612
SG: Székesfehérvár Connection
  • shad0w
    akkor lehet szerencsétek van a rendszergazdával :P általában nem szaroznak oldalak tiltásával, szűrik a p2p-t aztán kész :D
  • akyyy
    amugy a nyilt tracerek mennek torrenten, + egy két kisebb oldal, csak ott ugye pici a sebesség. de legalább megy. :D
  • shad0w
    attól, h bent van a kábel a szobában, még nem jelenti, h van jel is :P nálunk legalábbis anno külön kellett kérni, h aktiválják, vagy akár a saját nevünkre is köttethettünk egy külön előfizetést, amihez így a sulinak/kolinak kb semmi köze nem volt. bár ez nem fehérváron történt :)

amúgy gondolom vagy upc vagy digi :P
  • akyyy
    milyen kábel tv lehet a koliba? kéne egy csatornakiosztás mert a tuner nem talál semmit :D
  • akyyy
    hát jah :( de mingyá felnézek b épületbe
  • Bandi 18
    Volt valami frissítés a hétvégén. Én még nem vettem észre mert nagyon nem használom.

Az úgy elég szar ha nincs a szobában senki, nincs kivel dumálni meg inni :P. Mi tegnap voltunk a régi kolinkban kicsit nosztalgiázni :D Jól sikerült hehe
  • akyyy
    az majd pénteken vagy szombaton. de inkább és kéne ide :D
    eddig velencén voltunk.

most meg mindenki elment, alig maradtunk. konkrétan a 3 fős szobából én maradtam egyedül :D de legalább van n etem nem kell kimenni a portához. tv-t kéne még csinálni, de sajna a kábel vége el volt szakadva mi lett az sg-vel hogy össze vissza vannak a szmájlik?
  • Bandi 18
    És hogy tetszik eddig a város? Volt már kocsmatúra ? :D
  • akyyy
    amugy basszus, több százmitomén mennyi egyetem közül pont ide fog járni ovodás kori haverom :DDDDD ilyen kicsi világot gecc xDDDDDDD
  • akyyy
    itt vagyok jeje
  • HiPPoNaX
    True :D
  • Bandi 18
    Így van :D
  • Kmarha
    nem a világ kicsi, hanem az SZGTI nagy! :)
  • HiPPoNaX
    Akkor bizony kicsi a vilag (vagy ez a topic), en ugyanis meg mindig ott tanulok :D
  • Bandi 18
    De igen. Vagyis az SZGTI-ben tanultam Fehérváron, a NIK-en ami már OE :D
  • HiPPoNaX
    Egeszen veletlenul nem Kandos vagy? :]
  • akyyy
    én azt hittem egyből a porta melleti szoba lesz az:| lépcsőzést én nem bánnám, itthon is lépcsőzök a harmadikig :D
  • Bandi 18
    Hehe én is izgatott voltam amikor először jöttem Fehérvárra, és nagyon megszerettem :D
  • Adaaam
    Nem úgy értettem, a porta a bejárat után van balra egy kis elkülönített részen és attól előre kb 3-4 méterre ágazik el a folyosó. Na itt kell jobbra menni, szal nem olyan vészes. Legalább nem kell cipelned lépcsőkön a cuccokat :)
  • akyyy
    de szar:D akkor cserélni kell középre :D
  • Adaaam
    "Zuhanyzó valószínű hogy szobánként van" Zuhanyzó szobánként lehet, de wc biztos hogy csak szintenként van. Nem kell majd lépcsőznöd, mert földszinti szobát kaptál, a szobaszámban az első szám azt jelöli hogy hanyadikon van. Ez a szoba ha jól emlékszek akkor a porta után közvetlenül jobbra van.
  • akyyy
    jaja
  • Bandi 18
    Holnap jössz? :D
  • akyyy
    wiiiiiiiii
  • akyyy
    nem én döntöm el.za elskő beköltöző a szoba nemi identitását dönti el, ami fogalmam sincs micsoda, gondolom az, hogy csajt lehet -e bevinni:D
  • wander01
    remélem annyi eszed volt hogy valami jó csajt akassz szobatársnak! :D
  • akyyy
    pénteken. azt nemtudom mikor mert családdal megyek. aztán ők hazamennek én meg maradok már felvettem 2 csoporttársal a kapcsolatot, egyikük a szobatársa m:D
  • wander01
    ahova nem irták oda ott épület sincs! :DD na de mikor érkezel??
  • akyyy
    mikró van ittzhon, az elfér a szobába, már attól függ milyen szoba. Nincs véletlenül kép róla valakinek?:P
    Zuhanyzó nem hiszem, hogy ne lenne, csak szintenként, mert akkor nem irták volna oda. ha ugy lenne ahogy irnéd, hogy szintenként, tehát ahovanem irták oda, ott nincs zuhanyzó?:)
  • Adaaam
    Ágyhuzatot, takaróhuzatot vigyél. Hűtő van, mikró a konyhában van, ez ha jól emlékszek mindkét épületrészben az első emeleten van. Zuhanyzó valószínű hogy szobánként van, nekünk a B épületben 2 szobára jutott egy. Tv nincs, van viszont tv kábel, de ez is szobánként változik, hol van hol nincs :) Net van, kábelt is adnak hozzá csak kérni kell a portán, itt lehet még kis lámpát is. Porszívót, felmosót is lehet személyi ellenében kölcsön kérni. Kisbolt 1 perc a kolitól, viszont elég drága (pékárut venni jó). Tesco 10-15 pec, érdemesebb itt bevásárolni. Konzervet én nem ettem, viszont sok zacskós leveset :) a knorrt tudom ajánlani, sokkal jobb mint a tescós, igaz 3x drágább 170 ft körül. Ehhez tudom ajánlani a vízforralót, elég hasznos kávé, tea készítéséhez is.
  • wander01
    sztem külön mint EMELETENKÉNT külön :DDD majd a reggeli ko-ed kávé-cigi-budinülve, az lesz ám felejthetetlen :D mikor érkezel?
  • akyyy
    pedig a szobaleirásba azt irja van külön zuhanyzó. direkt azért választottuk azt. AKKOR az kamu?
  • Bandi 18
    Ja és külön zuhanyzóra meg budira ne nagyon számíts :). Mehetsz együtt rotyogtatni a többiekkel :D.
  • Bandi 18
    Hozzál konzervet sokat :) meg pár napra főtt kaját. Plusz amit az előttem szóló leírt :)
  • akyyy
    úgy tervezem 3 hetente járok majd haza.
  • wander01
    ne bonyolitsd sztem, romlandót semmiképp ne vigyél, legalábbis az első héten amikor még felméred a terepet, ki tudja hányadán állnak a hütővel (lehet wertheim-záras mikroedényre lesz szükség), ruhát vigyél, ágyhuzatot, egy karton ásványviz simán beszerezhető itt is, meg esetleg laptop ha van. ennyi. aztán ami hiányzik majd utána tudod pótolni. te ilyen hétvégén-hazajárós leszel? :)
  • akyyy
    Kéne egy kis segítség.
    A012-es szoba lett az enyém.

Mit érdemes vinni? Mi van a szobába ( wc, zuhanyzó, tv, net, hűtő, konyha, stb stb stb....)

szóval hogy mit vigyünk? ágyhuzat, romlandó kaja, hűtőbe való cuccok, mikró. :D most jött meg postai levl, de semmi ilyet nem írnak bene, abban biztunk hogy leirják.
  • shad0w
    tökéletesen igazad van. ha másról nem is, legalább a buszpályaudvarról mindenképpen feltűnhetett volna, de nem is gondolkoztam el rajta. elnézést ha valakit ezzel megtévesztettem :)
  • Luna73
    A pláza nem is látszana mert ez elég régi kép!
  • wander01
    fuuu gusztustalan öreg trotty, borzasztóóóó :D

majd bandázunk nekem meg szervezhetsz jolfejlett csajokat akik a 28 éves palikra buknak XD a kecom meg ottvan 5 percre, jó csajért szoba kiadó XD