612
SG: Székesfehérvár Connection
  • akyyy
    jah, ez bejelentkezős vagy beülős megvárós? mert én mindig előre telefonon szóltam eddig, hogy mikor mennék, tud e fogadni.
  • wander01
    leülsz és mondod hogy "egyet a jobbikból" :D
  • akyyy
    :OO én fodrászom egy 500-as :D
    csak az a baj hogy megkérdezik milyen legyen, nemtudom mit mondjak :D majd amilyen fantáziát lát

miért nem vagy paso koncerten?
  • wander01
    olyan ezerhárom-ezeröt körül ha jol emlékszem (sanyibá szigoruan XD ) nálam midnig változik, hol megmosatom, hol rohanok stb... bár az enyém nem egy bekem frizura ^ ^
  • akyyy
    thx, majd elmegyek. mennyiért nyir?
  • wander01
    Én igazi oldschool fordrászhoz járok, nem ilyen divatos picsaszalonba :P a belessel szemben a Juhász Gyula közben, az országalmátol egy köpésre vissza a színház fele, ott egy echte retro fodrászszalon :)) occso és nekem megfelel, sztem akár még neked is :D

itten van bent a közben
  • akyyy
    fodrászt tudtok ajánlani? sajnos most csak szombaton tudtam hazajönni, ilyenkor már nincs a jó fodrászom , és ujabb 2 hétig-re mrá túl nagy a hajam:D pláne, hogy akkor is maradnom kell 22-én.
  • wander01
    na mit fogtál?
  • akyyy
    Valaki jöjjön és mentsen meg shemále-től a geokoleszból!!!:O
  • HiPPoNaX
    Konkret poker klubot nem tudok, de a Crash Cafeban szoktak pokerezni. En nem jatszom, szoval nem tudom megitelni, milyen szinten teszik :]
  • RumiTT
    Nem tud valaki póker klubbot itt Fehérváron? Blöff nem érdekel, meg hasonló helyek se.
    Cash game érdekelne főleg.
    Olyat keresnék ahol Max BI 5000, vagy hasonló kisebb asztalos helyek.
    Holocsi tanár úr csinált régebben kodo cafénál pókert. De ő SNGt nyomatott,nem tudom azóta mi lett vele, csak h ott lenn már nincs póker.
  • akyyy
    nem, ezek már a tanszékek:D
  • wander01
    zajlik a koleszos élet? :D
  • akyyy
    ábraháámnak....Ábrahámnak. NEGYVEN fia vóóót
  • wander01
    vagy a menü a lovagiban a kigyo utcával szemben a várköruton. az is jó szokott lenni, anyám oda jár kajálni a biroságról...
  • HiPPoNaX
    Spagetti haz peldaul, a Kegl Gyorgy utcaban.
  • akyyy
    tud valaki olyan éttermet ahol adnak valami levest meg másodikat, lehetőleg ehetőt?:D sajnos nagyon megfáztam, semmi energiám sincs:(
  • akyyy
    csak megfog. de még van. amugy rtlt is befogtam , picit zajos a kép, de tökéletesen megfelel a célnak.

inkább a koli vezetése mondjon le, ha már van kábel tv, csak nincs megosztva a szobákra. legalább aki kéri, bedugják, gondolom a vezeték el van odáig vezetve. és akkor nem csak ez a 3-5 csatorna lenne
  • HiPPoNaX
    A hagyomanyos analog foldi musorszoras meg fog szunni, szoval en vennek inkabb egy dvb-t tunert, 10 rongy alatt is beszerezhetoek mar. Jonne vele ingyen az m1, m2, rtlklub, tv2, duna, duna2 es az euronews.
  • akyyy
    Szerinted majd a koliba behozok egy méregdrága antennát? Nem HD tv-t akarok nézni, hanem szimpla m1-et, azt mindenhol lehet fogni antenna nélkül is szinte (kivéve az utolsó faluba).
  • Bandi 18
    Digitális adást dekóderrel és antennával szerintem mindenhol lehet fogni. mindigtv.hu itt van infó róla.

Plusz minden tv oldalán van online visszanézési lehetőség.
    Film=torrent.
  • akyyy
    FEHÉRVÁRON antennával milyen csatornákat lehet fogni, és hol? :D
  • wander01
    na mivan mikor indul az oskola? vagy megy már? :) milyen a kolesz?
  • Kmarha
    Kalóz Tanyát szerettük. De csak vastag tészta kedvelőknek ajánlom. Nagyon nagyon olcsó, gyors, bár néha sikerül elbaszniuk.

Szokott akció lenni néha napján. 21-es a kedvencem fokhagymás, tejfölös.. jól szoktam lakni.
  • akyyy
  • lee86
    Tóvárosi pizzéria egész jó benyomást tett rám legutóbb, olcsó is (a nem túlcifrázott pizzák 990 pezóba kerülnek), finom is, és van valamilyen pontgyűjtő-kupongyűjtő rendszer, amit egy idő után beválthatsz egy ingyen pizzáért cserébe.
  • Bandi 18
    Éjjel-nappali pizzériával itt még nem nagyon találkoztam
  • akyyy
    kipróbáltam, nem tetszik. másfél ora mire kihozza, meg a pizza sincs 30 centi. érdekes, barcikán otthon a 28 centis nagyobb

meg csak olyat leltem ami éjfélig szállit.
  • Bandi 18
    Kalóztanya the best :).
  • HiPPoNaX
    nem csak pizzeriak, de azt is talalsz boven :]
  • akyyy
    pizzériákat honlappal, köszi:D

olyat ami 22 után is lehet rendelni szombaton, meg vasárnap is nyitva van:D
  • akyyy
    nem sajnálom, megvan rá az okon, ami nem publikus, bocs.
  • Kmarha
    sajnálhatod, pedig el van láttva jó kocsmákkal. Kis és Nagyvadász alap. Aztán Ibolya1-2-öt összevonták, piszok jó hely lett. Acél, Steffi, Pinceborozó alap. Matyi, Zöldcicus, Malom, Sport, HB, Joe meglátogatható. És még van vagy egy tucat :D
  • akyyy
    kisvadászba járunk néha. de én amugyse vagyok kocsmás.

most még nincs tanulni való, szombaton évnyitó ezért hazamenni se tudok, nem érdemes, majd jövöhét végén.
  • wander01
    bandee igazad lehet :D amugy ja, kb albabár, ott tuctuc sok luvnyával. aztán a kodós bulik szoktak még jók lenni, én még olyanon nem voltam. meg még majd rákérdezek a bulizos spanoknál :) albabárhoz rossz emlékek füznek mert egyszer olyan tajtrészegre ittam magam spanommal hogy majdnem felszedett egy vemhes bálna... hálistennek a kihunyo értelmem utolso szikrájával ráhívtam a greenpeace-t és visszarugdalták a tengerbe -.-

amugymeg tessék tanulni, nem bulizni :DD akky, majd szólj mikor toljunk el egy viccescigit vhol a környéken :D
  • Adaaam
    kodó café - itt főleg hétfőn van jó buli, west - 100 méterre van a kolitól, szerdán és hétvégén van élet benne
  • Bandi 18
    Most az sg felét elvesztetted :D Fősulisok kocsmába járnak, abból tudok ajánlani pár jótXD
  • akyyy
    albabár az jó hely? vagy melyik a legnagyobb disco ahol sok a csaj meg igényes a hely, (pénz nem száit ha kurvadrága)
    ahol mindig megy a tüctüc zene , bárány, stb... nem rap!
  • wander01
    igazi tábori feeling lesz :D
  • akyyy
    megkérdeztem nincs kábel tv. legalább is akolibiztos nem tud róla, meg nem ért hozzá... ZOMG:O vagy nettv, vagy antenna:D amitotthon hagytam:D meg azt se tudom hogy itt milyen frekvencián mik jönnek be:|