Lost - The game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

föltettem a legújabbatis meg minden de azértis kiírja 😞
ja 2 napot

AntiHero
NA megvan a játék. Szép meg minden, de eléggé eszi a gépet. Ettõl függetlenûl nekem nagyon tetszik.
De inkább nem játszok vele, megvárom a magyar verziót.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

trogerzsiger
ja meglett, csak türelmetlen voltam 😊

PrisonMan
Nem kellene csinálni a topiknak egy OFF, SPAM, WAREZ topikot? Vagy akkor nem lenne hozzászólás?! [kicsit offolás, akinek nem inge ne vegye magára <#kacsint>]

Dave! A magyarra várhatsz még egy jó ideig

én asszem várok a magyarra 😊

bárcsak tudnék tölteni:S

föltettem a legújabbatis meg minden de azértis kiírja 😞 HELP!!
ez nagyon szép! tied maxon lehet...

trogerzsiger
tökömet mostmeg követem a gép darabjait, és mindig visszajutok a partra :S

Köcce mindenkinek próba!!!

grebber
Így kellene a dolognak lennie!Remélem segít:

Next PC upgrade: 2022

zzeN
hát így a kép darabokból nézve, benne kéne lennie a 2 embernek, a hajónak, a földön lévõ doboznak vagy mi az, a ruhadarabnak a fán, meg ugye el kell kapni a megfelelõ pillt nem?

a via domus mit takar?

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Máté94
zzeN
én még 1 játékot se láttam amiben annyi karakter generálás, fej meg ienek lettek volna, h hasonlítana rám vagy ismerõseimre...ez a fotózás téma meg eléggé "egyedi", nekem bejön😉

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Sziasztok...segitség kellene....olvastam hogy a második fotós résznél benne kell hohy legyen az öreg is a képben, meg éles legyen, de csak van valami trükk, mert nekem nem jön össze:

Látjátok benne vannak és mégis:

ezt irja ez mit jelent most hogyan kell ezt, mi nem jó????
<#help><#help><#help>

mama2
Tiszta Crysis graf😮😄. Amúgy lvastam a játékrol híreket és ott írták, hogy egy újságíróval leszünk. Szerintem nem így kellett volna megcsionálni, hanem lett volna benne egy karaktergenerálás rész mint a Sims-be, és megalkodhattuk volna, a hasomásunkat. Milyen filingje lett volna, hogy a hasommásunk ott szaladgálunk a szigeten meg ilyenek, nem?😄

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

zaki
Menni fog cimbora... 😛

grebber

balee4
Na lassan én is nekikezdek a game-nek, gépigénye nem lett nagy? (tudom ilyen géépel hülye kérdés, de ki tudja)

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

DaniX14
akkor éles legyen a kép aza lényeg még hogy az az öreg fószer is benne legyen a képbe meg a csaj is.

Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93

trogerzsiger
Amikor a fürdõrucist kell fotózni mire figyeljek mert nem jön össze:S

Katun
Van benne lövöldözés de cask úgy hogy lám lövöldöznek, amúgy még nem tudtam, szerintem nem is lehet.

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

én egy lost részt sem láttam, de a képek alapján tetszik a game este ki is próbálom, de van benne lövöldözés?

overlocker
Nekem is minjá lentvan azt tolom a képeket

ProGabe
sm3 kell neki

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

mama2
Fúúú de jó😄. Egész nap ezt fogom nyomni😄.

zaki
1. részben biztosan nem, de a 2.-ban már szépen el lehet tévedni a dzsungelben... 😄 Tetszik a game, lehet fosni a füsttõl rendesen... 😄

zaki
Lehet. Nekem Logitech Cordless Rumblepadom 2-m van, azzal zsírul megy. <#eljen>

Valaki végigjátszotta már amugy van benne valami ami a soriban nem derült még ki vagy egész a sorira épül, mondjuk akkor nincs vége nem? <#miaz>

X-box milyen a grafija? Szeretném kiprobálni de csak akkor ha "szép"

zaki
Kár, hogy nem igazi hangon szólalnak meg a szereplõk... 😞

mama2
A dvdabc-nél meg lehet rendelni az elsõ évadját. Kérdésem az lenne, hogy mikortol vannak nyitva? 10 óra?

Na, nekem is megvan végre... Gyorsan suli elõtt kipróbáltam 😄 Hát, eddig klassznak tûnik. Kalandjátékos feelingje van, meg kicsit olyan Dreamfall-os. Itt is van egy napló például... A grafikája pedig nagyon szép. Az arcok extre részletességgel ki vannak dolgozva. És emellett hozzá kell tenni, hogy very high-on tolom, high resolution texture-el, 1024x768-ban, mégsem akad. Pedig nincs überjó gépem. Egy probléma azért van a game-el. Sztem sokat tölt... egy kicsit.
zaki
Egér görgõjével.

zaki
Nem tûnik rossznak a game, majd délután komolyabban belemerülök... 😊

én feltoltam, minden very high, és egy induri pindurit akad 😊
amugy kár hogy nincs élsimitás.. amugy jo kis game

én is elakadtam a fotózásnál, hiába zoomolok a csajra emg a palackra tök homály az egész kép , esetleg élesíteni mivel lehet ??

toysoldier
sztem nem nagyon kéne reklámozni h honnan szeded.......

am sm 2.0 elég hozzá vagy muszáj a 3.0?

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

passatgt
hm én a fotózkodós résznél el is akadtam😊

a 2. fotózásnál hiába állítom tûélesre képet, zoomolok rá akármi nem történik semmi😞

Shodan
Mert ez kalandjáték,csak lineáris lehet.Fõleg hogy adott egy story, amit játékba kellett átültetni.

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

Klemice
az elsõ két évad már kijött dvd-n akár a mediamarktban a 3. évadot is nemsokára kiadják
mármint magyarul
ha angolul érdekel akkor valahol neten nézz körbe

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

mama2
A film eddigi összes évadját hol lehet megvenni?

mama2
Na most már én is szedem maxal blue dragon torrentröl<#eljen> 21 orahosszát ír ki:XD. Ma így hagyom, holnapután élejön sztem, vagy még holnap valamikor😄. Aztán nyomom én is ezerrel😄.

EmThor
"freckles, you need a doctor, here I am 😄"

5c0rp330n
nem egy crysis, de nem is csúnya, lehet még jó 😊 holnap kipróbálom.

Teccik a game jóóóó!!!<#eljen><#zavart1>

grebber
Igen 1280*1024 Very High.

5c0rp330n
ez itt max grafika?

trogerzsiger
á hülye vagyok a történetet.