Mai fiatalok...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Brigicsaj
ehhh<#idiota>

xD

krisztike
ugye-ugye ?

krisztike
ja

krisztike
neked talán jól állna ...(?)<#hehe>

mrzed001
Ha most egy kocsmában lennénk azt mondanám hogy: gyerekek, vegyetek ki inkább egy szobát 😛PP

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Brigicsaj
Attól engem sose félts......;DDDDDDD

xD

rorr
Még szerencse......... 😊 kezdtem megijedni ,hogy Nem 😊

Ööööö... úgy láccik' régen voltam errefele...

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Brigicsaj
Há' ja! 😄DD Nem vagyok kispályás mi? 😄DD

xD

Brigicsaj
Hát ja, mondom! 😄DD

xD

Brigicsaj
hát én nem is kezdek buzikkal, mivel én lány vagyok....😄DDD

xD

MerlinW
Te aztán nagyban játszol😊

[merlinw.org]

MerlinW
Köszönöm az együttérzést😊

[merlinw.org]

bld
jó dúrva vagy: ))

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

MerlinW
sztem nem mi vagyunk az a tábor akiknek tetszeni akarnak😄

[merlinw.org]

Brigicsaj
én minden nap nõi cumókba járkálok..........<#idiota>

xD

bld
na msot sztem ilyet mindenki csinált már, ha msá nem akor csinálni fog: )<#papakacsint><#idiota><#ravasz1>

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

Brigicsaj
jah hát, azoknak is akkor áll jól, ha át vannak plasztikázva, meg ilyenek......😄D
bár mondjuk sztem azok eleve hülyén néznek ki....😄DDD

xD

MerlinW
ööhát nemtom. Elkövettem valamit egy legénybúcsún, akkor nem kaptam reakciókat. Igaz nem sokan tudtak akkor már beszélni..😊

Maradjunk annyiban hogy nem áll jól. De pl ott vannak a MÁS-ok😊

[merlinw.org]

Brigicsaj
amúgy nem direkt csinálom, eleve bennem van.....😊

xD

bld
rafinált nagyon rafinált( a mai fiatalok iylenek)

Brigicsaj
Miért neked jól áll? 😄DDDD<#idiota>

xD

Brigicsaj
persze,........... hogy mindig kapjak választ....😄DDD

xD

MerlinW
"fiúknak rendszerint hülyén állnak az ilyen nõi cuccok." Nade kérem, félre az elõítéletekkel😄D

[merlinw.org]

bld
rendszerint: ))
te minden üzenetedben hagysz továbbgondolnivalót: )))

mrzed001
Teljesen 😊) Miért ?

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Brigicsaj
pfff....😄DD amúgy se mindenem....😄DDDDD <#idiota>
De nyáron meg tavasz végén már lehet lengén öltözni, nem fagysz szét egy toppba....😄DDD<#idiota> (jó mondjuk Te ne is vegyél fel soha toppot, a fiúknak rendszerint hülyén állnak az ilyen nõi cuccok.....<#idiota>)

xD

krisztike
okos a lány ...

bld
ez vicces vol:"nincs ki mindenem télen": ))
de amúgy igen

krisztike
mondd,jól vagy (hogy ezeket a szmájlikat raktad be ) ...?<#confused><#fejvakaras><#nemtudom>

Timbo
Éljenek a mai fiatalok!<#gun><#violent><#pias><#pias><#kocsog>

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

krisztike
és ki a "Kicsid" ?😊

krisztike
elnézem és én is örülök ...<#awink><#vigyor1>

Amse
kiaz?

sike
vocsi az OFF ért de

NAGYON SZERETLEK KICSIM!!!!!!!

-

MerlinW
Most érkeztünk el arra a pontra, mikor nemtom eldönteni mi lenne nekem perpill a jobb. De mondjuk, hogy örülök<#awink>

[merlinw.org]

szóval olyan droid! 😄

krisztike
örülj neki ,hogy nem vagy közvetlen közelemben mert akkor a tanulást elmesélhetném ...(ki tanul és kitõl ...? )😊

MerlinW
Háát igen, a férjektõl és a gyerekektõl sokat lehet ám tanulni😄DD

[merlinw.org]

krisztike
látod,nõ létemre még én is tudok jót mondani ...és se szõke ,se plázacica nem vagyok (csak feleség és anya ) ...😄DD

krisztike
mesélj ...

MerlinW
Igen, néha gondolok erre is😄D

[merlinw.org]

Ha akartok igazán jót röhögni a butaság kontra szépség ügyben ajánlom mindenkinek a Nõklapja.hu (!!!) /Szeretõként élni... címû topicot.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

krisztike
csak ennyi és ilyen szárazon ...? <#confused><#hehe>

krisztike
tudod az ellenfeledtõl tudhatod ,hog mit várhatsz és kaphatsz ...de a haveroktól ...óh jaj mentsen meg az isten -ámen ...😊
erre gondoltál ,Nagyvarázsló ?

MerlinW
Persze nem szabad elõitéletesnek lenni, mert nekem is dolgozik szõke szép barátnõm bevásárló központban, (igaz nem plasztikázza magát) és meleltte abszolute nem buta, egyszerûen csak jó fizet. Szóval az elõitéletekkel mindig óvatosan, mind apéázacicákkal, mind a romákkal, mindenkivel kapcs. "Ismerd meg ellenfeled" mondja a bölcs😄

[merlinw.org]

MerlinW
Ez mondjuk lehet túlzás már, de a lényeg hogy nekik nem 300 telefonszám van a telójukban, hanem csak 100 -és azok a pedikür/manikür, fodrász tetkoszalon apa, anya, tesó, barátnõk és a szeretõk számai.😊

[merlinw.org]

Brigicsaj
az!!!!! 😄DDDD
bnõm is most megy majd ismét át jukasztattni a fülét, meg a körmöshöz....😄 és a szaunásnak is benne van a száma a telcsiébe....😄DDDDD

xD

rorr
igaz (bonyolult lány...)

krisztike
így van ...