Lost - The game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Ez 2 végigjátszásos lesz nálam 1x angolul 1x magyarul márha netre felkerül!
Next PC upgrade: 2022
mikor a puskás csávót elkapja a füst nekem meg májkülhöz kéne menni meg a barlangba akkor töltés közben a game hibát észlel ezért leáll valami ötlet? :S
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Mert a ma játékokban kb 1-2 dolog vn jól kidolgozva a többit meg csak összehányták.PL ebben az arcok szépek élethûek semmi más.
Strangleholdban a víz gyönyörü minden más átlagos szar.
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
az egész játék túl GYORS.... szal pl az átvezetõ videókban a hang jó, de a kép legalább a másfél-kétszerese a normál sebességnek, mikor jack mondja hogy vet egy pillantást a fejemre, akkor a képen már rég végez vele, és így nem is játszódnak le a hangok se végig, mivel a kép végigértekor megy tovább a játék :\
nincs valakinek valami ötlete, hogy hogy tudnám megoldani?
próbáltam be/kikapcsolni a vsyncet, lejjebb/feljebb vettem a felbontást és a grafikát, de hiába, ugyanolyan maradt, így meg élvezhetetlen a játék 😞
konfigom x2 4600+, 2 giga ram, x1950pro ha ez segít valamit
Vivimos por ti, vence por nosotros.
leljebb linket is találsz hogy hol lehet letölteni szóval nem tudom hol a probléma
ahogy olvasok kicsit visszá ez derül ki számora .
dehol jutok hozzá a boltokon kivül?
bocsi az off ért de nem olvastamvissza a segitségeteket köszi elõre is
nem tudom máshogy leirni mert tényleg katyvasz az egész én is 3 fákját tököltem vele...
ha repülnek a denevérek akkor elfujják a fákját majd hallod és látod is a füstöt marad a seggeden várj kicsit aztán gyujtsad be a fákját.
Én második barlangban tökölök már elhasználtam ide is 4 fákják és nem értem ki még mindig...
azthiszem megvárom még kijön a magyar verzió
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
a vége meg egyszerûen odabasz!!!!!!!
Naon pancsernak fogtok tartani de én már az 1. résznél elakadtam amikor Jack-nek kell segíteni!!
Oda megyek Lock-hoz vele dumálok azután pedig oda megyek a gépnek valami fajta terminálhoz (nem tom mi az)és ien cuccokat kell belehejezni és számokat ír ki de nekem soha nem jön jól ki!!
Hogy kell azokat a csavarokat belehejezni.
Naon pancsernak fogtok tartani de én már az 1. résznél elakadtam amikor Jack-nek kell segíteni!!
Oda megyek Lock-hoz vele dumálok azután pedig oda megyek a gépnek valami fajta terminálhoz (nem tom mi az)és ien cuccokat kell belehejezni és számokat ír ki de nekem soha nem jön jól ki!!
Hogy kell azokat a csavarokat belehejezni hogy ha (jól tudom) 85 jöjjön ki?
merre menyek mitcsináljak stb? mert ha megyek a dzsungelben akkor jön az a szaros köd, és megebédezik belõle. Oké hogy éhez, vigye a papajákat de engem hagyon békén, 😊 (pedig már volt 30 papajám)
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Asus M2N , AMD Athlon x2 5000, 9600GT ,4 GB 800 Mhz RAM X-fi xtreme music
Amúgy meg szerintem jó játék lett, pár hónap csiszolgatás után még jobb lett volna. A zavaró dolog pl.: mindig mindent meg kell kerülni, ha pl neki megyek egy 10 cm magas doboznak, akkor kerüljem meg mert nem tudom átlépni. A másik meg a gépigény, kicsit nagy lett.
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
KÖSZI
Azt nem tudom hogy mienk játszik sok ember olyan játékkal amit tudja hogy nem szeret:S Sokan utálják a lostot és most játszanak a játékkal, aztán meg fikázzák hohy mien szar:S Nem tudom mire vártak ezek az emberek..
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Ja igen, meg ugye van a flashbackekben a fényképezés dolog, az poén, tetszett, de az is baromira le van egyszerûsítve, egybõl le lehet venni h mit kell fotózni, utána már csak jól kell fókuszálni aztán heló.
A játékot csak az próbálja ki aki nézi a lostot, másnak abszolút semmi értelme, mert mint játék szart sem ér (abszolút debil kompatibilis, a lehetõ legminimálisabb logikát és ügyességet igényli), de a sorozat mellé remek kis kiegészítõ, amibõl mondjuk semmi extrát nem tudunk meg, de a végére ismét meglesz a WTF érzés, mint áltában mindennél ami lost...
don't give a fuck
Azt szeretném kérdezni hogy a játékhoz van e magyar nyaelvû végigjátszás és ha igen akkor hol találom azt!!