755
mai fiatalok...
-
#152 hmmm....én is piáltam anno...egész keményen nyomtam és még menőnek is tartottam, hogy mennyire bepiáltunk...hogy mennyit bírok
Aztán rájöttem, hogy semmi értelme és most már csak akkor szoktam inni, ha megkívánok egy kis Martinit vagy Aszút...szal ritka esetek egyike.. -
#151 Hát vannak elég durva ismerösök akik durván kenik!! drogok(nem csak fű) pia cigi meg ami kell -
#150 Cigi az egy vicces dolog.Régen azért nyomták,mert a seregben őrmester bekérdezett,hogy na emberek ki dohányzik,aki jelentkezett az szívhatta,aki nem jelentkezett az irány árkot ásni vagy krumplit pucolni,vagy akármit.Itt a melóhelyen is a dohányosok a napi 8óra munkából minimum másfelet de inkább kettőt cigiszüneten töltenek. -
#149 Na ja, a nagy része, tényleg nem gondolkozik előre, nem gondolja végig hogy a tetteinek esetleg milyen következményei lehetnek...........rám meg bnőim rám szólnak hogy már úgy beszélek mint az anyjuk, mert néha már kiborulok azokon amiket mondanak vagy csinálnak......de mondjuk azt sem hiszem el hogy minek kell már ilyen "kicsin" drogozni, meg cigizni meg egybek, jó mert ha felnőtten rászokik a cigire hát már mindjárt másabb mint 12-13-14 évesen........bnőmet is kérdeztem mi a szar jó benne, hát nem tudta megmondani, aztán kérdeztem és akkor meg minek szívja, hát azért mert a többiek is.....hát ja boccs,.....
úgy bírom hogy csak így divatból rászoknak dolgokra, mert ha ő is akkor én is alapon.......mert jó azért nekem is van rossz szokásom, a kávé, de azt is hetente max 3-szor iszok és tényleg csak akkor amikor úgy érzem szükségem van rá........cigit is kipróbáltam, de nekem apám az eléggé komolyan cigizik, de nekem egyáltalán nem jön be az egész......és rászokni meg nem fogok csak azért mert most ez a "menő"........
-
#148 Milyen jövőképük legyen?Sógor mit lát?Van az idősebb nővére,az felszedett egy pénzes pasit(ez lennék én ^.^) az levajazta neki a tutit,és annyi pénze van,hogy még. Másik nővére vmi csóringerrel állt össze,hiába az elte jog vörösdiploma mégis munkanélküli.Most ugye pénzes pasira nem gyúrhat,mert nem homokos amennyire tudom ^.^ azé meg nem akar tanulni,hogy diplomás munkanélküli legyen. Persze amikor próbáltam beadagolni neki,hogy a nővérével se úgy volt az teljesen,hogy megvettem kilóra és most benne van a frankóban azt nem értette meg,mert el se bírja képzelni,hogy közösen küzdünk teljes erőből a közös céljainkért,amikor egész héten robotol,hazajön mos főz takarít az nem látszik,csak amikor a hétvégén elmozgunk valahova akkor látja,hogy van zseton az a lényeg.A zseton meg úgy van,hogy amit szüleimtől kaptam,amit kerestem amit a nejem keresett azt mind befektettem és forgattam jópár évig,és most értünk el olyan szintre,hogy semmi nem számít,de azzal nem dicsekedtem senkinek,hogy pár éve még 10ezer kosztpénzt adtam a nejemnek a saját fizujából,mert a többi kellett másra. -
#147 Jaja..ilyen hát az élet, egyszer fiatalnak lenni, aztán megöregedni...
Nem baj..használjuk ki, mert mindjátr eljön a 10 év:)))))
-
#146 igy is van. ez az élet!!!
aztán majd 10 év mulva is ezt mond, amikor nme lesz pénzed albérletre...
-
#145 Ám legyen. Bevallom, én is fiatal vok a sok közül...
áhh, éjjük inkább az életünket..
irány a buli!!!
-
#144 Na ja....:DD Brutálisak egyesek itt.......:DD -
#143 Pontosan az ilyen válaszokat vártam.
Valami ilyesmi, amit én az elkorcsosulás alatt értek.
Agyatlan droid gyerekek száma nő, ezek nem terveznek, nincs jövőképük, eszetlenül rajonganak semmi kis szarságokért, nem tanulnak, mert nem abból lehet megélni szerintük, csak a mának élnek, ezért nem is lesz igazi holnapjuk.
Nos, sajnos az én véleményem, hogy ezek a mai fiatalok (nagyrészt), ami elkeserítő -
#142 Ez Szigetszentmiklós,szóval ez vmi helyi betegség lehet.Nejem előtti barátnőm csepeli volt,ott is láttam cifrákat a "baráti" körben.Ottani sógorjelölt olajszőkítésben utazott meg ilyenek... Én a 8. kerületben nőttem fel,de még csak a kocsmákat se ismerem a környéken,nemhogy az egész alvilágot. -
#141 Ja, minekünk is az volt a max, ha valamilyen ürüggyel el tudtunk lógni 1-2 órát (vagy a műhelygyakorlat helyett a szgépteremben Doom-oztunk a tanárral :))) -
#140 már nálunk előre gondolkoznak a családról....:D csajszi tavaly ment el a suliból....(ami azt jelenti hogy 15-16 éves) és már 1 éves gyereke van.....:DDD
hát ha már gyereke van akkor nem tom mikor kezdte......:DDD -
És mennyire felelőtlenek: idióta fikcsózás kori/kerékpár/moci/kocsi... esetleg és/vagy ezzel fű/drogok/cigi/alkohol/izomnövelő ... ??
Mennyire gondolkodnak előre, tervek a továbbtanulásra, szakmára, családra ... ?
-
#138 erről a sógorodról az egyik osztálytársam jutott eszembe....(ő sztem ennyire nem durva, bár nem biztos hogy mindent tok róla...:D meg azért egy jó pár évvel fiatalabb....:D) na szal az csak füvezik, meg ő is dettó példeképei az ilyen gengszterek...:D na meg sulinál is tovább tanulásnál ugye jönnek a papirok hogy hova lehet menni nyílt nap...stb....na és a tanár mondja a sulit....és akkor kérdezi a Kriszt hogy nem-e érdekli, hát mondja nem, de amikor mondta a tanár hogy ez a Gettó, hát rögtön érdekelte...:DD (a Gettó az egy Szigethalmi suli...:D ahova ezek a "kemény" gyerekek járnak...:DDD ) -
#137 én is osztálytársaimat nagyon komolytalannak, hülyegyerekeknek tartom......(na jó azért van 1-2 kivétel, de a többség az) nagyon gyerekesek......de azért már elkezdhetnének megkomolyodni, ha nem is annyira mint már én, de azért kezdhetnének már fejlődni......de ez nem csak az osztályba náluk az évfolyamba is ez van......
-
#136 Sógor idén érettségizik. Tavaly németből bukott,tavalyelőtt fizikából,előtte matekból. Gimi persze,szakma sehol. Kérdeztem mi a további terv,ha esetleg tévedésből sikerülne az érettségi. Elővezetett vmi gyenge történetet a szinkronszínészkedésről. Mondtam neki,hogy ez hülyeség oda ismerettség kell,meg eleve, menjen inkább el vmi szakmai irányába,mert a jó szakmunka aranyat ér már most is,mondjuk asztalos. Annyira jól nevelt,hogy nem röhögött a képembe. A gengszter rapperek a példaképei,akit nem lőttek meg az nem is ember. És előadott egy sztorit,hogy ahova ő jár inni a haverokkal ott voltak kisebbségi állampolgárok védelmi pénzt szedni,de az vmi maffiafőnök kricsmije és jöttek az egybenyakú kopaszok és elhesegették őket. Ez a baráti kör...
Szóval én nemtom mi lesz a srácból,de nagyon úgy nézem,hogy nekem kell majd eltartanom,meg a 3tucat kölkét is,mert minden hétvégén másik csajba tolja az ipart.
Nem akarom teljesen kiteregetni a családi szennyest,és én is az égetnivaló kategóriás kiskölök voltam,de nekünk a legnagyobb "dobásunk" gimiben az volt,hogy ellógtunk német meg fizika doga elől és a moziban megnéztük az oroszlánkirályt egymás után 3x. -
#135 Hát van minden féle! Én magamat a "komolyabb" korosztályba sorolom és vannak olyanok pl akik még normálisabbak. Nem arról van szó hogy a többiek nyomorékok csak sokkal gyerekesebbek+felelötlenek.Amugy infó suli, szakközép. -
#134 És te milyennek értékeled az osztálytársaidat ? (gondolom szakközép/gimi)
Mennyire komolyak, mennyire felnőttek, mennyire felelősségteljesek ? (vagy csak pajzán gyerekek ?)
-
#133 nem temahoz kapcsolodik de o az utolso, mostantol nem lesz annyi diplomas. ha nagy nehezen el is vegzi a bsc-t, msc-re nem hogy bejutni nem fog de elvegezni biztosan nem, ha nem remekel az msc-n, ugyhogy eszmeletlen sok bsc-s lesz
amugy meg azert ne keverjunk dolgokat, kokemenyen megy az altalnositas, nincs olyan szoros osszefugges ezzel az egesz drog temaval... -
#132 Én má sokévvel ezelőtt elkaptam, eltüdőztem és igényem vanik rá ! -
#131 "Ej ezek a mai fiatalok" ---> elkaptad az Öreg Lettem B+ vírust -
#130 majd ha májzsugort kapsz akkor örüjjé :) -
#129 Én egy vagyok a fiatalok közül :) ! Én cigit kipróbáltam nem jött be, piálni szoktam de azt is csak mértékkel a "jobb hangulat" érdekében , amugy sztem mindenkinek van rá esélye hogy megváltozzon és más életet éljen (gondolok itt az utcai vandálkodásokra és a mértéktelen piálásra)! ennyi -
#128 ÉN szeretem a fiatalokat ! Lassú tűzön bő zsírba kisütve, sörrel locsolgatva ! Mivel még zsenge a húsuk, gyorsan elkészülnek ! -
#127 na ez meg milyen topik???!!! :DDD
a címéről rögtön nagyapám jutott eszembe.....:"Hát ezek a mai fiatalok......"
-
BenceYCE #126 OFF Ossian YEEEEEEE :D ON -
#125 Egyébként amire a cím is utal, mi úgy szoktuk emlegetni, mint az emberi faj korcsosulása
Példakép: Kulcsár, Gyurcsány, Orbán, Győzike -csak dolgozni ne kelljen- (nekünk még Swarci, Bill Geci, Májköl Nájt, meg az A-csapat volt)
Zene: nyál a köbön -senki együtéses pöttöm fiúzenekarok, ami a fiúk részéről enyhén homo benyomást kelt- (nekünk még Alice Cooper, Ossian, Meat Loaf volt)
-
#124 "Egy fiatal ahhoz is buta, hogy kérdezze a bajban: miért?" Kikérem magamnak. :) Vannak nem csak zéró IQ ifjak is. Most egy kis politika mint ahogy te is írtad mindenhez kapcsolódik. Az oktatáshoz meg különösen. ÁLt. isk. első két évfolyamán már buktatni sem lehet. Tanár ismerős mondta hogy lassan már olvasni meg számolne sem tudnak, holott ezek azért elég fontosak az ÉLETben. Ez a butítás jó a fogyasztói, globális társadalomnak, illetve azoknak akik a népből élnek. Kiki döntse el magának kik ezek az "emberek". -
#123 Ehhez lenne egy oktatási jellegű válaszom.
Gimi 3. osztályba járok. Történelemből többet tanultunk meg tanulunk az őskorról meg az egyetemes történelemről, mint kis (sajnos) hazánkról. Holott ha megmutatnák azt hogy mik történtek a múltban akkor lehet máshoz állna hozzá egy két gyerek. Sokan azt sem tudják mi volt pl. '56-ban... -
#122 Pffff.... -
#121 Sajnos dolgozó ember kell diplomával.
Én is ezt szívtam rendesen, mert ott kellett hagynom az egyetemet pízt keresni.
A cégek általában 25-30 éves diplomást 10 éves szakirányú melóval a háta mögött keresnek (hja, aki nem időutazó, az fel is kötheti magát :p)
-
#120 hát...azért nem igazán :( de meg is értem...felsőoktatásba rohadt könnyű volt bejutni eddig...
A 2 évvel idősebb haverom végig ketteselte a gimit, az érettségije is szar lett (3 kettes, 2 hármas) és ő most bennt van a fősulin, nekem meg 2 hármasom, 2 négyesem, 1 ötösöm volt és nem vettek fel....nem vagyok elájulva az érettségimtől, de jobb, mint az övé.. -
#119 ha cigibe megy, az a kisebbik baj...
ha fűre, LSD-re vagy nemtom mi most a menő, na akkor van gond! -
_Vegeta_ #118 Azert ez igy nem teljesen igaz. Mostmar eljutottunk odaig, h dolgozo ember kell szakmaval! Diplomas meg kitorolhet a magat a diplomajaval. :) -
#117 Úristen.. -
BenceYCE #116 Rokon hétfőtől péntekig külföldön dolgozik. Szombaton elmegy bulizni a régi haverokkal. Hazafelé menet pár sör után összefut egy régi barát lányával. 13 körüli a csaj. 10 perc beszélgetés után a bokorba akarja rángatni a csaj hogy kefélje meg. Persze rokon nem olyan fajta. Jött is egyből a sz*pd ki anyád meg a hasonló beszólások a csaj szájából.
Azt hiszen nem kell fűzzek semmit a történtekhez talán annyit, hogy a csaj matt részeg volt. A régi barát meg mit se tud a lánya életéről. -
#115 Huh de gáz :DDDDDDDDD -
BenceYCE #114 Sajnos soxor nem is tudja. Jó például a bérletet elsumákoló gyerek. Otthon azt mondja hogy megvette közben meg lenyúlja a lét. Vagy a szomszéd kölkei is eszesen oldották meg. 3 havonta eladta a telefonját otthon meg azt mondta lenyúlták a cigányok a suliban. Vagy elsírja magát hogy kilóg a sorból ha nem hord nike cuccot és a szülő megszánja kicsengeti a dellát. Kölök meg kimegy a piacra és vesz egy kamut amiben otthon igazolja jó helyre ment a lé. a különbözet meg megy a cigipénzhez. Persze a cigizés is csak akkor megy ha van lé. Haveroknál meg úgy adja elő, hogy: "le kellene már szokni...".
Szóval szerintem impulzusok végeláthatatlan sora éri a gyereket amíg felnő. Olvastam egy nagyon jó könyvet aminek elég sok valóságalapja van.
A címe: Hogyan NE neveljünk tökéletes gyereket?
Az író elég jól közelíti meg a kérdést, hiszen vallja, hogy 6-8 éves korára a gyerek szabad öntudattal rendelkezik. Már 1.-2.-ban megfigyelhető a "márkás cucc kell!" jelenség. 1-ik gyerek így, a másik meg úgy éli ezt meg. A szülő dolga, hogy ráébressze csemetéjét, hogy azzal, hogy nike-t vesz fel nem menő hanem kirakatbábú lesz. Egy 2 lábon járó hirdetőoszlop. Ez az egy dolog amiért talán szemet húnyok a kínai piacok és társai felett. A pórnép is tudja "márkás" cuccban járatni csemetéjét. De ha jobban megfigyeljük rájöhetünk a gyerek NEM ÚGY SZÜLETETT, hogy versengésre keljen a márkás rucikkal. Ezt a szülőtől látta. Előttem van a kép amin 2 sznob szülő beszélget és dicsekedik egyik a másiknak, hogy pistike épp most szerezte meg a 258. 5 ösét. Meg hogy a vidéki rokonokkal épp görögországban van, stb. -
#113 Szted olyan hülyegyerek vagyok, aki magyart tanul? Abból mióta lehet megélni ??
Hogy is van az a vicc, hogy :
Mit mond a munkanélküli ELTE bölcsész a dolgozó ELTE bölcsésznek ?
- Két sajtburgert és egy sültkrumplit kérek
:))