezajlania ennek a jelentnek?<#confused>

Qwerty4

Qwerty4
Most nem tudom miért, de baja van.<#merges2>
Le kell lõnöm Mikhailt.Kinyitom az ajtót , de õ elõbb puffant le, mivel nem képes a karakterem a kezébe venni a fegyvert, az inventoryban csak Info almenü van, nincs használat.Ctrl ami célzómód lenne persze az se használható fegyver nélkül.Mi lehet itt a baj?Vagy valamit rosszul csinálok?
Egyszer pedig az ajtót nem lehetett kinyitni, mert magától kapta elõ a fegyvert.
Mi van itt?<#falbav>

Qwerty4

Qwerty4
De baj természetesen van vele.

Nagyon felháborító tud lenni ez a játék.<#falbav>
Lemegyek a számítógéphez, beírom a számokat, majd az áramköröket rendbeteszem.Azután videó és mentési pont felirat elõjön.Nincs kedvem tovább játszani, ezért kilépek, gondolom folytatom késõbb.
Késõbb indítom újból a gamet és kezdhetem elõlröl az egészet b*szki.Hát minek a fas*nak nézik az emberket ezek?Most komolyan miért nem tudott rendeset menteni?<#duhos2>
Sose értettem meg az ilyen idióta mentési rendszereket.Vagy bugos vagy eleve csak a fejezetek közt ment rendesen.De úgy ahogy van egy gyökérség.
Még azt se lehet mondani, hogy a kihívás miatt nem tettek oda rendes mentést, ami következõ indításnál is jó.Ez csak bosszantó, nem játékos barát megoldás.Egy baromság! <#szomoru1>

Qwerty4

Qwerty4
Nekem tetszik a game, bár elsõre nem volt megnyerõ.<#eljen>
Idáig Game of the Year gyanús (megjegyzem ez vagy csak a 3. v 4. játék amit kipróbáltam a 2008-ban megjelentek közül úgyhogy a nagyágyúkat kihagytam).
Most 2. barlangos résznél vagyok.Több ilyen nem lesz ugye?Mert ezeket nem kedvelem...

Qwerty4

grebber
Csak mert szó nem volt róla.Amúgy sok game úgy fejezödik be hogy akár lehet folytatása azt mégse.Meg nemtudom behozta-e nekik azt a zsét amit szerettek volna.

kirol
Miért ne lenne?
Már csak a vége alapján is.

grebber
Mé volt róla szó hogy lesz?

kirol
Na végigvittem én is. Érdekes lett a vége. 😊

Ezt olyan kakesz összedobott hulladéknak gondoltam, mint a szokásos filmes játékok, de szerintem egész korrekt volt!

Mikor lesz folytatása?

kirol
Én még mindig nem értem a végére. 😊
Pedig már mikor elkezdtem. De nincs idõm.
Még jó, hogy van benne emlékeztetõ. 😄

grebber
Na én is a végére értem nagyon odabaszott a vége.
Ez olyasmi volt mint a filmben Desmond és Peny esete kb.

grebber
Ne fényképezzed le azt kész ugyis csak atwork-öket lehet vele nyerni azok meg nem igazán érdekesek.
Füst elöl el lehet ott bújni.

Szevasztok tudnátok segíteni nekem?Az 5. résznél vagyok ahol az erdõben kell futkosni a füst elõl találtam valami roncsot/furgon vagy valami ilyesmit/ de nemtudom lefényképezni mert a füst elkap mindig hogyan kell azt megcsinállni? elõre is köszi
JackSparrow88
Hali, vki segítsen már mer tök régen vok ennél a résznél és sehogy sem tom megcsinálni. Szal ott lennék ahol idõre kell megcsinálni 3 olyan panelt plusz a gépen is kell még vmit csinálni. Az elsõt még megtom csinálni de a másik kettõnél nem akarja azokat a jeleket elfogadni, amik a végigjátszásnál a képen vannak. Totál ugyanúgy csinálom és mégse jó, a képen látott jelet nem lehet egyszerûen beraknim, mer csak zümmõg, Mi lehet a baj? Please help! thx

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

a film is ien "WTF" feeling 😊)

mama2
Végigvittem. A vége olyan:WTF??? M lett most?

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

mama2
Hali. Lenne egy gondom, ami már egyszer volt. Új gépem lett. Meg van a játék magyar változata, de egy idõ után megint kilépet kékhalállal. A videókarit kéne frissíteni ugye, de hol is? Nvidia Gforve 8600 GT-m van.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Sorozatra utaló nagy spolierek nincsenek benne, bár lesz pár olyan helyszín amit még nem láttál az elsõ évadban. Ha érteni akarod akkor érdemes a második évadot is végignézned, a játék elkezdése elõtt.
A végét pedig csak akkor fogod megérteni, ha megnézed a 4. évad Desmond-os részét.

Ha az elsõ évadot végignézem, akkor utána poén-lelövések nélkül játszhatok vele? Vagy a 2.-3.-4. évadot is 'tartalmazza'?

Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó

az alap történet ugyanaz, de egy teljesen új,különálló szálon kell játszani 😊

Hali!

Most kezdtem 'csak' el nézni a sorozatot, az elsõ évad felénél járok. Ezzel együtt a játékot is sikerült beszereznem (amit eddig láttam a sorozatból, tényleg nagyon jó, és kiváncsi voltam a game-re is). Talán ha fél órát játszottam vele eddig, de tetszik.
A kérdésem az lenne, h mennyire érdemes párhuzamosan nézni a sorozatot és játszani? Mert eddig a játék eleje nagyjából (kisebb eltérésekkel) a sorozatot követte.

Üdv

Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó

kirol
Egész jó ez a játék.

És tökre teszik a betöltéseknél ez az "elõzõ rész tartalmából" dolog.
Nálam hasznos is, mert most is van már vagy 2-3 hete, hogy nem játszottam vele, és így feleleveníti, mi a szitu. 😊

Meg ez a részekre bontás is jó.
Az Alone in The Dark is így lesz bontva, vagy ott végleg elvetették, esetleg nem is így egybe lesznek a részek, hanem külön külön jelenik majd meg?

kicsit több mint a felénél van 😊