755
mai fiatalok...
  • immovable
    akkor szürke vagyok :-)
    átmenet a gyertya és a csillag közt:-) alias Delen
  • mrzed001
    Mai fiatalok mindig is voltak. Hidd el, ismerek olyan 40 évest is, aki még mindig ebbe a kategóriába tartozik (tisztára mint egy neveletlen 12-es)
    Ami a gond, hogy évfolyamról évfolyamra nő ezeknek a száma
  • Brigicsaj
    pubik!!! :DDD Hát ez édi volt!! :DDD
    Amúgy meg teljesen igazad van......de most a cicgit, a drogot a mostaniak csak azért "csinálják" mert ez a "trendy"....(mondjuk sztem egyáltalán nem.....de hát a többségnek igen) szal itt azért ha már a haverok után megy egy ilyen dologba azért össze fögg sztem az éretlenséggel.......meg kéne tanulnia hogy ne másoktól függjön, és ha más csinál dolgokat akkor azokat nem kéne utána csinálni, főleg ha nem éppen jó dolog......mint mondjuk a drog.....
  • bld
    sztem a topic a mai kedő fiatalokról szól ha már így kategorizálgatunk, szal akik még kezdő pubik akik még most kezdik tolnai azt a bizonyos biciklit: )
    kb a 13-16 éves korosztályra jelemző ez
    bár idősebeknél is vannak hasonlóan "igénytelen" emberek, egy ahrmincéves is produkál ilyet nem mondom, de jóval jellemzőbb az új generációra és főleg ami nagyon megkülönbözteti egy 20-25 éves bulizásást vagy ivászatát alkalmanként az a cél, h mire van igény és főleg h miért történik a dolog szal miylen alkalomból
    nem attól vagy felnőtt és okos h vizet iszol és a cigizés sem a gyengeség jele (ilyen alapon az autóbusz is az hisz gyalog vagy kerékpárral is tudunk ugyanúgy közlekedni...) nem a káros szenvedélyektől való soxor oktalan elhatárolódás képezi az érettséget sztem...
  • mrzed001
    Hát, egy Star Wars-os példával élve nem vagy egy mai fiatal (Darth Vader), de nem vagy egy előrelátó őskövület sem (Luke Skywalker).
    Szóval olyan semleges vagy, se jó, se rossz, olyan szürke :pp
  • mrzed001
    A mai fiatal kategória elsősorban nem a korról szól. Az én időmben is voltak "mai fiatalok", csak sokkal kisebb számban :)
    Ki kell, hogy ábrándítsalak, a mai fiatal kategória nem arról szól, hogy néha iszol, hanem arról, hogy hülye picsa-e vagy ?
    Sajnálattal közlöm, hogy mivel vannak céljaid, nem vandálkodsz és még kultúrált is vagy, ezért nem tartozol a mai fiatal kategóriába :)))
    Sőt, ha nem vagy egy nagyarc a "világ középpontja" ember, akkor egyfajta gyűlöletet és megnemértést tapasztalhatsz együgyü mai fiatal barátaidtól
    :))
  • Mincsi
    Egészséges életmód... ejjha!!
    Első a víz...nem??

• Goth
    Én is iszok rendesen.
    Már kb. 2 éve csak vizet :P
  • Láma!
    te vmi uj vagy!!!:O
    benned rejlik az ERÖ!!!
  • immovable
    semmirekellő fiatal biztos nem vok, de előrelátó őskövület sem :)
    én vmi új vagyok? :)))
  • Timbo
    én 17 vagyok:) az még benne van a mai fiatal kategóriában? :) de én a kettö helyes aránya vok!! Jól tanulok , vannak céljaim , de eljárok bulizni ahol iszok is rendesen ! de mondjuk a vandálkodást és a kúltúrálatlanságot gyülölöm ! És hidd el vannak olyan mai fiatalok mint én! A közép út:P
  • mrzed001
    Aránylag fiatal vagy, IQ-d és hozzáállásod alapján dönts el magadról, hogy semmirekellő mai fiatal vagy, vagy előrelátó őskövület mint mi :)))
  • immovable
    25 éves vagyok, akkor én most mai fiatal vagyok vagy mi?
  • _Vegeta_
    Nemertem mijo van a cigiben. :)
  • mrzed001
    Nekem öszvissz 1 évfolyamtársam volt, aki fű + izomnövelő. A többinek volt annyi esze, hogy bele se kezdjen.
    A cigi más tészta. Még nyugaton terjed, hogy felfogják, hogy rossz szokás (sőt gyenge jellemre vall !), és nem cool, addig itt a keménység/lazaság jelképe.
  • mrzed001

Asszony huga dettó ilyen. Kisseggű kispicsa, sulit otthagyta, merthogy nehéz, még értettségit sem hajlandó letenni, összeállt most valami sráccal, akinek az apja jómódúbb (a srác maga inkább ~ 0), és így akarnak elélegetni (azaz nem így akarnak, csak így jön össze). És hogy milyen rinyát le tud csapni, hogy mi milyen geci sokat keresünk (ja, ezért tanultam 17 évet)
    Hát nemtom, de valahogy olyan IQLite-ok ezek a mostani bigráneres diszkó/pláza nyálgyerekek, és ez valahogy évről évre rosszabb lesz ...
  • _Vegeta_
    Ezzel most en mit kezdjek? :DD
  • BenceYCE
    Talán még annyit fűznék hozzá, hogy elgondolkodhatnának azok a fiatalok akik nemszámít alapon veszik az életet azon, hogy egyszer ha eljön az ideje, hogy kilépjen a szülői házból és frigyre lép (egy feltehetően másik nemhez tartozó embertársával), akkor vajon kit képzel maga mellé? De legfőképpen kit képzel a gyerekei anyjának/apjának! Egy kiélt lotyót/trófeagyűjtőt, vagy egy tisztességes (már amennyire a körülmények engedik) embert? Én csak azt, mondom, hogy ha olyan dolgot teszel amit később feltehetően meg fogsz bánni vagy egy kevéske esély is van rá, hogy megbánd, akkor legalább tedd fel magadnak a kérdéseket: Mit nyerhetek?/Mit veszíthetek? Én mai napig kényszerítem magam, hogy a számomra vagy mások számára fontos döntéseim előtt mindig tegyem fel ezeket a kérdéseket magamnak.
  • bobey
    Volt már egy kettő, de semmi különös. Most egy Nissan.
  • Láma!
    mejd egyszer ha ráérek!!:DD
    [nagypapa]
  • Police88
    pfff... biztos csak 70től volt a felhasználóbarát kivitel :P
    nah ne offoljunk :)
  • prezi
    sajnos kimaradt az életemből :D

mesélj
  • Brigicsaj
  • Láma!
    az im-net tapasztalttá tesz:)
  • bld
    :DDD
  • prezi
    elolvastam az egész topicot, de nem tudtam meg újat a mai fiatalságról :)
  • sapkafej
    nem tudtad rájuk erőltetni a véleményedet, hát nem röhejesek?
  • Botond #165
    Abban az volt a poén,hogy egyik srác utálja a rajzfilmeket,mi meg csakazért is. :-D
  • Brigicsaj
    ez is igaz.....én se bírom ha a környezetembe ilyen csajok vannak..........fúúú de utálom őket.......
  • Brigicsaj
    #154 igaz....egyetértek....
    #155 ez ugyan úgy igaz sztem a srácoknál is.......mondjuk egy csajnak sokkal "szarabbul" áll........
  • robotnyk
    egyébként tényleg az lesz a vége, hogy néhány éven belül 3-4 diplomával majd tömegesen fognak a népek elkezdeni szakmát tanulni. ha már szó volt az asztalos témáról. egy mosogató, egy 50 centi széles kis szekrény 1 polccal, meg egy munkalap kb 2 folyóméterre, 130 ezer forint, és akkor még nem is prémium kategória, 3-4 napos meló, és nem kap 35 évesen gyomorfekélyt vagy szívinfarktust. nem éri meg?
  • robotnyk
    "megnéztük az oroszlánkirályt egymás után 3x"

ezen feküdtem :DDDD
  • Láma!
    hát igen, deaz menö ám, ha hétfön a suliba az mesélik az osztálytársaknak, hogy hogy berugtak, meg talán részegen még egy pasit is felszedtek....
  • Bandee1987
    Szal ez tényleg nagy probléma: Ott vannak a plázaribik, felkennek magukra fél kg festéket, hogy "szépen" nézzenek ki, magukra locsolják a parfümöt, és mellette dohányoznak, de ettől meg bűzlenek, mint egy gyárkémény...Akkor meg minek locsolják magukra a parfümöt? Én pl. utáltam, hogy a kabátom átitatódott kocsmaszaggal, amikor elmentem inni egy kicsit, és 1 napig kellett szellőztetnem a friss levegőn, hogy kimenjen belőle a dohányszag.
  • Bandee1987
    (max egy másik dohányos, mert azok nem érzik egymás szájának bűzét)
  • Cat #157
    messzemenően egyetértek
    mult hét pénteken leült mellénk kocsmába 4 lány (nem volt máshol hely), és borozoban nekiálltak jagerezni. Kérdeztem hogy itt ez ritkaság, de mondták hogy utálják az alkoholt, csak be akarnak rugni. Mondom hogy ez baromság, vannak irtó finom alkoholok, pl. baileys, sangria, stb., aztmondta az egyik, hogy azokat se szereti. Kérdezték én miért iszok bort, mondtam hogy mert finom, és izlik. Folytatom: marhasok fincsi koktél van, amin nem is érezni az alkoholt, lover's dream, stb., de egyszerüen nem lehetett őket meggyőzni. Röhejes, nem?
  • Láma!

ott a pont
  • Bandee1987
    Amúgy sztem gusztustalan, ha egy csaj cigizik, ki a faszom akarja igy megcsókolni, hogy tiszta bűz a szája a cigarettától?
  • Bandee1987
    nekem mázlim van, mert olyan emberekkel kerültem 1 osztályba középsuliban akik közül csak 2-3 ember dohányzott.
    A legjobb barátaim soha nem dohányoztak, én sem gyujtottam rá soha, erre büszke is vagyok, és nem is hiányzott sohasem, épp elég az a füst, amit faterom után beszivok. Italozás? Én először szalagavató után ittam le magam úgy keményebben (bár a nagyon durva érettségizés után volt), de attól függetlenül nem mondanám magamat olyan nagy italozósnak, azért mert nagyritkán berugok. Füvezés? Ha a sok gyökér kölyök attól érzi magát jobban, hogy mindenféle droggal tömi magát, hát tegye, megérdemli, ha ilyen hülye.
  • bld
    sztem nem az a baj ha vki cigizik, iszik füvezik stb hanem az h nincs meg hozzá a megfeleő értékrend.. szal mindent lehet kultúráltan, vmilyen szinten normálisan csinálni tehát nem dohányzó helységben sem gyújtok rá, nem járok beszívva iskolába, a vasárnapi ebédnél már nincs térkitöltő erejű pálinkaszagom
    annak idején énis rászoktam a cigire, tizenévesen lennt a lakótelepi srácokkal cigizgettünk mert jól esett volt aki szívta volt aki nem nem volt belőle brahizás h ki tud többet elszívni ki szív erőssebbet, én most is csak akkro gyújtok rá ha jól esik vana mikro egy két napig nem van amikor egy szál van olyan is amikro egy este egy hajnalig tartó beszélgetés mellet elmegy egy doboz.. szal nem a káros szenvedélyek jelenlétével hanem a módjával, a róluk való gondolkodással van a baj..