Lost - The game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elöre is köszi...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.
Bár kevesen fognak szerintem azzal játszani.
Szép a sz@r minõségü videó ellenére is!
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Remélem Pc-re is ki jön még ma!
Lost.Via.Domus.PAL.X360-Allstars
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
Release Date: February 26, 2008
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

kössz
bizzunk benne hogy lesz olyan jó mint a sorozat
Operációs rendszer: Windows Vista / XP (kizárólag)
Processzor: 2.4 GHz Intel Pentium 4 vagy AMD Athlon MP 2400+ (3.5 GHz Pentium 4/AMD Athlon or 2.5 GHz Core 2 Duo/Athlon 64 X2 ajánlott)
RAM: 1 GB (2 GB ajánlott)
Videókártya: 128 MB DirectX 9.0c–val mûködõ, Shader 3.0–val rendelkezõ videó kártya (256MB ajánlott) (lásd alul*)
Hangkártya: DirectX 9.0c–val mûködõ hang kártya
DirectX verzió: 9.0c (rajta van a lemezen)
DVD-ROM: 4x DVD-ROM meghajtó
Szabad hely: 5 GB
Támogatott eszközök: Egér, billentyûzet, Windows-szal kompatibilis gamepad vagy joystick.
*Használható videókártyák:
ATI RADEON X1300-1950 /HD 2000 széria
NVIDIA GeForce 6600-6800 / 7 / 8 széria
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Gondolom a csávót akit írányítunk egy újság író.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun