478
Önvédelem
-
#239 mindig van kiút!
lehet hogy azt tettem volna hogy örjöngve az egyik fegyvertelen cigó felé rohantam volna azt mint valami pankrátor így nekirohantam volna, hogy csináljak magamnak szabad utat...
vagy hasonlót... -
haxoror #238 Látom levetted a lényeget... -
#237 hát megpróbálom kinyitni, pl:
kést vagy akármilyen eszközt előveszek és kifeszítem a hátizsákból az ernyőt...
vagy valamit :P -
haxoror #236 Ez a helyzet olyan mint amikor kiugrasz a repülőgépből és zuhanás közben kiderül hogy nem nyílik az ernyő.
Na most mit fogsz csinálni?
Vannak helyzetek amikor már semmit sem lehet tenni hogy az ember elkerülhesse a bajt, persze utólag lehet okoskodni hogy a srác megúszhatta volna az egészet ha számol a realitásokkal és inkább otthon marad ahelyett hogy zavart színképű környéken mászkál éjszaka bla bla bla...
(megjegyzem elvileg meg lehetne oldani hogy éjszaka is biztonságosak legyenek az utcák, a megoldást is mindenki ismeri...)
Szomorú hogy mára idáig fajult a világ és a közelebbi jövőben még csak az esélyét sem látni hogy bármi is változni fog :( -
#235 lehetséges, de a lövöldözés akkor se észszerű, de ki gondolokozik ilyenkor észszerűen?
érdekes helyzet...
én nem is tudom mit csináltam volna...
tényleg patt helyzet -
#234 hát akkor mit csinálaz ha elindul feléd egy 15 tagból álló banda,hogy szétverje a fejed?
megbeszéled velük hogy nebántsanak vagy mi?
voltál már hasonló helyzetben? -
#233 És véletlenül se hordjon magassarkút/holdjárót :p -
#232 megoldás: csak olyan csajt szedjél fel, aki legalább olyan gyorsan fut, mint te ß ) -
#231 Inkább elfutsz, hogy őt kapják el.
Na hagyjuk, ezt már egyébb dilettánsokkal kitárgyaltam, szóval lépj tovább! -
#230 akkor sem kezdek el lövöldözni, ha ott a barátnőm... de tök mindegy. -
#229 Olvasgassátok a Tomcates topic-ot, ott elég alaposan kitárgyaltuk a témát.
Egyébként a barátnője felé ment, tehát ha fut, akkor a csajszit kapják el. Ennyi. A hülyeségeket/félinformációkat meg máshova, előbb talán olvassátok el rendesen, hogy mi is történt !! -
#228 kamu...
amúgy gázpityura nem kell engedély... -
#227 passz
talán már eleve ellenállhatatlan vágyat érzett hogy lelőjjön egy cigót, amúgy meg írta hogy amikor észbe kapott addigra már mögötte is álltak, szal nem tudott volna nagy elfutni... -
#226 Nem derül ki a cikkből, de gázpisztollyal lőtt a cigókra, tehát azok nem haltak meg, csak kissebb sérüléseket szenvedtek.
Bensel egyetértek, nem tudom minek képzelte magét hogy 1 tárral megfékez egy ilyen cigánybandát. A nyugati aluljáró ráadásul elég tágas, simán el tudott volna futni... -
#225 jah, én se haboztam volna túl sokat :)
valahogy nem az aggasztott volna hogy lelőjjek egy cigót hanem a következményeitől, zsaruk--- börtön... áhh akkor már inkább nem -
#224 Hát ha engem kérdezel, én még a tíz lövés után is húzkodtam volna a ravaszt. :D
Ugyan már. Jön feléd egy 15 fős bracs, tisztán és világosan látszik, hogy mi fog történni, akár teszel valamit, akár nem. Van nálad egy fegyver. Na ugyan már, mit fogsz tenni...? És persze igazad van abban, hogy "ha egy kis eszed van", de egy embert mondj, akinek ilyen helyzetben van "egy kis esze" Van Damme-on kívül. :P -
laliking #223 lehet, de viszont elgondolkoztatott...
azt nem is csodálom hogy egy ilyen nem került bele a médiába, tut rögtön rájuk szált volna a kissebség :D -
#222 jó lehet h nem kamu, de ha valaki felé megindul 5 cigó, az nem kezd el gondolkodás nélkül lőni rájuk. hacsak nem valami háborús veterán, aki alig várja, h lelőhessen vkit...
meg ha 1 kis eszed van, nem lösz bele egy 15 fős cigánybandába egy olyan stukival, amibe max 10 löszer fér el... -
#221 -Mondom neked.. láttam egy vérző szemű csávót... jobb oldalán vérzet mint ez!
Aztán lehet, h tényleg ez volt, csak más a történet, érted!;) -
#220 bocs -
#219 sztem ez kamu -
#218 sztem ez kamu -
#217 LOL!
Kiváncsi lennék ez mikor történt, mert álltam vmelyik szombaton a bank elött(vártam ismeröseimet, h jöjjenek ki már) és jött ki egy halom rendőr köztük egy csávó akinek a jobb szeméből folyt a vér!
Sztem ő volt az!
Csak azt a banhoftól hozzták! -
#216 Gond nem lesz vele, vizilabdazni jartam 4 evet :) Ezzel a tervvel csak az a gond, hogy a heti 4 kondi melle hogy fogok berakni 2 uszast amellett, hogy erettsegire tanulok., hat majd meglatjuk.. -
#215 ja, a nyújtó gimnasztika érvényes ám gyúrás utánra is. sőt! -
#214 mint ahogy azt bens etás már megerősítette, az úszás JÓ! :)
arra vigyázz csak, hogy ne hűbelebalázs módjára, izomból, teljesítményre ússzál, inkább legyen amolyan örömpancsi, töltse be a lazítás funkcióját. váltogasd a különböző főbb úszásnemeket is (gyors, mell, hát), hogy az egész habtested át legyen gyömöszölve.
spárgába nem fogsz lemenni tőle meg gyorsabbat se fogsz ütni:) , de jól átmozgat, levezeti a merevséget, amit a gyúrás okozhat.
lubick után azért nem árt egy kevéske, 5-10 perces levezető, főleg nyújtógyakorlatokból álló gimnasztika. nem kell, hogy fájjon, elég csak feszüléshatárig. -
#213 sajna, az a baj hogyha az igazat mondod a cigányokról (hogy lopnak meg vernek) akkor te vagy a rasszista állat, ha meg cigánypárti vagy akkor meg hülyének néznek...
nem foglalok állást, nehogy büntipontot kapjak valamelyik cigányabb op-tól, de... hát inkább az előbbibe... -
haxoror #212 A legszarabb hogy ebben semmi új sincs
A majmokat ki lehet emelni a dzsungelből de a dzsungelt a majmokból soha... -
#211 ha ezt nekem írtad, akkor nem nagyon értem hogy mi közöm lenne hozzá, ha meg csak úgy betetted akkor: hát istenem, ezért kell tanulni önvédelmet, habár ilyen helyzetben nem lehet sajnos mit tenni, de ha pisztolyt nem is talán kardot előrántanék :D -
laliking #210 Nah ennyit a cikigről! -
#209 hát én most mentem előszőr
de eddig olyan volt, hogy kezdtük egy jó nehéz bemelegítéssel, aztán meg ilyen teknikákat vettünk, mivel én előszőr voltam ezért én nekem csak szúrkálnom kellett
de volt ilyen kűzdelem is amikor így kardozni lehetett, természetesen aki előszőr van annak még nem lehetett :)
de egész hangulatos, mert félév után van valamilyen vizsga és akkor kapsz valamilyen nevet (Pl: Atepusz, Asterix, stb)
nekem eddig tetszik -
#208 NEhogy elhidd!
A gladiátoroknak régen nem volt netük!:D:D -
#207 vá : ) az jó lehet... miket csináltok? -
#206 tudom, hogy nem tőlem kérdezted : ) de szerintem jó az úszás. -
#205 mondom kard :)
nem japán, nem kínai, nem tájváni
római :)
gladiátor suli -
#204 mma az ugyanaz mint a pride nem? Ilyen full contact + foldharc, olyanbol volt par gepen, bar van par k1-em is, es tervezem, hogy elkezdek a nyaron kick vagy thai boxolni, a thai szvsz jobb lenne de itt csak kickbox edzest talaltam.. na mindegy vegulis nem nagy a kulonbseg. En is gyurni jarok, de ha amellett jarnek uszni az lazitana valamit az izomzaton, hogy ne legyek annyira merev ha elkezdek jarni ? -
#203 mi a neve? kendo, iaido, battodo, kenjitsu... ? -
#202 én is vidéki vagyok, nyugi... : ) -
#201 azta gyerekek!
voltam ezen a kardos edzésen :D
hát ez kőkemény... de komolyan! Holnap olyan izomlázam lesz! -
#200 Jó, de tudod itt vidéken azok jönnek ide, akiket nem tűr meg más suli. Ha amerikába lennénk azt mondanám ez egy gettó suli...:))