Önvédelem
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Erre jó szemléltetési példa Bud Spencer "kétkézzel fejet oldalról tenyérrel ütés, viszhangzó csapáshang kíséretében" technikája :D:D:D
Mikor engem kiraboltak teli villamoson, akkor sem csinált senki semmit.
Valahol sajnos meg is értem, örül az ember, ha nem õt szúrják ki ezek a barna huszárok.
Már annyira nagy a pofájuk, hogy felháborodnak, ha valakit nem rabolhatnak ki.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
én legalábbis így reagálnék egy ilyen helyzetre...
don't give a fuck
---Ami nem öl meg az megerõssít!---
bye
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
szerintem ez éppen elég
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
don't give a fuck
És a pénztárca is zsebben van.
szerintem
és kéziztem(5év) ráadásul beállósként ami eléggé futós pozicció!
Gaba323
2. 12éves gyereknek talán van annyi esze,hogy ha téglát visz,akkor eldobja
:DDDDDDDDDDDDDDD
don't give a fuck
Gaba323
don't give a fuck
Gaba323
biztos láttátok a tvben még régebben hogy egy kisgyereket szamurájkéssel leszúrtak a buszon.. azt a barátja fogta le a sebet.
don't give a fuck
don't give a fuck
Gaba323
Odaülsz a papa mellé és lenyomsz neki valami dumát mintha az unokája lennél:P
V9ykn8_TZL0
don't give a fuck
tömegben nem fog a két gyökér nekedesni, pláne nem, ha ilyen pitiáner zsebtolvaj suttyók...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Biztos ti is láttatok már olyat, hogy egy idõsebb, kiszolgáltatottabb emberke áll például a buszmegállóban, odamegy egy kb 50 éves cigány nõ és elkezdi tapogatni, kutatni a zsebeiben... Ilyenkor általában az emberek nem akarnak, vagy méginkább nem mernek segíteni, közbeavatkozni. Egyszer kb 20an álldogáltunk buszra várva és akor is odatolta a pofáját egy ilyen... Mindenki csak nézte, hogy nyúlná le a papától a cuccait a nõ. Amúgy is szar napom volt, meg nem is vagyok egy kisdarab gondoltam mostmár igazán odamegyek h mégis hogy a picsába képzeli ezt. Mikor feltûnt neki, h miért is indulok én el feléje mérges pofával még neki állt feljebb h mit akarok én tõle, várjam máshol a buszt, és rögtön üvöltött is át az út másik oldalán álló két nagydarab cigánynak... Na akkor láttam, hogy ez így talán mégsem volt olyan jó ötlet és szerencsémre vissza tudtam húzódni a tömegbe, így nem lett komolyabb következménye a dolognak (legalábbis rám nézve, mert a papától tutira lenyúltak jópár dolgot...)
Szal ezután gondolkodtam el rajta, hogy végülis mennyi értelme lenne az önvédelemnek, hiszen tutira úgy támadnak hogy õk legyenek túlerõben, és akkor aztán védheted magad...
don't give a fuck
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
HA kissebségi támad meg jobb ha inkább elfutsz mert ha megvéded magad BIZTOS hogy te leszel a rasszista geci és te ellened indítanak eljárást + a tvben is bemondják hogy xy egy rasszista és közutálatnak fogsz örvendeni az országban.
Magyarország 2005. no comment
Your suffers will be legendary even in hell!
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
mivel a vipera pl tiltott az országban, na agyjál már ilyen tanácsokat...
pl kocsmában mindig van hamutartó/korsó/szék...
késõbb meg mindenki azt mond amit akar!