Lost - The game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
4GB
azt hittem nagyobb lesz.
Next PC upgrade: 2022
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Ráadásul Magyarországon Magyar felirattal jönn ki 29-én.
Király lesz! 😊
PSN: Feka420
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
PSN: Feka420
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Processzor: 3.5 GHz Pentium 4/Athlon XP 3500+ vagy 2.5 GHz Core 2 Duo/Athlon 64 X2
Memória: 2 GB
Lol ezek aztán 1 súlycsoportban vannak..
2.4 GHz Pentium 4 vagy AMD Anthlon XP 2400+ processzor
Memória: 1 GB
Videokártya: 128 MB-os, DirectX 9.0c kompatibilis, Shader 3.0 támogatással (ATI x1300+ / NVIDIA GeForce 6600+)
Lemez terület: 5 GB
Ajánlott
Processzor: 3.5 GHz Pentium 4/Athlon XP 3500+ vagy 2.5 GHz Core 2 Duo/Athlon 64 X2
Memória: 2 GB
Videokártya: 256 MB-os, DirectX 9.0c kompatibilis, Shader 3.0 támogatással
Lemez terület: 5 GB
Pont ez a jó, Kaland játék szerû és story orientált.
A sorozat is ilyen.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Az én szobámban nagyon sok a kosz,
addig örülj míg ki nem jön a Lost.<#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Next PC upgrade: 2022
Ott tartok, hogy lent vagyok a bunkerben és meg kell találni a "hidden" ajtót, amin keresztül át lehet menni a mágneses fal másik oldalára. Na az hol van?
A sorozatban asszem a földön egy szellõzõn mennek le. Itt is van szellõzõ, de nem lehet lemenni.
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles