Lost - The game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Xenu
Valaki írhatna egy rövid értékelést/véleményt a játékról!

Sometimes life hurst like hell

Ha esetleg valaki aki tudja betehetné ezt bannernak, ha jó!!
Elöre is köszi...

grebber
Mik ezek a zavaró dolgok?

Next PC upgrade: 2022

Sephi
Kirpobaltam. Nem rossz de mar az elejen annyi zavaro dolog van benne hogy kicsit elijesztett...adok neki meg egy eselyt holnap.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

csak jönne már😄😄 már a 4 évadot is körömrágással nézem😛

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

kirol
Az lehet, de a http://www.cdv-sevenm.hu/ -n ki van.

Bár kevesen fognak szerintem azzal játszani.

Ha te mondod... De a CDprojekt oldalán akkor sincs kiírva. A Ubisoft-tól furcsa lenne a magyar felirat, de fene tudja...
kirol
Hát eleve magyarul jön ki.

A CDprojekt lengyelül pl kiadja... 😛 De magyarul nem. Legalábbis az oldalán nics róla infó. :S
grebber
Remélem lehet majd magyarítani !

Next PC upgrade: 2022

Jaj, tök rossz volt Kate spanyol hangja (vagy milyen) 😛 Amúgy nem nagy cucc ez a videó, mert végig a dzsungelben mászkált magányosan a fickó... az utolsó pár másodpercig... Még csak egy csepp spoiler sem volt benne, úgyhogy mindenki nyugodtan megnézheti 😄
dante3
én is
Szép a sz@r minõségü videó ellenére is!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Nézem!!

Vki már tolja boxon... és már videót is feltett a youtube-ra. 😮
dante3
<#eljen>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

dante3
Ez igaz!<#eplus2>

Ezt én is tudom... Az xbox360 verzió is 26-án jelenik meg, mégis kint van már "olyan" formában. Ezért van itt az ideje a PC-snek is.
dante3
<#kacsint><#hehe>

Ha megtudsz valamit rögtön szólj én is igy teszem!!<#worship><#hehe>

dante3
Tudomásom szerint PC Release Date: February 26, 2008<#rolleyes>, de ne legyen igazam, mert én is várom nagyon!

Akko ma se alszok.. afene..<#eljen>

Én is pont ezt akartam becopyzni :S 😄 Amúgy sztem kijön ez még ma PC-re is. Itt az ideje.
Az fa.... lenne!!!<#eljen>

De jó!!!
Remélem Pc-re is ki jön még ma!

Sland
konzolra kint van

Lost.Via.Domus.PAL.X360-Allstars

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Soldiers
az nagyon zsír lesz

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

nagykispeter
A játék magyar nyelven fog megjelenni itthon!link

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

kb Február 27-tõl tölthetõ ugy kb h sok Peer lesz!

<#eljen><#eljen><#eljen><#hehe>

dante3
Te mirõl beszélsz? <#ejnye1>

Release Date: February 26, 2008

kirol
A megjelenésig?

11 napocska<#wow1>

márcsak szûk 10 nap...

amugy a trailer fent van a youtubon! akinek zölden játsza le ez amit betettetek a youtubera írjon be annyit h "Lost trailer 2" így...

ez már igen! ezen a traileren látszott h milyen fejlett grafikailag a játék!

Sephi
Ultra brutal Lost trailer!

Ja õszintén én alig varom a játékot 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

dante3

Törölt felhasználó
Törölt felhasználó
Intel bocsánat!!! és DUAL CORE-s Proci remélem nem lényegese az h CORE2 DUO...

Ha a Gears Of Wart simán akadás nélkül max grafon elviszi akkor ezt is elfogja vinni a gépem!😊

pont ATI x1950-esem van ami (512M😎/ Procim 3.0 ghz asszem AMD, 2048 Mb DDR2 RAM kb ezek a lényegesek!

wá ez jó is lenne ez bõven megvan
kössz
bizzunk benne hogy lesz olyan jó mint a sorozat
LasDen
ezt olvastam vhol, de nemtom mennyire hivatalos.......

Operációs rendszer: Windows Vista / XP (kizárólag)
Processzor: 2.4 GHz Intel Pentium 4 vagy AMD Athlon MP 2400+ (3.5 GHz Pentium 4/AMD Athlon or 2.5 GHz Core 2 Duo/Athlon 64 X2 ajánlott)
RAM: 1 GB (2 GB ajánlott)
Videókártya: 128 MB DirectX 9.0c–val mûködõ, Shader 3.0–val rendelkezõ videó kártya (256MB ajánlott) (lásd alul*)
Hangkártya: DirectX 9.0c–val mûködõ hang kártya
DirectX verzió: 9.0c (rajta van a lemezen)
DVD-ROM: 4x DVD-ROM meghajtó
Szabad hely: 5 GB
Támogatott eszközök: Egér, billentyûzet, Windows-szal kompatibilis gamepad vagy joystick.

*Használható videókártyák:
ATI RADEON X1300-1950 /HD 2000 széria
NVIDIA GeForce 6600-6800 / 7 / 8 széria

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

remélem a gépigény nem lesz egy assasin creed <#wilting>
LasDen
inkább kaland.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ahogy mondod! szeretem az ilyen típusu gameket! fõleg az h az egyik kedvenc sorozatomból készül a játék!😊 RPG game lesz gondolom...

AntiHero
Megnéztem a videót, nekem nagyon bejön. A karakterek , a hangok, a környezet. Szerintem hosszú órákat elfogok vele tölteni (remélem. A történet is érdekesnek tünik.

Gondolom a csávót akit írányítunk egy újság író.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

AntiHero

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun