Lost - The game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mama2
Hát én már megrendeltem az elsõ évadot, mert kedvet kaptam a játék láttán😄. Úgy hogy nekem ma, vagy holnap megjön😄.

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

aricsi
Az ultra nagy baromság sztem,aki úgy játszik hogy nem látta a sorozatot, mert ez a fanoknak készült elsõsorban, és a 3.évad dolgai is benne vannak,tehát aki kedvet kap a sorozathoz a játék után annak már van egy szép nagy spoiler ajándékcsomagja. Akit érdekel a sorozat tudok linket adni priviben.

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

aricsi
Igen a box vétel az jó dolog,csak nem mindegy hol vesz az ember,meg mit rakat bele. Egyébként tuti nem fut semennyire sm 2.0-ás vid.kártyákon? Damn.

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

mama2
Ideges vagyok😛ont a barlangba voltam, bekapcsoltam az öngyújtót világítottam, minden fasza, erre kidob valami hibát, és kilép😛. Miért? Azért mert nem eredeti, vagy a gépemmel van a gond? Venni kell egy boxot bazz😛.

mama2
Köszike(de okos vagyok😮). Nagy angol tudás szerionte, nem kell a játékhoz, én simán megértem, pedig csak egy éve tanulok angolt(meg közbe a feliratos filmekbõl, amit megjegyeeztem). A grafika gyönyörû, még 800x600-ban, és a textura levéve lowra, de még így is gyönyörû, fõleg az arcok. Játékélényröl mit mondjak: Hozza a Lostos hangulatot, és volt itt a Dzsungelben, olyan jelenetek, pl. az a suttogás, hogy majd beszartam a félelemtõl. Egy nagy baja van a játéknak: a láthatatlan falak. Mert ugye bemegyek a parton a vízbe, és egy ideig bemehetek, de aztán beleütközök egy láthatatlan falba. Ezt szerintem máshogy is meglehetett volna oldani, például hogy oda is estek roncsok és nem tudsz átmenni, vagy valami, de ez a fal, olyan izé... Mindig is utáltam a játékokba eztet. De ettöl független nekem bejön a játék. Amúgy ilyen akciódus részekl lesznek, vagy csak szaladgálni kell az egész játék során?

trogerzsiger
iggen

mama2
Elakadtam: Amikor Jackot elcsalom a Dzsungel bejárata elõtt, akkor ugye be megyek a dzsungelba, beszélek Lockal, aztán megyek beljebb és belljebb. Aztán meg látom azt a fickót, aki engem leütött. Azt megölio az a fekete füst,és onnan tovább hova? Mert a videó, amit felraktak Youtubra, az se mutatja hogy mit kéne csinálni. Csak a roncsokat nézegeti😛. Vagy lehet hogy a roncsokat kell követni, ami elvezett valahova?

Én is megvárnám a magyart de kíváncsi voltam. Meg egyébként is magyar felirat lesz, azt meg utólag is bele lehet rakni, ha valaki kioperálja és felteszi a netre. Egyébként meg kell tanulni angolul, az emberek MO-n amúgy is ramatyul állnak idegen nyelvek terén. Egész érthetõ szövegek vannak benne, sztem középfokú nyelvutdással meg lehet érteni.

Még sokat nem nyomtam, de sztem kalandjátéknak tényleg egy kicsit könnyû (Dreamfall összetetteb volt), a grafika sztem állat jó, fõleg az arcok (pedig csak MEDIUM-on van, de High textúrákkal), szinkronhangok meg csak annak tûnnek fel, aki angolul nézi a LOST-ot. 😄 Én amúgy sem néztem nagyon a sorozatot, de a játék hangulata bejött.

trogerzsiger
bennelegyen a hely is, az öreg felett

Drephis
Hell, a Magyar verzióban a hang is magyar lesz?

help

spidey
Épp csak hogy hasonlítanak a hangok...

Nemtudjátok, h miután megvan a laptop, és jön a locke-os flashback, ott mi a halált kell fényképezni???? félorája probálkozom, és semmi sem jó neki :@

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

AntiHero
Mer buták. (vagy nagyon tudnak angolúl)
8 óra a játék idõ szval legalább értenétek akkor még jó is lenne.
Én tuti megvárom a magyartot

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Soldiers
mért nem várjátok meg a magyar kiadást<#szomoru1>

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

newil
Na ott én is,nemtudom mit kéne tenni...valaki esetleg?

Take my love, take my land. Take me where I cannot stand. I don\'t care, I\'m still free.

passatgt
én most a bunkerban akadtam el, amikor lezáródnak az ajtók és kék fény lesz😊

mama2
Aha, de már megoldódott. Most azzal van a problémám, hogy amikor elzárom az olaj folyását, robban egyet a motor, majd tölti a kövi. pályát. Erre fekete képernyõ, és no signal inputot ír ki. És +-ba még kiírja hogy valami Yeti valamivel van gondja. Ez mi lehet? A Procyon verzió miatt van? Na mindegy, úgy is megakarom venni eredetibe ha megjelenik, addig meg marad a sorozat😄.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

grebber
Még a legeslegelején a parton ??

Next PC upgrade: 2022

mama2
Valaki help plíz. Mi annak az elektromos mütyürnek a gépnél a kombinációja?

hasonló mint a King-Kong volt szép nagyon.
-remélem pár nap múlva lesz magyar verzió is

No hát akkor összegezném hogy nekem mik a benyomásaim miután végigjátszottam: Tisztán, mint kalandjáték nagyon harmatos. Gyakorlatilag van két fajta feladvány: egy kapcsolótáblás meg a számítógépekben az IQ teszt ami gyakrorlatilag számsorozatok megfejtése szinte kivétel nélkül. Ennyi.
Ami azonban valóban jó játékot csinál az egészbõl az egyrészt az elég profi kivitelezés, másrészt a hamisíthatatlan Lost fíling. Azt kell hogy mondjam: bármennyire szép és jó játék, aki nem ismeri, v. nem szereti a Lost-ot annak semmiképp nem ajánlanám. Aki viszont igen, annak még akkor is, ha nem szereti a kalandjátékokat. Sok jó ötlet került amúgy a játékba ami kiaknázatlan maradt. Ezen felül rendkívül rövid is.

Amúgy a vége... Megint jól megkavarták a népet <#zavart2>

\"I\'m just a guy with a lightsaber and a few question\" :D

Nekem meg az fog most következni 😄 Ha jól sejtem. Mert most jártam a Locke-os emlékben. Jah, huhh, ez még nem nagy spoilerezés, ugye? 😛
davidka003
Nekem is egyre jobban tetszik.
Most járok ott, hogy megszereztem az elemeket a laptophoz.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Érdekes, azóta nem szaggatott be... Kicsit várnom kell, amíg rendesen betöltõdik a sziget, és akkor okés lesz... Lényeg, hogy most jól megy maxon 😄

Amúgy sztem nagyon jó a játék. Olyan, mint a sorozat, teljesen ott van az a megszokott Lost hangulat. 😊
amúgy valahogy nemlehet megbuherálni a játékot h magyar legyen?
vagy azt majd külön csinálják majd meg a magyarok?
trogerzsiger
pff nemtudom, de f1 megmondja mennyinek kell kijönni.

mama2
Próbáltam azt, de nem sok sikerrel. Mi a megfelelõ kombináció? Ebbe a Logikai dolgokba nem voltam sose jó. Abba apám jó, én az akció, meg a lövöldözés, gyilkolászás, harcba vagyok jó. PLS írd le. Köszi😊.

trogerzsiger
ahol folyik a kerozin ott van egy ilyen kapcsoló szerûség na ott kell játszadozni a megfelelõ feszéltségért.

mama2
Lejött,lejött és mégegyszer lejött😄. Kiértem a partra, annyira szép hogy hihetetlen, meg... nagyon fasza. Csak elakadtam. Mivel kell betapasztani a tankor hogy ne follyon? Mert végigpáztáztam a partot, de semmi. Felvettem azokat az almákat vagy mike, de semmi.

újratelepítettem és nem crack-eltem! 😊
remélem nekedis megoldja a problémád!!😊
Tinman
A bunker erõsen kiderült már, hogy mire való... sajna a 2. éved közepesre sikeredett csak. Viszont a 3. évad kegyetlen jó volt.
Ha játszani akarsz, hidd el érdemes megnézned a sorozatot, jó ez a kettõ így egybe.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

zeus89
nem tudom a Szökés jobban lekötött 😄 ... ez nekem túl magas volt meg felbaxta az agyamat mikor nézztem a TV be ... soha semmire nem adtak választ .... hülye bunkerek az õserdõ közepén XD ki érti 😄

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

Tinman
Lost sorozatból õk az angol hangok a játékban is:

Andrew Divoff - "Mikhail" Bakunin
Yunjin Kim - "Sun" Kwon
Emilie de Ravin - "Claire" Littleton
Ian Cusick - "Desmond" Hume
M.C. Gainey - "Tom" Friendly
Michael Emerson - "Ben" Linus

Egyébként le a kalappal mennyire hasonló hangokat találtak a játékhoz... Jack, Kate és Hurley hangja szinte teljesen olyan, mint a sorozatban.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Tapossuk a 4. évadot és azért mindent mi sem értünk, sõt...
Szvsz nagyon felejtõs lehet annak, aki nem ismeri a sorozatot.

zeus89
nem vagyok LOST fan .. szóval a történetet sem tudom ez gond? .... lehet élvezni?

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

Törölt felhasználó
Kaland
zeus89
mien stilus a játék ... RPG vagy mien?! 😊 érdemes letölteni?

Zomil
nekem 1.5 fáklyámba került, és az a fehér "kutya" egy jegesmedve :S
amugy sztem nem nehéz kitalálni onnan

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Helló mindenkinek! Bocs az offért. Bigmoney tudnál segíteni hogy sikerült megoldani a problémád? Nekem is pont ugyanez a problémám.Köszönöm a választ elõre ! Üdv

TDU 1,2 nick: Tumpinho88

ááh megoldottam!!köszi azért a segítséget!!😊
am jónak tûûnik a játék de megvárom a magyart😊
Elég nehéz a barlang, hány fáklya kell, és merre mentél??? Én ott akadok el amikor fekszik a földön az a fehér"kutya"..

trogerzsiger
akkor figyelmetlen voltam 😊

Zomil
irja is h át kell menni:S

ha nem megy az angol inkább várjátok meg a magyar verziot

davidka: te meg elöször nézz körül aztán kérdezösködj a fórumon, simán rá lehet jönni ha picit szétnéztél volna

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

trogerzsiger
ja hogy a barlangon menjek át? ott ám zabál meg? mert én követem a roncsokat de visszakerülök a partra:S

davidka003
Nagy nehezen átjutottam a barlangokon.
Utána hogy kell megszerezni a fényképezõgépet?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

és azt hol tudom letörölni? mert a programok eltávolításánál nincs:/
van vmi más módzser?
amúgymeg köszi szépen!!😊
xBIGMONEYx : Ageia bajom más játéknál volt akkor ha fent volt másmilyen ageia drv elötte.Törld le az összeset ne legyen fent Ageia PhysX driver.És akkor már szerintem fel fogja rakni azt ami a játék dvd-n van.

Asus M2N , AMD Athlon x2 5000, 9600GT ,4 GB 800 Mhz RAM X-fi xtreme music

trogerzsiger
nos márciusra igérik, de kitudja mi lesz belõle.

MoLc
körülbelül mikor várható a magyar verzió?

Hejj, eddig azt hittem, hogy ultra maxon nem fog akadni... Mert az elején nem is akadt. De aztán a növényzettel, vagy éppen a repülõdarabokkal telezsúfolt területeken azért sajnos be tud szaggatni. De nem igazán jó, hogy csak az egész grafon állíthatok, és a részleteken nem. Nincs olyan ini fájl, amit meg lehet buherálni? Mondjuk, hogy az árnyékok részletességét levegyem, vagy ilyesmi...