Lost - The game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja az Xbox verzsön 6.88GB....csak jó legyen....

Törölt felhasználó
Lost Via Domus-PROCYON
4GB
azt hittem nagyobb lesz.
grebber
Este megnézzük angol verzió mennyire nehéz angol nélkül.Ha nagyon akkor várunk a csodára avagy a magyar nyelvü verzióra 😞

Next PC upgrade: 2022

Soldiers
én inkább várok a magyarra ha vki elkezdte az tehetne majd fel képeket

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Jeeee!!! <#eljen>
Én is már nagyon várom.
Ráadásul Magyarországon Magyar felirattal jönn ki 29-én.
Király lesz! 😊
már én is szedem ...

PSN: Feka420

Már szedem. in pre....

mama2
Én is látom, de hogy szedem le a torrentet?😮

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

remélem hamar fent lesz vhol azt lehet zúzni ezerrel...

PSN: Feka420

Soldiers
jaaaa

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

danikarate
Már fent van! Vagyis az nforce ezt írja! 😄😄

mama2
Jelenjen má meg😛.

edikee
😞

Soldiers
még mindig semmi :d

mama2
Dejó a minimum meg van<#smile>

Még semmi... talán majd este :S
Maxtreme
Ajánlott
Processzor: 3.5 GHz Pentium 4/Athlon XP 3500+ vagy 2.5 GHz Core 2 Duo/Athlon 64 X2
Memória: 2 GB

Lol ezek aztán 1 súlycsoportban vannak..

trogerzsiger
Izé ám a hangok tényleg nem az eredetiek?

Minimum
2.4 GHz Pentium 4 vagy AMD Anthlon XP 2400+ processzor
Memória: 1 GB
Videokártya: 128 MB-os, DirectX 9.0c kompatibilis, Shader 3.0 támogatással (ATI x1300+ / NVIDIA GeForce 6600+)
Lemez terület: 5 GB

Ajánlott
Processzor: 3.5 GHz Pentium 4/Athlon XP 3500+ vagy 2.5 GHz Core 2 Duo/Athlon 64 X2
Memória: 2 GB
Videokártya: 256 MB-os, DirectX 9.0c kompatibilis, Shader 3.0 támogatással
Lemez terület: 5 GB

trogerzsiger
mama2
Mer hol a gépgény? Valaki adjon egy Linket PLS, mer akkkor feltuningolom a gépem😮. Amúgy a kis "verset" poénbol írtam, én is várom, nagy kaland játék fan vagyok😄. Holnap felkelek, és azonnal nézem is hogy fenn van-e. De szerintem estére lesz fenn.Amúgy torrentre hogy rakják fel az olyan játékokat amik még meg sem jelentek? Felhekkelik a készítõk oldalát és leszedik a játéot?😮

trogerzsiger
ja rendben

hú hallod nem semmi ahogy látom jó lesz ez csak! pl akinek a minimumak a követelmények annak hihetetlen idegesítõ lesz a sok betöltés! mivel annak 1 év mire betölti😄

Na jó, ez azért nem a tipikusan kalandjátéknak vett kalandjáték... sztem. Az a point and click.
trogerzsiger
Nekem ez lesz az elsõ kaland gémem :-) ám tényleg free roamingos lesz?

Én kalandjáték fan vok, szóval úgy érzem, hogy nekem ez tetszeni fog 😄 Amúgy tök röhej, hogy rengeteg ember (más fórumon is) arra gondolt, hogy vmi totál akció tps-t kap, vagy nemtom... Egy Lost játékban sztem evidens, hogy ki kell használni a jó történetet. Az pedig a legjobban egy beszélgetõs, kalandgame féle játékban valósulhat meg.
AntiHero
Igen ilyen lesz. Mert mire számítottál?

Pont ez a jó, Kaland játék szerû és story orientált.
A sorozat is ilyen.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

dante3
<#wilting><#banplz>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

mama2
Eszembe jutott egy vers:
Az én szobámban nagyon sok a kosz,
addig örülj míg ki nem jön a Lost.<#banplz><#banplz>

edikee
26. án van a névnapom rem kijön.. 😄

Soldiers
anyám ahogy nézegettem a videókat sztem fos lesz csak menni kell és dumálni meg kurva sokat tölt

Soldiers
kíváncsi vok egy fejezetet hány óra alatt lehet végigvinni

Soldiers

mama2
elvileg holnap lesz.

dante3
<#shakehead>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Pc-s release még nincs,igaz?

Sephi
Jah értem... és ha konzolba nyitunk egyet akkor meg az lesz, hogy mar van topikja és hogy miért nem fér el itt az is... baah 😞

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Konzol topicban esetleg... Mi még nem játszunk vele, ugyanis nem jött még ki PC-re... thx
mama2
Fúú pazzeg, megjelenne Márc. 19.-ére. Akkor van a szülinapom😄. Jújj de jó lenne.

ronda? sztem a gears of waron és a cod4-en kívûl a legszebb játék amit valaha láttam! dehát ez a jövõ egyre szebbek lesznek! egyre több követelménnyel...

trogerzsiger
Hejj addig legalább szerzek zsét rá.

grebber

trogerzsiger
Olyan is lesz????? ejj de jó!

Sland
Kéne egy kis help

Ott tartok, hogy lent vagyok a bunkerben és meg kell találni a "hidden" ajtót, amin keresztül át lehet menni a mágneses fal másik oldalára. Na az hol van?
A sorozatban asszem a földön egy szellõzõn mennek le. Itt is van szellõzõ, de nem lehet lemenni.

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

grebber
Remélem magyar nyelvü verzió felkerül majd netre!😄

trogerzsiger
Szerintem szép. Ára ugye olyan 6-7 ezer között lesz?
Multi nincs benne mi?

edikee
elvileg 2 nap

mama2
Fúú de várom😮.

zeus89
hát videó alapján ronda egy játék, nem is nézz ki jól azok a lövések FÚÚÚJ ... hát biztos nem rakom fel 😄 ... személyes vélemény .. majd ha kijön Prison Break játék szoljatok privibe 😄

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles