Önvédelem
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként a barátnõje felé ment, tehát ha fut, akkor a csajszit kapják el. Ennyi. A hülyeségeket/félinformációkat meg máshova, elõbb talán olvassátok el rendesen, hogy mi is történt !! <#ejnye1>#ejnye1>
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
talán már eleve ellenállhatatlan vágyat érzett hogy lelõjjön egy cigót, amúgy meg írta hogy amikor észbe kapott addigra már mögötte is álltak, szal nem tudott volna nagy elfutni...
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Bensel egyetértek, nem tudom minek képzelte magét hogy 1 tárral megfékez egy ilyen cigánybandát. A nyugati aluljáró ráadásul elég tágas, simán el tudott volna futni...
valahogy nem az aggasztott volna hogy lelõjjek egy cigót hanem a következményeitõl, zsaruk--- börtön... áhh akkor már inkább nem
Ugyan már. Jön feléd egy 15 fõs bracs, tisztán és világosan látszik, hogy mi fog történni, akár teszel valamit, akár nem. Van nálad egy fegyver. Na ugyan már, mit fogsz tenni...? És persze igazad van abban, hogy "ha egy kis eszed van", de egy embert mondj, akinek ilyen helyzetben van "egy kis esze" Van Damme-on kívül. 😛
azt nem is csodálom hogy egy ilyen nem került bele a médiába, tut rögtön rájuk szált volna a kissebség 😄
... got nothin to share with you...
meg ha 1 kis eszed van, nem lösz bele egy 15 fõs cigánybandába egy olyan stukival, amibe max 10 löszer fér el...
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
Aztán lehet, h tényleg ez volt, csak más a történet, érted!😉
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Kiváncsi lennék ez mikor történt, mert álltam vmelyik szombaton a bank elött(vártam ismeröseimet, h jöjjenek ki már) és jött ki egy halom rendõr köztük egy csávó akinek a jobb szemébõl folyt a vér!
Sztem õ volt az!
Csak azt a banhoftól hozzták!
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
arra vigyázz csak, hogy ne hûbelebalázs módjára, izomból, teljesítményre ússzál, inkább legyen amolyan örömpancsi, töltse be a lazítás funkcióját. váltogasd a különbözõ fõbb úszásnemeket is (gyors, mell, hát), hogy az egész habtested át legyen gyömöszölve.
spárgába nem fogsz lemenni tõle meg gyorsabbat se fogsz ütni😊 , de jól átmozgat, levezeti a merevséget, amit a gyúrás okozhat.
lubick után azért nem árt egy kevéske, 5-10 perces levezetõ, fõleg nyújtógyakorlatokból álló gimnasztika. nem kell, hogy fájjon, elég csak feszüléshatárig.
korpa ellen zsírmalac
nem foglalok állást, nehogy büntipontot kapjak valamelyik cigányabb op-tól, de... hát inkább az elõbbibe...
A majmokat ki lehet emelni a dzsungelbõl de a dzsungelt a majmokból soha...
... got nothin to share with you...
de eddig olyan volt, hogy kezdtük egy jó nehéz bemelegítéssel, aztán meg ilyen teknikákat vettünk, mivel én elõszõr voltam ezért én nekem csak szúrkálnom kellett
de volt ilyen kûzdelem is amikor így kardozni lehetett, természetesen aki elõszõr van annak még nem lehetett 😊
de egész hangulatos, mert félév után van valamilyen vizsga és akkor kapsz valamilyen nevet (Pl: Atepusz, Asterix, stb)
nekem eddig tetszik
A gladiátoroknak régen nem volt netük!😄😄
nem japán, nem kínai, nem tájváni
római 😊
gladiátor suli
voltam ezen a kardos edzésen 😄
hát ez kõkemény... de komolyan! Holnap olyan izomlázam lesz!
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Szóval msot begyakorolsz egy két támadási formát de ha az utcán megtalálnak vaj mi kevés esélyed lesz összeszedni a gondolataidat h. most h. is volt meg mint volt.
Ösztönös reakcíok kellenek az utcán.
Divatcsapatok OLÉ!
Részemrõl inkább maradok judozásnál 😊
van egy fajtája a hátsó lábas taposónak, ami azért annyira nem necces.
én személy szerint 3 alapfajtáját ismerem ennek a rúgásnak:
- az oldalívût (amikor ráfordul a csípõd a rúgásra, a talpad kb derékszöget zár be az ellen térdével/combjával,fõleg a távolabb lévõ ellenfélhez ajánlott)
- az egyenesívût (amikor nem fordulsz rá, a talpad itt párhuzamos lenne az ellenfél combjával, ha melléraknád...aztán lehet, hogy sikerül is melléraknod, mert szerintem te erre a rúgásra gondoltál és ez valóban "csúszásveszélyes")
- és van egy harmadik válfaja a dolognak, amire én gondoltam lentebb: ezt csak hátsó lábbal lehet/érdemes kivitelezni, leírni pedig elég nehéz, mert a lábfejed itt kb 30-45 fokot zár be a célterülettel. a lecsúszás veszélye itt annyira nem fenyeget, már ha sikerült eltalálni a célt😊
na inkább elkaptam fatert lent az ebédlõben, a csíkos pizsamájában egy kis szemléltetés végett:
- oldalívû rúgás, nagy távolság esetén, lecsúszás nem jellemzõ kép1
- egyenesívû taposó, na itt van lecsúszásveszély kép2
- és amire én gondoltam, a hátsó lábas, akár belharcban is alkalmazhatókép3
remélem, jók a linkek
korpa ellen zsírmalac
ami még hatásos lehet, bár így írásban elég nehéz érzékeltetni, mire gondolok:
- a belharcban alkalmazható rúgások közül a sípcsontrúgás mellett van még egy, hátsó lábbal végrehajtott, térdre történõ taposórúgás, ami elég kellemetlen lehet, mert szembõl találja el a térdet, ergo pont arra akarja terelgetni, amerre nem hajlik (akkor is hatásos lehet, ha a combot találja el a térd közelében)
- a bokára történõ lábsöprés kézenfekvõ (ha belülrõl kifelé sepregetsz, akkor seggreülni ugyan valszeg nem fog, viszont 1-2 másodperces egyensúlyvesztés bejátszik, ráadásul elõre fog dõlni a tag -> lehet dolgozni a buciját felütésekkel, térddel...ha kívülrõl befelé takarítasz, akkor meg meg vagy tottyan a földön vagy ismét szimplán csak egyensúlyt veszt, ez utóbbi esetében viszont minden valószínûség szerint ki fog fordulni a srác, azaz vagy az oldalát fogja mutatni neked, vagy a hátát)
- egyszerû, de nagyszerû: taposs rá a lábfejére. ne csak lépj rá, hanem karajul gyalogolj bele. térdedet felrántod és mondjuk ha elsõsorban fájdalmat akarsz okozni és az ellen cipõje nem túl vastag ehhez, akkor sarokkal próbáld eltalálni, ha egyensúlyvesztést akarsz elõidézni, akkor teljes talppal adjál neki, és le se lépj a lábáról. közben - ha már megfogta a kezed, mert a kérdés végül is erre vonatkozott - kihasználhatod, hogy még nem engedte el és egy kis visszarángatással segíthetsz a gravitációnak.
- aki támadólag megfogja valakinek a karját, az mindenre számít, csak arra nem, hogy, hogy a befõtt visszapuszil. na ezt lesz a legnehezebb érzékeltetni így írásban: kívülrõl befelé ráfogsz te is a csuklójára/alkarjára, aztán ha szerencséd van és megfelelõ erõvel/technikával csináltad ezt (és a forma nem koncentrálja minden erejét a fogására), már le is pattant a keze a tiédrõl és már te fogod az övét. ha meg mégsem, már egálban is vagytok, ö fogja a te karod, te fogod az övét, lehet továbblépni:
-a kezeddel, amivel fogod a karját, kicsit felfele feszíted neki és megpróbálod kiegyenesíteni. ha ez összejött, a szabad kezed tenyerével lehet alulról felfele megsomni a könyökét - ugye arra az nem hajlik...(a kiegyenesítésre rásegíthetsz a szabad kezeddel is, aztán utána ütöd)
-ha már fogod a karját és a kettõtök között lévõ távolság még alkalmas rá, akár fel is húzhatod derékig a lábad, majd miközben magad felé rántod a támadót, erõteljesen kinyújtod, kvázi belerántod õt a saját rúgásodba (mondjuk ez már gyakorlást és jó távolságérzéket igényel, de ha egyszer megvan, akkor a rúgás betalálásának pillanatában összeadódik a rúgás és az ellen lendületének az ereje -> nagy valószínûséggel KO)
az az igazság, hogy egy ilyen szituban rengeteg a lehetõség, csak néhányat írtam le, ami így hirtelen a fejembe jutott (a kézráfogásos tekniknek pl van egy másik válfaja is, de ahhoz már végképp koki vagyok, hogy érzékletes formában le tudjam írni😊 )
megnézem már, mi van kaja
korpa ellen zsírmalac
nem a legtisztességesebb megoldások, de hatásosak... 😄 (a földön már mindegy mekkora vagy milyen karakterû)
Egyébként még amit ajánlani tudok az a teljes erõbõl mellkason ütés. Az akkora szünetet kelt az ellenfélben, hogy sok idõ van másra. (nem kap levegõt, jobb esetben a szíve is elgondolkozik -> hatásszünet)
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
ha meg nem tudsz bunyózni, akkor meg nem kell, h testépítõ legyen...
Kíváncsiságból és tényleg nem kötekedni akarok de úgy tûnik értesz a témához szal azt mondod hogy aki gyúr az szarul boxol ami igaz is (többnyire), de mit csinálsz ha a srác nem boxolni akar hanem egyszerûen lerushol, egy ütésre van idõd ami vagy bejön vagy nem aztán már kartávolságon belülre ér, elkapja a karod és ránt rajta egy kellemeset stb szal ebbõl hogy jönnél ki? <#fejvakaras>#fejvakaras>
az mma se rossz amúgy😊 érdekes módon ott elvérzettpár k1-es, amikor elõször próbálgatták arrafelé a szárnyaikat (papírforma volt, mert rendes kesztyû hiánya plusz földharc, ezek eléggé szokatlanok voltak nekik)
korpa ellen zsírmalac