Mai fiatalok...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egy szlovák rádió, hatalmas mixek mennek
bár lehet hogy tõlünk nyugatabbra/délebbre nem igazán tudják fogni ezt az adód :)
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Egy-kettõ már nem aktuális, de azokat majd javítom/frissítem.
[merlinw.org]
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
xD
\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"
xD
xD
xD
na de amilyen stílusba beszéltek, fúúú hát kegyetlen........azt hittem kiugrok a buszból......(és pedig minden reggel amikor megyek suliba rajta vannak, meg amikor jövök haza akkor is.....kivéve kedden és csütörtökön, mert akkor fél6-os busszal jövök.....<#idiota>#idiota>)
xD
ez még hagyján , de amikor állnak az utcán bandában és a frissen - a szülõk drága pénzén - letöltött csengõhangokat hallgatják 100x és éneklik. agyrém amikor ezt hallgatom a 2 panelház között visszhangozva<#ijedt>#ijedt><#hehe>#hehe>
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Én is csípom mikor kilóg a divatzsír.<#nevetes1>#nevetes1>
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
(és naponta ilyen hülye picsákkal kell a melóm alatt találkoznom ... )
xD
Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)
jujj, de van egy csajszi de az akkora egy trampli....:DD kimegy a táblához, de akkorákat trapol vagy mi az isten hogy leszakad az emelet...(pedig nem kövér, sõtt...) és közbe rázza magát....komolyan mint egy nem is tom micsoda....:D jujj meg ahogy beszél az a nyávogás, kurválkodás, fujj.......:P
xD
Ribikezdemenyekbe csak azt nem szeretem h nem rajtam gyakorolnak. :D
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Ki látott ma olyan igazi elsõ ránézésre "mai fiatal"-t ?
Nekem eddig kettõ tuti, az egyik felállított zöld hajú bomberes punk, a másik miniszoknyás, topos, kurvásharisnyáshangosancsámcsogó kis ribikezdemény volt :)
" <#crazya>#crazya> "ennek pedig van helye ...<#awink>#awink><#bee1>#bee1><#ravasz1>#ravasz1><#hehe>#hehe>
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
puszi a homlokodra ...:DDD