478
Önvédelem
  • mrzed001
    Nem kell bemenni a gettóba, a gettó házhoz jön :pp

Ha 15-ből egy sem futott el egy fegyver (éles is lehet, elsőre azt meg nem mondják ránézésre, hogy gáz, vagy flóbert) láttán, akkor Arni sem lepné meg különösebben őket :)

Ráadásul ő is csak 2 lábon jár, amit nagyon megtanultak kirugni :)
  • haxoror
    Miért akarna egy jóérzésű ember bemenni a gettóba?

A 15 cigányból 14 egy pillanat alatt elfutna ahogy meghalják a törő csontok meg szakadó inak hangját
  • mrzed001
    Szted 15 cigó nem kötne bele ? Már csak a kivagyiság miatt is ?
    Hogy is van az a vicc:
    Mi volt a Terminátor veszte 2000-ben magyarországon ?
    Besétált a gettóba félig lemált arccal (testtel), mire egy cigányasszony így kiáltott:
    - Né'má Gazsi, meeeennnnyi szinesfém
    :))))
  • haxoror
    Ja ad önbizalmat és látványos is :)
    Szerinted ki kötne bele egy ilyen srácba?
  • mrzed001
    Sokkoló tudtommal még tilos, rotit meg nem szívesen látnák a melóhelyen :)))
  • haxoror
    Elkezdem dobálni hamutartókkal meg bárszékekkel hogy ne tudjon a közelembe jönni! :D

Nemtom valszeg megpróbálnám elkapni a lábát bár nagy esélyel ő győzne :)
  • haxoror
    rottweiler :)
  • Gaba9
    üdv megint .. olvasva tovább a témát egy megoldás lenne : bekell vezetni magyarországon a halálbüntetést és jóval jobb személyvédelmet kellene biztositani az utcákon meg mindenhol /tudom h soha nemlesz igy :(/ de a rendörségnek!! a polgáröröknek kellene megvédeni az embereket .. és összetartás kellene még .. de ez mind elérhetetlen sajnos szal beis fogom :)
  • Cat #111
    elektromos sokkoló :)
  • mrzed001
    Igen, ajálgatták haverok, de valami olyasmi nincs, amivel esetleg egy felém tartó cigóbandát is "le tudnék beszélni" a további támadó szándékról?
    A gázpisztoly mint láthattuk nemrég már nem élég, flóbertért megb.sznak, valami más ?
  • Adi
    vipera!;)
  • mrzed001
    Az megvéd, vagy csak (ön)veszélyes önbizalommal lát el :)
    De most komolyan, jött ki valami új önvédelmi megoldás/termék/eszköz valami ?
  • haxoror
    "Mit érdemes még venni?"

Bérletet a konditerembe :)
  • haxoror
    A legbiztonságosabb hogy elfutsz :)

Ha nem tudsz vagy nem akarsz elfutni akkor viszont a késre kell menni, nem számít hogy közben megvágod magad (még mindig jobb mintha a nyakadba szúrná) a lényeg hogy elkapd azt a kezét amelyikben a kés van, ha te vagy az erősebb akkor innentől azt csinálsz vele amit akarsz.

Ha el tudod venni a kését akkor el fog menekülni.
  • Adi
    Amúgy te nem pankrátor voltál előző életedbe?!:D
  • Adi
    És ha ilyen kis Ong-Bak figurával akadsz össze? Mint a kis ázsiai?!
  • haxoror
    Nem arról beszélek hogy egy verekedést hogyan lehet biztosan megnyerni, asszem én az aikidora szavaznék már csak Steven Segal filmjei miatt is :D

Simán utcai verekedésnél szerintem az erő az egyetlen ami fontos, nem is ütni kell a másikat hanem elkapni, felemelni, jól megrázni ill körbecsapkodni vele aztán odabaszni a falhoz, a hatás garantált :)
  • mrzed001
    Visszaolvastam, és összegezve akkor egy önvédelmi megoldás lehetséges, ha csoportosan közlekedsz haverokkal (min. 10), kés, gázspray, gázpisztoly oldalt, 5-10 éve keményen kungfuztok és gyúrtok (minimum a kétajtós szekrény méret), és ezek mellett nem baj, ha gyors és távfutó bajnokok is vagytok, hátha az előzőek nem elegek.
    Ezt persze viccnek szántam, de nem az. Ez pedig siralmas.

Mindegy, hol lehet beszerezni önvédelmi cuccokat olcsón: gázspray, gázpisztoly, FA testápoló ilyesmi (Pest)
    Mit érdemes még venni?
  • Adi
    És ha az veszi elő aki támad?!
  • Adi
    Hát nem tudom.. én szoktam verekedni nagy darab kokszosokal és kis izmos csávókkal. Hát mit mondjak.. Nagy darab kokszosok általába sokkal lassabbak, és kiba hamar fáradnak. Szóval nem kell rohamokra felkészülnöm. Miközbe kis mit ugrász megindul aztán olyan mintha már elfáradt volna aztán hirtelen jönnek a ciklusok!:D
    Király!
    Mondjuk tény, h élesbe a nagy darab kokszost nem tudod ügye úgy kifárasztani mint a "körbe". Pl.: discoba elkap egy olyan... hááátt... nem lennék annak a helyébe akit elkapnak!
  • Adi
    LOL!
    BTW láttam múltkor egy jót:
    ülök az orvosi rendelőbe, már várakozok kb. 2 órája. Halál unalom, köhögés, tüszögés ilyenkor gondolkodik az ember, h holnap milyen gyógyszer után is kell majd nyúlni, v. már most kérje az orvostól. Na mindegy nem ez a lényeg. Szopom a faszt ott.
    Egyszer csak bejön egy szemüveges pali, felteszi a kérdést ki az utolsó: mondja vki ő!
    2-5percel késöbb megfogja magát bekopog és bemegy az orvoshoz!

Kint egy nő felháborodva mondja, h képzeli ez a paraszt stb..(már elötte is bevolt pörögve). Amúgy egy ilyen jó súlyban lévő nőt képzeljetek el!
    Jön ki a pali: hirtelen neki ugrik a nő, h mi a faszt képzel magáról, és elkezdi ütni és rugdalni a csávót!
    Csávón 1 percig a döbbenet!
    Egyszer csak add egy akkora pofont a nőnek, h az padlót fogot!
    Aztán elment a pali, aztán a nő is. Az hívta a férjét vagy kit és jött a nő és kiabált az öregnénikkel, h milyen emberek! Hát én csak nézztem!
    Gondoltam magamba fasznak kell pattogni!
    Semmi se történt, h a csávó 30 mp-t töltött bent!
  • haxoror
    A kés hülyeség ráadásul ahogy előveszed rögtön a cigók is előkapják, náluk MINDIG van kés, ha olyan szerencsétlenül ütöd meg a támadód hogy meghal abból ki lehet még hozni az önvédelmet de ha leszúrod akkor neked is véged pláne ha te vetted elő a kést először, eljárás, priusz, kirúgás iskolából/munkahelyről stb még az is lehet hogy lesittelnek.

Ja és nincs elrettentő ereje mert senki se azt nézi hogy kés van nálad hanem azt hogy tudnád-e használni, pl egy 50 kilós ember késsel inkább nevetséges mint félelmetes.
  • Adi
    Van abba is amit te mondasz! De én pl.: gyúrtam és igaz kicsit (magamhoz képest) felfujodtam igaz nem szedtem semmit!
    Sőt ha gyúrsz tudod mi az a Cell max és képzeld el nem bírta még azt se veszém. Hát így kezdjek elkokszolni, h méh a CM-et se bírja a vesém!
    Mondjuk amikor szedtem 4-5 kg rám ugrott!
  • Adi
    És mi a véleményetek a késről?!
    Oldalt a zsebbe hordva: normál ember azt hiszi toll, akik lopni akarnak vágják, h kés!
    Most persze lehet tovább haladni, mivan ha megtámadnak akkor is ő előveszi a kését te előveszed és indul a szurkálás.
    Vagy már alapból előveszed és szúrsz??
    Vagy ha többen vannak egyértelmű, h késhez nyúlsz... de ha többen vannak pl.: 3-4 akkor nagy a valószinűsége, h egyik lefog hátulról, mondjuk ez kiküszöbölhető ha falhoz állt mint egy beszorított vad. Tehát innét már csak "előre" kell koncentrálni!
  • haxoror
    Úristen ezt a fogalmazást :D
    Sorry hétfő reggel van
  • haxoror
    Akkor inkább így: ha az a cél hogy ne támadjanak meg akkor a kungfu semmit sem és mivel a támadó nem tudja hogy tudsz kungfuzni így nem is rettenti el a tudásod.

Szerintem egyszerűbb gyúrni, nem tart annyi ideig mint igazán megtanulni kungfuzni, eleve meg se támadnak mert mivel látni hogy erős vagy ha meg mégis neked jönnek akkor fogod az egyiket és addig csapkodod a falhoz amíg hangok jönnek belőle, minél brutálisabban csinálod annál hamarabb fut el a többi.
    Mondjuk egy aikidos vagy bármi más hozzáértő már problémás lehet de az utcai támadókra egyáltalán nem jellemző hogy képzettek lennének és többnyire még csak nem is erősek csak sokan vannak.
  • Adi
    LOL!
    TE vagy a lol!
    20 emberből kb. 2 ha megmozdul!
    Jelen esetbe 1 volt aki írta a történetett!
    De reálisan látta a világot, ki a fasz akar kórházba kerülni 3-4 hétre(jó esetbe) ha arébb is állhat és becsukhatja a szemét!
  • Cat #92
    meg csomo olyan tényező, hogy van-e táska a kezedben, van e hátizsák rajtad, milyen cipőben vagy, milyen kabátod van (télikabátban nehézkes minden mozdulat)
    a támado mindig előnyben lesz, mert egyrészt ő pszihikailag erre van felkészülve, másrészt ugye ő üt először.
    Te max. reflexből vagy ösztönösen csinálhatsz valamit (pl. magad elé kapod a kezed), és hogy ez ne kapálodzás legyen ahhoz valóban minimum egy évtized gyakorlata kell.
  • bens
    "kungfuzol 10 évet. összeakadsz 3 rosszarcal és szétcsapod a fejüket. Ennyi"

hát... inkább 20-25-öt mondanék. de k..vára nem az a lényeg, h kungfuzol e v nem. hanem az, hogy mennyit bunyóztál már élesben. a többi nem igazán számít.
  • Alexease
    Atlagos hetvege, keso delelott (11 ora). Keleti pu., 7-es buszmegalo. Vartuk a buszt. Megjott. X az ajto mellet varta hogy leszaljanak, Y leugrott, felrelokott mindenkit jo nagy arca volt. X beszolt, hogy udvariasabban, Y elkuldte annyaba. X szintugy:) Y tavozott 3 lepest - elvileg ennyi volt - aztan visszafordult es otszor (5!) pofan lotte gazpisztojjal! Persze mar az elso lovesnel semmi nem maradt az ember arcabol, mert azonnal lekokszolt rola a bor - valszeg a szeme is - de Y meg a foldon fekve is lotte...

Felszalltunk, elore tolakodtunk hogy kapjunk levegot, elindultunk es tavoztunk a Blaha fele...

Persze ez nem altalanos szerencsere. De nem art tudni, hogy ma mar egy "balhe" nem nehany pofonbol es rugdosodasbol all mint regen. Aki igazan balhes es veszelyes, akit nem lehet megdumalni, vagy akitol nem lehet eliszkolni, annak tuti van bazinagy kese, viperaja, sokkoloja, vagy mar interneten is legalisan kaphato bamilyen fegyvere.
  • Lynx_TWL
    :DDD
  • Goth
    "A kungfu meg a többi keleti szarság semmit sem ér"

Ha ez így lenne , nem lenne hosszú sora az elégedett tandíjfizetőknek ^^
    Igaz. kungfuzol 3 évet. asszed tudsz valamit. aztán összeakadsz 3 rosszarccal és szétcsapják a fejed, ez így megy.
    De: kungfuzol 10 évet. összeakadsz 3 rosszarcal és szétcsapod a fejüket. Ennyi.
  • Goth
    Juteszembe.
    Múltkor zsiga negyvennel repeszt el a házelőtt, bömböl a kocsiban:
    jaranyesőőő a családomra hjaj!
    Elhúznak egy csaj mellett akin iskolatáska, megye egyedül hazafelé. erre visszatolatnak, kiszáll a 4 cigó a kocsiból, szólnak a csajnak hogy szálljon be velük. Az persze tiltakozott. A cigányoknak szerencséjére jó kedvük volt, csajba belerugtak egy párat aszt megúszta annyival.
  • haxoror
    A kungfu meg a többi keleti szarság semmit sem ér mert te ugyan tudod hogy tudsz hadonászni de az öt cigo aki kinéz magának nem tudja viszont ha nagydarab vagy és nem buzis cuccokban mászkálsz akkor szinte biztos hogy békénhagynak.
    A legjobb önvédelem ha eleve meg se támadnak mert nem tűnsz könnyű zsákmánynak.
  • Police88
    ez viccnek is rossz....
  • haxoror
    Ez a sztori elég hihetetlen
  • Goth
    Az!
    Ezért kell kibiztosított stukkerrel a kézben járni. Minden saroknál kihajolsz, 2 cigó a túloldalon, dirrdurr :DD
  • Goth
    !! 4 ;DDDDDDDDDDDDD
    ez alapján is szakosodnak... egen...
  • bens
    sztem a fegyver arra jó, hogy megnyugtatsd magad. egy átlagos utcai szituban nincs időd elővenni egy gázpisztolyt, kibiztosítani... de nem csak azt, hanem nagyjából semmit. mert ugye nem tudhatod, hogy aki jön feléd, annak mi a szándéka, csak ha már közvetlen közel van. akkor meg vagy le tudod ütni, vagy nem.
  • bens
    na ez elég nagy tévedés. karatéval, meg kungfuval nem sokra mész utcán, hacsak nem csinálod vagy 20 éve folyamatosan. ellenben a judo igen hatékony tud lenni, mert az utcán többnyire mindig földharc van, a judo meg pont az. ezen kívül, jó még utcára a thaibox, full-kickbox, box, bírkózás... ilyenek.