19
-
#19 Nagyon jó a játék, persze biztos jobb a Flatout, nem tudom, mert nálam az nagyon beszaggat, szóval játszhatatlan... :( De ez legjobb felbontás mellett is tökéletesen fut... -
SFKS #18 Mindegyik kocsin van gépfegyver.Ez jó vagy rossz -
#17 gta-ban mit lehet száguldozni meg zúzni? lesd meg a mafiát kúltúráltabb addon autókkal. az jó. gta autókázás terén egy 0. -
spydee #16 Nekem is Interstate 76 feeling-et váltott ki!
Szerettem, csak nem értem miért nem indul el a mostani gépemen:)))
-
BiroAndras #15 Ütősnek tűnik a képek alapján. Ha jó lesz bene a fizika, akkor ez lesz a köv. kedvencem. -
#14 Ekkora baromságot... Mi a sza***rnak egy autós játékba géppuska??? Ettől eltekintve lehet nem lesz rossz -
alien47 #13 Sajnalom hogy nem irtak de a regebbi kepek alapjan azt hittem hasonlitani fog az Interstate 76-ra. Az egyik kepen a kocsi oldalan egy hatalmas geppuska logott. Remelem azert a carmageddon mellett az I76 bol is lopnak par otletet.
Van burnout Pc re de egy kalap vacak az egesz.
Nem valoszinu hogy 100% os realitasra fognak torekedni, nem is az lesz benne a lenyeg mint ahogy az NFS sorozatokban sem. Hanem a jatekelmeny es a kikapcsolodas."szerintem" :)
-
Athlon64 #12 A ilyen autós játékoknál ha nem reális az autók mozgása az nálam azonnali uninstall-t vált ki!
Ép ezért remélem erre a momentumra ügyelnek!!!
Amúgy a sokak által kedvel NFS meg CM Rally nekem egyáltalán nem jött be, pont ezen ok miatt.
-
Plutonium #11 Ilyesmi valami volt az interstate 82 is, szerintem nem olyan eredeti az ötlet, csak nyilván szebben néz ki, mint egy régebbi játék. -
#10 "Roberték nem szeretik más játékokkal összehasonlítani saját alkotásukat."
" "...Ugyanaz, mint a Tony Hawk's Pro Skater csak autókkal."" - még jó, hogy nem szeretik összehasnolítani.
amúgy a stunts kajak 1:1ben ilyen volt, csak nem voltak fegyverek (szerencsére).
a kiadást meg legalább 1-1,5 éve halasztgatják. mire kijön, addigra meg a tesztekben jó alacsony pontszámokat fog kapni a grafika meg a hangok miatt, szóval szerintem egy jó ötletet elbaltáznak a készítők.
...persze ettől még lehet, hogy sok kellemes percet fog szerezni az emebreknek.... -
Athlon64 #9 Ha én zúzni akarok, meg száguldozni akkor GTA Sanandreas és FlatOut!
De ez a game is a nagy kedvenceim közé fog kerülni mert a képek alapján nagyon királynak tűnik! -
Akuma #8 PC-re nincs Burnout, legfeljebb Flatout -
Derapo #7 Van már ilyen az a címe,hogy Burnout. -
DKm #6 Szupi kis játék!:) -
Cat 02 #5 régen volt egy ilyen 2d-seben :D:D:D első autó trabi utána warburg :D:D:D -
#4 emelett az EA elhúzhat a "nidforszpitjével"
már alig várom(y) -
Runo #3 Már várom egy ideje... -
Lousy Bastard #2 Stunts retro, géppuskákkal -
kow83 #1 Überalles gém lesz.
http://www.computerandvideogames.com/screenshots_library/dir_302/vortal_pic_151004.jpg