Lost - The game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PrisonMan
PC-re?

PrisonMan
Mikor jött/jön ki a játék?

grebber
Már mindenki tudja ! #166

Next PC upgrade: 2022

xbox már kint van 6.25 gb

edikee

Vááh alig várom 😮😮 😄😄

grebber
Fogalmam sincs milyen a game én csak idézek máshonnan!Mivel csak xbox 360ra jött ki 😞

Klemice
de ami engem nagyon zavar hogy a fõszereplõknek nem a sorozatbeli hangja van.

összes hang fekete pákó?

várom a játékot és remélem el fog indulni mivel minimum rendszerkövetelményekkel rendelkezem :S

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

trogerzsiger
dante3
Állítólag igen, akkor kell jönnie a releasenak!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

trogerzsiger
Üdvözlet!

Én vagy alulinformált vagy kedden tényleg kiadják?

A kalandjátékokban sok a duma. És ezért is jók. Nekem ez így asszem tetszeni fog... olyan játéknak tûnik, mintha keresztezték volna a tps-t, és a hagyományos kalandjátékot (syberia, broken sword, stb). Magyarán hasonlíthat a Fahrenheit-re, vagy a Dreamfall-ra. Csak valszeg azoknál azért gyengébb lesz... (sõt szinte biztos vok benne 😛)
AntiHero
a story a lényeg nekem.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Hát ha sok duma lesz benne akkor biztos jó angol tudás is kell hozzá, de ha elakadunk majd kérdezünk!!

grebber
Nforce-on már valaki végigtolta:

"Well, just finished the Game. Lots of Stuff that LOST - Fans will like, the photo-stuff is a tad annoying but i really liked the exploring part. Trading is pretty much useless exept for the Lamp and Fuses, the minigames are okay and the Endling leaves you with a big WTF. Not a Game of the Year Candidate, but an allright adaption of the Series."

grebber
"elég gyenge a játék, viszonylag szép, de uncsi "beszélj emberekkel - menj keresztül a dzsungelen - beszélj megint - menj keresztül egy barlangon - beszélj megint - grat, achievment" jellegû minden "epizód"...mondjuk nem ez a baj, gondolom senki nem hitte hogy világmegváltó játék lesz, de ami engem nagyon zavar hogy a fõszereplõknek nem a sorozatbeli hangja van."

dante3
Frankó, bár egy picit lehetne nagyobb, de nekem így is megfelel!<#eljen>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

<#eljen>
Kész a banner!!

majdnem ugyanolyan a kezelése és a kameranézete a szereplõkhõz való viszonyítás és a feladatok! ez mind hasonlóság a Star Warsoshoz...

Február 26-27-28 ti mondtátok ezeket😄😄 és PC-n én csak azt mondtam a Routerem miatt biztos h jo ideig nem fogom tudni letölteni a Lostot ha kijön, jol félreértettél!!!

dante3
semmi, de jó értékelést kapott: | #207

Hali, még csak most lett netem, mert beszart a modem, még szerencse hogy a szerelö itt lakik a mellettünk levö városban és haverom, mert igy hoztam töle egy másikat....na de hagyjuk, még semmi játéktéren ???

dante3
Én elkezdeném angolul is, ha már lenne!<#eplus2>

AntiHero
Az a jó hogy a játék magyarúl fog megjelenni és a magyar verzióra meg még várhatunk😞

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

A KOTOR-ra?? <#zavart2> Nem hiszem. Az crpg volt, ez meg akció-kaland.
dante3
Akkor mit akarsz letölteni, amikor még ki sem jött?<#idiota>

tudom...

amugy leszarom ki milyen véleménnyel van! én már tudom h jó játék! mivel eddig nem csalódtam sosem az akció-kaland típisu gamek-ban! és sztem ez hasonlít kicsit a Star Wars KOTOR-ra ami RPG game volt! pont ezek a kedvenceim...

Ez a pc-s Lost topic...
gyerekek az új routerem miatt el lett állítva valami és nem tudok letölteni! jo nagy kib*aszás, vhogy megpróbálom helyrehozni!Pedig én szerettem volna elõször kipróbálni😄😄 hát sztem még 1 hónapig biztos nem lesz meg torrentrõl😞

dante3
<#eljen>

Van egy olyan érzésem, hogy keddig (26.) nekünk még minimum várnunk kell... De megéri a várakozást, ha már úgysem fizetsz érte. 😛 Mondjuk ezt tényleg elõször le kell tölteni, mert ha valóban nem olyan jó, akkor fölösleges pénzt kidobni rá.
dante3
Jah, én azt mondom meglátjuk, egy próbát megér, csak jönne már!<#falbav>

Uhh, 9.0 😮
dante3

Soldiers

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

dante3
Akkor tényleg nem lehet annyira rossz!

Sephi
Igen? Akkor ezt írd be a sorozat fórumba, mert itt a jatekrol van szó. Koszi!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

A lost alapjába véve kissé vontatott sorozat.

Sephi
Na ennek sajnos igazat kell adjak de nalam eddig nem 3/10 hanem 7/10 mert azert annyira nem gaz.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

ezt belinkelte az egyik trackerrõl.

Soldiers
Box-on nyomod?

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

grebber
"Nah kipróbáltam. Eléggé lassú a játékmenet egyenlõre. Tetszik a epizódos megoldás, illetve a flashback dolog.
Most tartok ott, hogy be kellett menni a dzsunglbe megkeresni a pilótafülkét és a fényképezõgépemet, de mint már mondtam, lassan történnek a dolgok. Hasonlít a story a sorozatéra, de vannak dolgok amik teljesen másak benne. pénzt nem adnék ki érte, de letölteni és kipróbálni megéri"

nagykispeter
Miért nem olvastál egy kicsit vissza!
Lentebb belinkeltem

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

dante3
Persze, ez nem jelenti azt, hogy nem próbálom ki!<#hehe>

Ez csak egy ember véleménye... Persze ez is jelent vmit :S
dante3
Overall 3/10 nagyon sovány!<#szomoru1>

Xenu
Ha ez igaz, akkor egy újabb nagy csalódás! Kár érte...

Sometimes life hurst like hell

dante3
Nforcen olvastam a fórumban, angolom nem az igazi!

Definitly not for non Lost fans. Take away the alure of the show and this is basically a one dimenisonal p.o.s. It plays more like an interactive episode and involves practically no gameplay what so ever. Seriously they should give this thing free in a box of cereal.

Gameplay = 3
The core 'gameplay' is puzzle solving but theres just no puzzles in the game, the only thing that consistutes puzzles are little mini-games ripped straight from the security hacking in Bioshock. Outside of that you have to fire your weapon about 3 times (literally) and then theres the occasional chase scene which has you jumping over logs etc. But you'll spend most of your time picking up junk and running between characters.

GFX - 6
Meh - So so. Some nice locations but the characters look alittle dull. Kinda reminds me of Pirates of the Carribean.

Sound - 5
Voice work = Shit
Music = Good

Longevity = 2
6 Hours = 815 Achievement Points

Overall 3/10

I can't even recommend this to hardcore Lost fans. It doesn't give any real relavent or interesting insights into the show (Apart from the ending, maybe). It only really serves as a refresher course on season 1 + 2, but do yourself a favour just watch the boxset.

Afene... még mindig nincs kint :S Mindig a konzolosok vannak elõnyben.