Lost - The game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
Még sokat nem nyomtam, de sztem kalandjátéknak tényleg egy kicsit könnyû (Dreamfall összetetteb volt), a grafika sztem állat jó, fõleg az arcok (pedig csak MEDIUM-on van, de High textúrákkal), szinkronhangok meg csak annak tûnnek fel, aki angolul nézi a LOST-ot. 😄 Én amúgy sem néztem nagyon a sorozatot, de a játék hangulata bejött.
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830
8 óra a játék idõ szval legalább értenétek akkor még jó is lenne.
Én tuti megvárom a magyartot
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Take my love, take my land. Take me where I cannot stand. I don\'t care, I\'m still free.
-remélem pár nap múlva lesz magyar verzió is
Ami azonban valóban jó játékot csinál az egészbõl az egyrészt az elég profi kivitelezés, másrészt a hamisíthatatlan Lost fíling. Azt kell hogy mondjam: bármennyire szép és jó játék, aki nem ismeri, v. nem szereti a Lost-ot annak semmiképp nem ajánlanám. Aki viszont igen, annak még akkor is, ha nem szereti a kalandjátékokat. Sok jó ötlet került amúgy a játékba ami kiaknázatlan maradt. Ezen felül rendkívül rövid is.
Amúgy a vége... Megint jól megkavarták a népet <#zavart2>#zavart2>
\"I\'m just a guy with a lightsaber and a few question\" :D
Most járok ott, hogy megszereztem az elemeket a laptophoz.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Amúgy sztem nagyon jó a játék. Olyan, mint a sorozat, teljesen ott van az a megszokott Lost hangulat. 😊
vagy azt majd külön csinálják majd meg a magyarok?
remélem nekedis megoldja a problémád!!😊
Ha játszani akarsz, hidd el érdemes megnézned a sorozatot, jó ez a kettõ így egybe.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
Andrew Divoff - "Mikhail" Bakunin
Yunjin Kim - "Sun" Kwon
Emilie de Ravin - "Claire" Littleton
Ian Cusick - "Desmond" Hume
M.C. Gainey - "Tom" Friendly
Michael Emerson - "Ben" Linus
Egyébként le a kalappal mennyire hasonló hangokat találtak a játékhoz... Jack, Kate és Hurley hangja szinte teljesen olyan, mint a sorozatban.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Szvsz nagyon felejtõs lehet annak, aki nem ismeri a sorozatot.
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
amugy sztem nem nehéz kitalálni onnan
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
TDU 1,2 nick: Tumpinho88
am jónak tûûnik a játék de megvárom a magyart😊
ha nem megy az angol inkább várjátok meg a magyar verziot
davidka: te meg elöször nézz körül aztán kérdezösködj a fórumon, simán rá lehet jönni ha picit szétnéztél volna
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Utána hogy kell megszerezni a fényképezõgépet?
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
van vmi más módzser?
amúgymeg köszi szépen!!😊
Asus M2N , AMD Athlon x2 5000, 9600GT ,4 GB 800 Mhz RAM X-fi xtreme music